İşte hep memnuniyetsiziz abla. Asıl köydeki insanlar ne yapiyor diyorum bazen. Babam geçen hafta koydeydi (çanakkale) kar yagmadi ama sogugu yetti diyor, uyumamiş soguktan hiç adam. Doğudaki insanlar nasil 9 ay kış yaşıyor ve alışıyor bazen şaşırıyorum. Biz alışık değiliz sadece o yüzden en ufak hava değişimi etkiliyor. 3 haftadir hastayiz meselaBusracim ben de soğuk severim diyordum ama donuyorum şimdi.
Ortası yok mu bunun
MasterFit Yarışması 26. Hafta | 11.03.2022 Cuma | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
Kırmızı Takım | |||||||||
@pastel34 | Kırmızı Kaptan | 62,10 | |||||||
| Kırmızı | 59,20 | |||||||
| Kırmızı | 60,30 | |||||||
| Kırmızı | 70,10 | |||||||
| Kırmızı | 83,40 | |||||||
| Kırmızı | 63,90 | |||||||
| Kırmızı | 71,30 | |||||||
| Kırmızı | 77,05 | |||||||
| Kırmızı | 85,30 | |||||||
| Kırmızı Sarı | 68,80 | |||||||
Mavi Takım | |||||||||
| Mavi Kaptan | 63,30 | |||||||
| Mavi | 57,90 | |||||||
| Mavi | 70,2 | |||||||
@yildiz4kc | Mavi | 75,30 | |||||||
| Mavi | 76,30 | |||||||
| Mavi | 89,20 | |||||||
@EppekArasi | Mavi | 78,25 | |||||||
| Mavi | 68,90 | |||||||
| Mavi Sarı | ||||||||
Yeşil Takım | |||||||||
| Yeşil | 64,20 | |||||||
| Yeşil | 79,60 | |||||||
| Yeşil | 67,05 | |||||||
| Yeşil | 84 | |||||||
| Yeşil | 84,00 | |||||||
| Yeşil | 73,10 | |||||||
| Yeşil | 58,60 | |||||||
| Yeşil | 85,30 | |||||||
| Yeşil | 94,70 | |||||||
| Yeşil | 64,80 | |||||||
@Tesnim1989 | Yeşil hamiş | 67,20 | |||||||
| Yeşil Yeni | 67,50 | |||||||
| Yeşil Yeni | 70,90 | |||||||
H HAYAT40INDABASLAR | Yeşil Yeni | 54,70 | |||||||
@B O Z A | 83,00 | ||||||||
S Suskunkardelen | |||||||||
E esemea | |||||||||
@Ytmz | |||||||||
G Guzguzelim | |||||||||
Yeşil Takım Ortalama Sonuç | |||||||||
Seni hep sakin hslinle biliyorumda ondan.Genelde sakinim abla
Arada sinirlendigim donemler olmustur burda stresden dolayi
Ama son zamanlarda cok sakin ilerliyorum
3.463.. nesi var geçmiş olsun.Çocuğu dişçiye getirdim bir an önce bitsin eve gidelim istiyorum. 10bin adimdayim
Genelde regl donemleri biraz daha sinirli olabiliyorumSeni hep sakin hslinle biliyorumda ondan.
Arada topuzun kantarı kaçar normal oda,genede sakinsin ben öyle değilimdir.
Kocam asabi kadın der bana
Bu emojilerde sıkıntı var herhalde tıklayınca bile zor açılıyor sndede öylemi .
Gecmis olsun canimÇocuğu dişçiye getirdim bir an önce bitsin eve gidelim istiyorum. 10bin adimdayim
Afiyet olsunBen yine yediklerimi yazmaya geldimm
Sabah: Yulaf pizza (3.5 kaşık yulaf bir yumurta, üzerine domatesi sos çok azcık sucuk kaşar ve mısır)
Ara: Filtre kahve
Öğlen: Tavuk göğsü ve fırın patates
ve şimdiye kadar 1 litre su içtim :))
Oraların soğuğu daha sağlıklı aslında,onlar alışkınlar birde.İşte hep memnuniyetsiziz abla. Asıl köydeki insanlar ne yapiyor diyorum bazen. Babam geçen hafta koydeydi (çanakkale) kar yagmadi ama sogugu yetti diyor, uyumamiş soguktan hiç adam. Doğudaki insanlar nasil 9 ay kış yaşıyor ve alışıyor bazen şaşırıyorum. Biz alışık değiliz sadece o yüzden en ufak hava değişimi etkiliyor. 3 haftadir hastayiz mesela
O döenmler gayet normal kuzum olur o kadarıda.Genelde regl donemleri biraz daha sinirli olabiliyorum
Emojileri kullanmiyorum abla ama denedim sorun yok bende acildi direk
Afiyet olsun.Ben yine yediklerimi yazmaya geldimm
Sabah: Yulaf pizza (3.5 kaşık yulaf bir yumurta, üzerine domatesi sos çok azcık sucuk kaşar ve mısır)
Ara: Filtre kahve
Öğlen: Tavuk göğsü ve fırın patates
ve şimdiye kadar 1 litre su içtim :))
1 gün borcum var di hem de kandil için 3 gün üst üste tutmak sevapmisNe orucu tuttuğun 3 aylar herhalde,allah kabul etsin.
Üşeniyorum ben onlari kullanmaya klavyede ne varsa onu kullanıyorumO döenmler gayet normal kuzum olur o kadarıda.
Bugün böyle oldu tıklayınca hemen açılmıyor
Çok teşekkür ederim duan için canımTez zamanda sağlığına kavuşur özlediğin tüm sağlıklı lezzetlere kavuşursun inşallah mavişcim
Acikiyom 4-5 adet yiyomZaman zaman oluyor, eğer az yiyen biri değilsen
Küçük yaştan beri sismansan, insan kolay kolay zayıf kalamiyor. Mesela ben iki senedir sismanimama cidden normalde 58-62 civarıydı. Son iki yıldır hamilelik süreci ve sonrasına yavaşlayan metabolizmayı da ekleyince...
Çubuk kraker saçma olmuş ama insan dayanamıyor bazen. anlıyorum.
Ben nerdeyse hep böyleyim maalesef ama olsun alışmaya başladim bir kaç aydır bu durumlara. Dondurabilirsin, iyi geleceğini düşünüyorsan.
Bendede sorun var zaten düzelmedi nedense,birine tıklıyorum sayfaya geliyor 2.tıklamada direk alt sayfaya atıyor bak böyle oluyor bendede.Kaç kere tıkladım şimdi açıldı ama tıklamıyor gene şimdide yan yana çıktı kafayı yedi gene .Üşeniyorum ben onlari kullanmaya klavyede ne varsa onu kullanıyorum
Şimdide yanda değil direk alt sayfaya attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?