- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
Frenle azıcık kendini olmazsa,şu anda kahvaltı yapıyorum ekmek yok mesela .Himm 57 olunca mi birakacaksin canim?
Evet abla ya surekli yiyorum ve hemen aliyorum
Baslicam. Evet 57lerdeydin 59 kusur olmussun. Ama cok zayiflamissindir. Ben kemerin ilk deligine takiyordum simdi 2nciye takiyorum demirini
Frenle azıcık kendini olmazsa,şu anda kahvaltı yapıyorum ekmek yok mesela .Himm 57 olunca mi birakacaksin canim?
Baslicam. Evet 57lerdeydin 59 kusur olmussun. Ama cok zayiflamissindir. Ben kemerin ilk deligine takiyordum simdi 2nciye takiyorum demirini
Ekmeksiz ben doyamiyorumFrenle azıcık kendini olmazsa,şu anda kahvaltı yapıyorum ekmek yok mesela .
Sagol ablacim 3 haftadir öksürük devam ediyordu dun aile hekimine gittim antibiyotik felan verdi iyi geldiKuzum geçmiş olsun öksürükmü var sende şimdi nasıl düzeldmi biraz.
Günaydın canimGünaydın regl olmuşum
Afiyet olsun canimPazartesi menüsü
10:00
2 dilim ekmekle tost, 1 Haşlanmış yumurta, domates, 3 zeytin
16:00
1 elma, yarım avuç içi kadar bazlama arası sucuklu sandviç(çocuklardan kalan) , yarım dilim kek
2,5 lt
Eki Görüntüle 3027020
Salı menüsü
Eki Görüntüle 3027025
13:00
Sade kahve, 5 siyah üzüm
Kk büyüklüğünde kete, 2 yk şehriye salatası, 3 yk Yoğurtlu kereviz salatası
2 lt su
Eki Görüntüle 3027027
( iki gündür evde değilim menülerim iyi değil, ama inanılmaz aç yattım umarım dengelemiştir. Dün erken yediğim için tartılmadım bugün, yanıltıcı olmasın diye. Yarın bir bakayım bakalım. Ne durumdayım)
Zipzip- Cordelia Elhan @Migim
Beyaz ekmek yemiyorsun demi sakın yeme onu,kepekli tahıllı 1 dilim ye,fazlasına kaçma sakın.Ekmeksiz ben doyamiyorum
Yani hayatimdan cikaramam abla. Aksamlari aramiyorum da kahvaltida mutlaka yemem gerek
Afiyet olsun canımPazartesi menüsü
2 dilim ekmekle tost, 1 Haşlanmış yumurta, domates, 3 zeytin
1 elma, yarım avuç içi kadar bazlama arası sucuklu sandviç(çocuklardan kalan) , yarım dilim kek
2,5 lt
Eki Görüntüle 3027020
Salı menüsü
Eki Görüntüle 3027025
13:00
Sade kahve, 5 siyah üzüm
Kk büyüklüğünde kete, 2 yk şehriye salatası, 3 yk Yoğurtlu kereviz salatası
2 lt su
Eki Görüntüle 3027027
( iki gündür evde değilim menülerim iyi değil, ama inanılmaz aç yattım umarım dengelemiştir. Dün erken yediğim için tartılmadım bugün, yanıltıcı olmasın diye. Yarın bir bakayım bakalım. Ne durumdayım)
Zipzip- Cordelia Elhan @Migim
Çok güzel oldu keyifli YouTube dan buldumOh oh tarifini bekleriz inşallah.Ellerine sağlık çok güzel olmuş.
Afiyet şifa olsun canım
Teşekkür ederim canım
Normalde korkmazdı, gece uyurgezer gibi gezerdi ama ahh internet. Etkilendi izlediklerinden herhalde. Gece yatarken bir masal anlatayım da rahatlasın dedim, bütün masallar cadılı. Pamuk prensesle başladım, cadıya gelince uyuyan güzele geçtim ama onda da cadı var. En sonunda külkedisini anlattım en azından onda iyi kalpli peri varGünaydın canım. Kıyamam , karanlıktan korkuyor hepsi
Unun fiyatı nasıl canım hiç bakma fırsatım olmadı.Çok güzel oldu keyifli YouTube dan buldum
Üvey anne kavramını anlayabiliyor mu o da az değil dombilimNormalde korkmazdı, gece uyurgezer gibi gezerdi ama ahh internet. Etkilendi izlediklerinden herhalde. Gece yatarken bir masal anlatayım da rahatlasın dedim, bütün masallar cadılı. Pamuk prensesle başladım, cadıya gelince uyuyan güzele geçtim ama onda da cadı var. En sonunda külkedisini anlattım en azından onda iyi kalpli peri var
Pilavsiz doğum günü deSınıfa girdim doğum günü kutlayacaklarmış poğaçalar börekler kekler pasta salata offff offf... İkram ettiler, cuma bir daha yapıp getirin dedim
Canım 57 olsam da olmasan da haftaya cuma ara vericem. Seninle ikimiz hemen hemen aynı goruntudeyizdirHimm 57 olunca mi birakacaksin canim?
Allah kavuştursun biricikimKocayı yolcu ettim. Pazartesiye kadar ona özel yemek yok
En güzel günaydınlarda hep görüşelim tatlımBiricikimmmm günaydınlaşmadık seninle
Tahmin etmek zor değil kiBak pilav olsa dayanamayabilirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?