Gün burada kapalı, hava soğuk ama içimize doğsun güneş inşallah eppeğim.Günaydın kızlar
Saçlar nasıl oldu kuzum beğendin mi içine sindi miAma ruh halim böyle
Ankaraya mı geliyor eşinCok soguk abla kalin kiyafetler koysaydiniz antalya gibi olmaz
Tebrik ederim canım.Çok teşekkür ederim canım
Zafere az kaldı.
Bende istiyorum şöle bir havam dha olsun diye.Bugün botoksa gidiceeemmm
Sonra çocuğu dişçiye götürüceem
Süper bir haberr kaptanımTebrik ederim canım.amaaa zafer yeşil takımın.
Günaydın canimGünaydın
Kavrulmus tuzluydu canim bende cok severimAfiyet olsun, kaju ben de severim. Çiğ kaju mu?
Afiyet olsun bende cok severim karpuzuSağol canım çok güzeldi
Elhan abla bu pilavsız doğum günü muhabbeti ne? Bu ara gündemimizin tam da üstüne bastınPilavsiz doğum günü de
Geçmiş olsun kaptanım. Mevsimin kış mı bahar mı olduğu belli değil. Bir de bu hafta soğuktu, üşüttün muhtemelen. Geçer inşallah, dikkat et kendineTeşekkür ederim canım bugun daha iyi uyandim hatta öksürük kalmadi diyebilirim
Günaydın canim ekliyorum
Teşekkür ederim canım aslinda uc haftadır suruyordu biraz ihmal ettimGeçmiş olsun kaptanım. Mevsimin kış mı bahar mı olduğu belli değil. Bir de bu hafta soğuktu, üşüttün muhtemelen. Geçer inşallah, dikkat et kendine
@L u c i aHanimKelesimiGetir @AhSen_2504 @Tesnim1989 H HAYAT40INDABASLAR menüleriniz eksik yeşillerim.
pazar menüsü@L u c i aHanimKelesimiGetir @AhSen_2504 @Tesnim1989 H HAYAT40INDABASLAR menüleriniz eksik yeşillerim.
Afiyet olsun, ben çiğ seviyorum. Tadı çok farkediyor ve sağlıklıKavrulmus tuzluydu canim bende cok severim
Afiyet olsun bende cok severim karpuzu
Ramazanda cok guzel oluyo
Kapattım hocam 1,5 klo fsrk etti hemenAfiyet olsun canımmisafirsiz günlerde daha çok dikkat edersin. Farkı kapatirsin.
Afiyet olsun canimpazar menüsü
kahvaltı
1,5 yumurta(biber domates kavurmasıyla)
5-6 zeytin
peynir
akşam 16:00 gibi
5 köfte
1çatal kadar spagetti makarna
bol salata
1 kase yoğurt 18:30 gibi
30dk pilates
pazartesi
kahvaltı 12:30
kuru biber patlıcan kavurma
peynir
zeytin
yoğurt
1 kuru incir
akşam 19:00
taze fasülye
1 kaık bulgur pilavı
yeşillik
1 kase yoğurt
kusura bakmayın,aksattım
Aldim sisemi elime iciyorum
kusura bakmayın bu ara kontrollerim var,o nedenle pek siteye giremedim.Şükür bu taramalda temiz,artık sizinleyimH HAYAT40INDABASLAR canım nerdesin?
Gozun aydin canimkusura bakmayın bu ara kontrollerim var,o nedenle pek siteye giremedim.Şükür bu taramalda temiz,artık sizinleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?