ya hatay ın neresiiii bu arada? ben de antakyalıyımMerhabalar sevgili kaptanlarim, bu hafta memleketteyim (Hatay) . Acilen geldik. Tartı falan yok yanımda maalesef. En erken haftaya pazartesi tartilabilirimnasıl yapacağım bilemedim. Buralar deprem bölgesi, imkanlar kısıtlı.Eczane falan yakın değil , uzak bayaa.
Hazırlık grubunda olmak istemiştim bu hafta ama sanırım gözden kaçtı . Nasıl yapabilriiz ?
Purple58
Boncuk2307
Ellssa
Aynen dikkat ettiğim halde artı çıktım nasıl iştir, proteinsiz besledim hacamat olduğum için onun da etkisi var sanki, yoksa menümü 4 buçukta bitirmiştim beklicez,Yine iyi atlatmışsın.haftasonu yememek zor
Su tutmuşsun. Yarın sabah yine tartılAynen dikkat ettiğim halde artı çıktım nasıl iştir, proteinsiz besledim hacamat olduğum için onun da etkisi var sanki, yoksa menümü 4 buçukta bitirmiştim beklicez,
Tamamdır teşekkür ederim tatlim❤Su tutmuşsun. Yarın sabah yine tartıl
Hosgeldinnn canımgeldim
Olsun hallederiZzz eminim hepsi odemdir malesef bırakınca alınıyor şekil A da bende de görüldüğü gibibenim yol hiç yol değil, gelmem şart oldu
selam kızlar, günaydın
beni de alın aranıza
yine 67 lerden 73 lere geldim, pisboğazlıktan hepsi. buraya ve spora falan dönmeden ben bu işi halledemiycem gibi.
ayyyY baktım özellikle sen de iyi ödemlenmişsin tatil böyle yapıyo insanıııı benimki tatil de değildi nyiye böyle olduHosgeldinnn canım
Olsun hallederiZzz eminim hepsi odemdir malesef bırakınca alınıyor şekil A da bende de görüldüğü gibi
Etiketi unuttum P Pembepilatescuma 55.5
Bugün 55.0
-500 gr
Kasmıştım haftasonu. Prebiyotikler , bromalinler falan filan 54 göreyim diye.
Size bir tartılma triki vereyim. Sabah wc ye gittiniz ya erkenden. Sonra biraz daha bekleyin . Bi kere daha girin öyle tartılın
Verirsin verirsin benim de 5 Eylül doğum günüm o güne kadar yine eski kilomaa dönmek istiyorummm.ayyyY baktım özellikle sen de iyi ödemlenmişsin tatil böyle yapıyo insanıııı benimki tatil de değildi nyiye böyle oldu
neyse 6 eylülde tatile gideceğim umarım o zamana kadar veririm güzelce
Harikasinnn
ay yok beee alanyaya gidiyorum 6 13 arası alanyadayım 14-21 arası da japonyaya gidecen iş için japonyanın köyüne ama öyle gezmeye değilVerirsin verirsin benim de 5 Eylül doğum günüm o güne kadar yine eski kilomaa dönmek istiyorummm.
Nereye gidiyorsun tatilde kesin manyak bi yerdir
Hee bizde alanya ya gittik Eylül de çok seviyorum orayı ama okullar filan derken mecbur temmuz ağustos gibi gidiyoruz.ay yok beee alanyaya gidiyorum 6 13 arası alanyadayım 14-21 arası da japonyaya gidecen iş için japonyanın köyüne ama öyle gezmeye değil
ayyy 5 eylüle kadar 5 er kilo yarışı başlasın ozaman
Turşuya ben de bayılıyorum yaPazar Menum
Sabah 10bucukta (600 kalori)
Eki Görüntüle 3631411
Ara Ogun (150 kalori kahve ve atistirmalik)
Eki Görüntüle 3631412
Aksam 5te (350 kalori)
Eki Görüntüle 3631413
8de 1 tane nektarin yedim. (100kalori)
Toplamda 1200 kalori tukettim.
Su: 1.5 lt
Spor:20.473 adim
Ellssa Boncuk2307 P Pembepilates
Eki Görüntüle 3631414
aşkım çok güzel bir eksi
çok güzel bir eksiGunaydin kizlar, hepinize keyifli bir pazartesi ve guzel bir hafta diliyorum.
Kilo Bildirimim
Cuma:76.45
Pazartesi:76.20
Fark:250gr
Ellssa Boncuk2307 P Pembepilates
Tüm sırrı bozdun bacım özel den boncuga atacaktin tuhhhKızlar ben din biraz rahatsızdım midem kötü oldu meyan kökü şerbeti içtim 2-3 bardak sabah da aç karna içtim öyle tartıldım ondan ödem oldum sanırım
Bugün 78.8
Geçen cuma 77.8
Fark 1 kgşaka gibi ya of
Ellssa Boncuk2307
Tüh dün girebilseydim hemen konuya el atardım. Tartı öncesi müthiş çözüm yatmadan önce bir kase tuzlu yer fıstığı yanında gazoz. Acaip ödem attırır ertesi gün tartı en az 2 ya da 3 kilo eksilir. Kesin çözüm yaniO da çarpıntı yapıyor bende kafein var ya içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?