Hayırlı olsun canımSağol bitanem birkaç gün içinde etkisini gösterir bu ara çok kırışmıştım
Hımmmmm. Ben hiç yaptırmadım. Yaptırsam mı? Ne diyorsun?Sağol bitanem birkaç gün içinde etkisini gösterir bu ara çok kırışmıştım
Anladım ya, zor ama imkansız değil. Allah yardımcimiz olsun hepimizinCocukken de genc kizkende hep kiloluydum. Dogumlarla obez oldum..
Öyle bitanemİşte hep memnuniyetsiziz abla. Asıl köydeki insanlar ne yapiyor diyorum bazen. Babam geçen hafta koydeydi (çanakkale) kar yagmadi ama sogugu yetti diyor, uyumamiş soguktan hiç adam. Doğudaki insanlar nasil 9 ay kış yaşıyor ve alışıyor bazen şaşırıyorum. Biz alışık değiliz sadece o yüzden en ufak hava değişimi etkiliyor. 3 haftadir hastayiz mesela
Afiyet olsun, teşekkür ederim, davete icabet edebildiğin içinGeldimmmm
Öyle bitanemdayanamıyoruz zora. Doğudaki insanlar alışık demek ki...
35 yılda bir iklim değişikliği olurmuş emekli coğrafyacı eşim öyle diyor. Yazın da çok sıcak olmasa bari...bizim yağmur müthiş gerçekten...beş dakikada yollar dere oluyor. İyiyim bitanem ben.Bu sene cidden soğuk çok fazla artık,oranında yğmuru hiç bitmiyor demi izliyoruz televizyonda filan.
Dkkar et hocam hasta filan olma sakın.
Öyle bitanemdayanamıyoruz zora. Doğudaki insanlar alışık demek ki...
Kızlar adımlarımı paylaşayım aklıma gelmişken. Adın işini bıraktım artık.
Eki Görüntüle 3026818
Çocuğum bişeylerden korktu, onunla ilgileneyim biraz. İyi geceler herkese
Allah kabul etsin. Açken üşür insan.Eve geldim iftara yemek yapıcam da usumekten mutfağa değilde yorgan altına girdim müthiş uyku sardı of of
Geçmiş olsun canım ❤Hastanedeyim. Annemin durumu aynı henüz bir şey demiyorlar. Test falan yapıyorlar. Kan sulandırıcı iğne yapmışlar.
Biraz isindiktan sonra geçersinEve geldim iftara yemek yapıcam da usumekten mutfağa değilde yorgan altına girdim müthiş uyku sardı of of
Gerçekten mutluyum burda. Sabah kalktığımda aklım burda hep
Afiyet olsun canım.
Zipircik cradwlia bunlar kim.Selam kizlar
Bugün bayağı az kalorili geçti. Yarın kahvaltıda büyük kaçamak yapicam, şimdiden söyleyeyim, kızmayın hee
Kahvalti
Klasik yazsam yeridir , hep aynı gibi. Şimdiden kaytarmak olmaZ ama ,zaten kural.
Bir bardak şekersiz çay
Lor, tulum ve beyaz peynir çeşitleri (lor ve tulumdan birer çay kasigi(acaba tatlı kaşığı miydi, off) neyse arada dağlar yok. Peynir 3 küçük küp
Zeytin 6 (yeşil ve siyah yarı yarıya)
Fıstık ezmesi 3 çay kaşığı
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
İkinci öğün
1 tabak (bol şekilde olduğundan 1,5 kase kalorisi hesapladım, mercimek çorbası
14 kaşık ev yapımı yoğurt
Yarım dilim çavdar ekmeği
2 çay kaşığı çörek otu
Üçüncü öğünü yarın yazicam söz acayip uykum geldi (zaten hafif öğün)
1.131 kalori
Spor 10 dk hareket etttim ayakta
Su 2.400
@zipircik @cradwlia
Bugün tek öğün denedim (sonraki cekirdek olmasa olacaktı16 Mart menüm
Aksam:16.00
2dilim ekmek
Salata
Turşu
Tavuk döner
Ayran
17.00
1avuç cekirdek
Su:2 litre
Spor:haftanın videosu+15635 adım
Eki Görüntüle 3027649
Zipzip- Cordelia pastelfit
Allah kabul etsin.Günaydın diyim şimdiden kızlar bugün ve Allah nasip ederse 3 gün oruçlu olacağım gün içinde yazamayabilirim, iftar sonrası hallederiz, seviyorum hepinizi
Geçmiş olsun.Reglll ve karnım ağrıyor , çok değil şükür
Artı gelmene çok üzüldüm.2 gündür artı geliyorum.reglim olmak üzere ondan mı bilemedim
Cancancancan.Günaydın cancanlar
Ödemdir oooo.
Sevindimm.Günaydın canım. İyiyim elhamdülillah bir sorun yok. Hemen menümü vr adımlarımı paylaşıyorum
Kiminle ne neden nasıl ?Günaydın kızlar
Dün gelemedim biraz yogun bir gündü. Bugün bir röportajim var heyecanlı bir gün
Afiyet olsun.pazar menüsü
kahvaltı
1,5 yumurta(biber domates kavurmasıyla)
5-6 zeytin
peynir
akşam 16:00 gibi
5 köfte
1çatal kadar spagetti makarna
bol salata
1 kase yoğurt 18:30 gibi
30dk pilates
pazartesi
kahvaltı 12:30
kuru biber patlıcan kavurma
peynir
zeytin
yoğurt
1 kuru incir
akşam 19:00
taze fasülye
1 kaık bulgur pilavı
yeşillik
1 kase yoğurt
kusura bakmayın,aksattım
Selam kızlar, sabah dün dediğim gibi kaçamak yaptım. Gerçi hiç huyum diil hamur yemek kahvaltıda,ömrümde ikinci kez bı arkadaş yapıp getireceğini söyledi. Bahaneler bitmez ama açıklama sebebim hani yorum yaparken göz önünde bulundurmaniZöğlen tabiki yemicem,ikindi gibi balık var menüde. Az önce de yürüdüm 15 dakika soğukta ceza olarak.
Su 1,5 bitmek üzere
Sağol tatlım. Sen?
Sabah : 11:00
2 haşlanmış yumurta
Kk peynir
3 dilim domates
Öğle : 13:00
1 tabak bol sebzeli tavuk haşlama
1 kase yoğurt
Akşam 17:30
Sezar salata
soda
Küçük havuçlu kek
15 dakika zumba
6300 adım
1.5 litre su
Evde 10 bine tamamlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?