- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Nerdesin ki, göremedim seni. Allahımmm bana da tez zamanda bu kiloları nasip et@Zeynep_Nihal bak açık mavi kot giydim o kadar da basensiz değilmişim değil mi?
3-5 gün kalacak dediler.Kalacak mı canım?
Evet canım. Hastanede kalacak. Ben de buradayım.Yanındasın demi kalacak demi hastanede.
Maşallah diyim şu andaki kilondan daha zayıfsın bacaklarında ince.@Zeynep_Nihal bak açık mavi kot giydim o kadar da basensiz değilmişim değil mi?
Evet kapatınca gidyor ama kapatmıcam açık duracakHesabını kapatırsan prolukta gidiyor diye biliyorum.
Ara vermek bazen gerekli oluyor bende bir dönem yapmıştım 3 ay yoktum.
Ne orucu tuttuğun 3 aylar herhalde,allah kabul etsin.Yaa acıkma yok susama yok fakat beni bu soğuk hava bitirdi dondum dondumsahur da ilaç aldım başım ağrımasın diye ama hafiften dokunduruyor
Dediğim gibi arada lazım oluyor.Evet kapatınca gidyor ama kapatmıcam açık duracak
Sadece ara versem iyi olacak
Çok yogun geçiyor
Buraya kilo almadan geri gelmeye çalışıcam alırsamZipzip- ten firça yerim
Dediğim gibi arada lazım oluyor.Evet kapatınca gidyor ama kapatmıcam açık duracak
Sadece ara versem iyi olacak
Çok yogun geçiyor
Buraya kilo almadan geri gelmeye çalışıcam alırsamZipzip- ten firça yerim
Gözetim altında artık. tez zamanda sağlıkla çıkar inşallahEvet canım. Hastanede kalacak. Ben de buradayım.
Allah razı olsun inşallah canım.Gözetim altında artık. tez zamanda sağlıkla çıkar inşallah
Gözlem altında olur en azından daha iyi,güzel haberlerini aldıkmıda çok daha iyi olacak.Evet canım. Hastanede kalacak. Ben de buradayım.
Allah razı olsun. İnşallah.Gözlem altında olur en azından daha iyi,güzel haberlerini aldıkmıda çok daha iyi olacak.
Tarihe geçecek sonrada
İnşallah kaptanım çok daha iyi olacak bak görAllah razı olsun. İnşallah.
Tez zamanda sağlığına kavuşur özlediğin tüm sağlıklı lezzetlere kavuşursun inşallah mavişcimAynen öyle ama sorun olmadı fındık sütü vardi ekmeğe ondan koydum lezzeti güzeldipeyniri ilerliyen zamanlar da deniycez beslenme uzmanim ile çok özledim onu yaa
Hastane durumları olunca çok iyi hissediyorum bende çok yaşadım annemde babamdaTez zamanda sağlığına kavuşur özlediğin tüm sağlıklı lezzetlere kavuşursun inşallah mavişcim
Amin bitanem. Allah razı olsun.
Busracim ben de soğuk severim diyordum ama donuyorum şimdi.Bende bazen oyle dusunuyorum. Hep memnuniyetsiziz. Kişi artik hastalıklardan ve eve kapali kalmaktan dolayi sevmiyorum bende. Yoksa soğuk bir insanım soğuk severim... Yazinda sıcaktan terden bunaliyoruz işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?