Yanımda olsan şöyle bir sürerdim kolumu sanaBugün tartıda çok mutluuu oldummm
Canım Allah kolaylık versin. Kan sulandırıcı iğneyle iyi hissedecek inşallah.Hastanedeyim. Annemin durumu aynı henüz bir şey demiyorlar. Test falan yapıyorlar. Kan sulandırıcı iğne yapmışlar.
Hava nasıl orada hocam daha iyidir buraya göre,bende sıcak severim hele denizdeysem yanayım derdinde oluyorum.Busracim ben de soğuk severim diyordum ama donuyorum şimdi.
Ortası yok mu bunun
Amin canım. İnşallah.Canım Allah kolaylık versin. Kan sulandırıcı iğneyle iyi hissedecek inşallah.Rabbim yüzünüzü güldürsün. İyi haberlerini alalım.
Kısmen evetYarım gün mü çalışıyorsun?
Hastanede kalması çok iyi kuzum. Allah korusun herhangi bir aksilik olsa hemen müdahale edilir. Sıkma canını tamam mı3-5 gün kalacak dediler.
İlk degilim daha öncede ondan yedim
Canım alışılmadık bir soğuk var. Karlı yerlerin soğuğu burayi da etkiliyor. Hava bulutlu yağmur olsa biraz ılık olur ama yok. Kat kat giyinip yürüyüşe ineceğim evin çevresinde yürürüm artık.Hava nasıl orada hocam daha iyidir buraya göre,bende sıcak severim hele denizdeysem yanayım derdinde oluyorum.
Yaa ne zaman sinirlendigim bir ana denk gelmistirİlk degilim daha öncede ondan yedim
Bu sene cidden soğuk çok fazla artık,oranında yğmuru hiç bitmiyor demi izliyoruz televizyonda filan.Canım alışılmadık bir soğuk var. Karlı yerlerin soğuğu burayi da etkiliyor. Hava bulutlu yağmur olsa biraz ılık olur ama yok. Kat kat giyinip yürüyüşe ineceğim evin çevresinde yürürüm artık.
Zaman zaman oluyor, eğer az yiyen biri değilsenBen diyetten koptum, nasil tekrar adapte olucam. Neden böyle oluyor
Küçük yaştan beri sismansan, insan kolay kolay zayıf kalamiyor. Mesela ben iki senedir sismanimAma hep diyet modunda hayatimizi devam ettiremeyiz ki. Neden bende insan gibi yemiyorum porsiyonlu
Çubuk kraker saçma olmuş ama insan dayanamıyor bazen. anlıyorum.Selamlar
Dünkü menümü yazicam
9:00 probiyotik Yeşilçay
Öğle12:00
2 h yumurta
1 salatalık
1 muz
6 dolma zeytin
1 mini peynir
Ara çubuk kraker
Akşam 19:00
2 kepçe ezo çorbasi
1 kepçe az hazir yogurtlu manti
Salata
Zipzip- Cordelia @pastel34 @s i d e l y a
Cuma 69,8 i görebilsem
Ben nerdeyse hep böyleyim maalesef ama olsun alışmaya başladim bir kaç aydır bu durumlara. Dondurabilirsin, iyi geleceğini düşünüyorsan.Selam
Neden depresyona giriyorum diyordum havadanmiş
Regldenmiş
Bide anksiyete miş
Üst üste gelen rahatsizliklar
Zor bir hafta geçti
Kendi kendime sinirlenip çok güldügüm bi anda oldu o an ağladim
Hay allah dedim tam Ruh hastayim
Geçecek hepsi diyorum
Geçer
Geçer
Geçer
Bi süre cuma günü son tartımı paylaşıp kk yi ara vericem çok yoğunum buraya pek bakamiyorun
Ama Üyeligimi kapatmıcam
Bi kere kapattim da prolugum gidiyor
Ben seni hiç öyle görmedim sakinsin çünkü..Yaa ne zaman sinirlendigim bir ana denk gelmistir
Bernide menapoz mahvetti eskiden dal gibiydim 45-50 arasıydım,sonradan yavaştan almaya başladım.Zaman zaman oluyor, eğer az yiyen biri değilsen
Küçük yaştan beri sismansan, insan kolay kolay zayıf kalamiyor. Mesela ben iki senedir sismanimama cidden normalde 58-62 civarıydı. Son iki yıldır hamilelik süreci ve sonrasına yavaşlayan metabolizmayı da ekleyince...
Çubuk kraker saçma olmuş ama insan dayanamıyor bazen. anlıyorum.
Ben nerdeyse hep böyleyim maalesef ama olsun alışmaya başladim bir kaç aydır bu durumlara. Dondurabilirsin, iyi geleceğini düşünüyorsan.
Genelde sakinim ablaBen seni hiç öyle görmedim sakinsin çünkü..
Cocukken de genc kizkende hep kiloluydum. Dogumlarla obez oldum..Zaman zaman oluyor, eğer az yiyen biri değilsen
Küçük yaştan beri sismansan, insan kolay kolay zayıf kalamiyor. Mesela ben iki senedir sismanimama cidden normalde 58-62 civarıydı. Son iki yıldır hamilelik süreci ve sonrasına yavaşlayan metabolizmayı da ekleyince...
Çubuk kraker saçma olmuş ama insan dayanamıyor bazen. anlıyorum.
Ben nerdeyse hep böyleyim maalesef ama olsun alışmaya başladim bir kaç aydır bu durumlara. Dondurabilirsin, iyi geleceğini düşünüyorsan.
Lolipoptan bir şey olmaz 83 kalori.Ya da hadi 1 tane yedim 2 nedir ya
Sordun ama hepsi firarda.Şansıniza oynamadan sorayım dedim
Heeeeee . Benden yedin mi hiç?İlk degilim daha öncede ondan yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?