Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Himm 57 olunca mi birakacaksin canim?

Evet abla ya surekli yiyorum ve hemen aliyorum

Baslicam. Evet 57lerdeydin 59 kusur olmussun. Ama cok zayiflamissindir. Ben kemerin ilk deligine takiyordum simdi 2nciye takiyorum demirini
Frenle azıcık kendini olmazsa,şu anda kahvaltı yapıyorum ekmek yok mesela .

Baslicam. Evet 57lerdeydin 59 kusur olmussun. Ama cok zayiflamissindir. Ben kemerin ilk deligine takiyordum simdi 2nciye takiyorum demirini
Frenle azıcık kendini olmazsa,şu anda kahvaltı yapıyorum ekmek yok mesela .

Kuzum geçmiş olsun öksürükmü var sende şimdi nasıl düzeldmi biraz.
Sagol ablacim 3 haftadir öksürük devam ediyordu dun aile hekimine gittim antibiyotik felan verdi iyi geldi
Günaydın regl olmuşum
Günaydın canim
Afiyet olsun canim

Ekmeksiz ben doyamiyorum
Yani hayatimdan cikaramam abla. Aksamlari aramiyorum da kahvaltida mutlaka yemem gerek
Beyaz ekmek yemiyorsun demi sakın yeme onu,kepekli tahıllı 1 dilim ye,fazlasına kaçma sakın.
Bende öyleydim kahvaltıda ekmek olmadan nasıl yerler derken şimdi neredeyse kestim .

Afiyet olsun canım

Günaydın canım. Kıyamam , karanlıktan korkuyor hepsi
Normalde korkmazdı, gece uyurgezer gibi gezerdi ama ahh internet. Etkilendi izlediklerinden herhalde. Gece yatarken bir masal anlatayım da rahatlasın dedim, bütün masallar cadılı. Pamuk prensesle başladım, cadıya gelince uyuyan güzele geçtim ama onda da cadı var. En sonunda külkedisini anlattım en azından onda iyi kalpli peri var

Üvey anne kavramını anlayabiliyor mu o da az değil dombilim

Canım 57 olsam da olmasan da haftaya cuma ara vericem. Seninle ikimiz hemen hemen aynı goruntudeyizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…