Canım küçük bir şişlik kaldı çoğu geçti. İki hafta sonra bir daha gideceğim umarım o kalan yeri de düzeltirNasıl oldu son işlemden sonra ben yoktum kaçırdım
işyerindeyim, çıkışta cosariz inşaallah@B O Z A nerdesinnnnn? Kimse su içmiyor.
Hiç bilmiyorumDaha once regl haftalarinda kilo vermistin canim neden dagiliyorsun ki
Çok iyi o zaman düzeliyor demektirCanım küçük bir şişlik kaldı çoğu geçti. İki hafta sonra bir daha gideceğim umarım o kalan yeri de düzeltir
E ben de bir denemelik isterim artıkEşime suriyeli öğretmenleri getirmiş. Tatları biraz ağır ama güzel. Sütle güzel oluyor , ben sevdim
fesang
Göndereyim canımE ben de bir denemelik isterim artık
Öğrencilerden isterim Şiram sen iç seninkiniGöndereyim canım
Şifani versin rabbim inşallahAntibiyotik,gargara,toz ilac balgam icin,birde nezle icin yazmis birsey iceriklerine baktım simdide canim
Aynen canım şükür oturdu.cok nadir uymadigim oluyorBiliyorum onlari baya yardımcı olur düzeninizi oturtana kadar v
Hayırlı olsunKilom 80.7
Hayırlı günler
OkeeeÖğrencilerden isterim Şiram sen iç seninkini
Teşekkür ederim ama hiç kolay gelmediKolay gelsin canım
Sen çalışıyosun yorma kendiniNöbette yapamam ki kıskandım
Mescide gitsem çarpılır gelirim
İlla beni gaza getirecek
Bi pilates yapmışım
İçelim bebeeem@B O Z A yok ama yine de su içelim
Kahve, hurma kaptanım, 2 litre su çoktan bitti gece anca spor işteyim, keyfin bol olsun canımKIRMIZI ÇEKİRGE TAKIMI
Pilates, kardiyo ve biraz yürüyüş ile sporumu yaptım. İşte o iç rahatlığı, harika bir duygu
Evvet saat 14.30 itibariyle adımım 5.359.
2-3 saate kendiliğinden 8.000 olacak ama akşam fırsat olursa biraz daha yürürüm.
Siz de kendinize vakit ayırın, spor yapın. Alışınca vazgeçemiyeceksiniz hanımlar
Su içelim, sağlıklı beslenelim, spor yapalımFit olmak bu kadar kolay
fesang
Maviokur
Wilma11
60kiloyum
Nefesimmmsin
Kmsl Hnd
Kinoalihatun
Hallederiz
Amine Busra
Selam canim nasilsinHerkese selam canlarım
Ohh afiyet olsun canım. Sen adımları bitirmişsin hayatım. Akşam da spor yapsan tadından yenmezAp
Kahve, hurma kaptanım, 2 litre su çoktan bitti gece anca spor işteyim, keyfin bol olsun canım
Merhaba canımHerkese selam canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?