Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hava nasıl orada hocam daha iyidir buraya göre,bende sıcak severim hele denizdeysem yanayım derdinde oluyorum.
Canım alışılmadık bir soğuk var. Karlı yerlerin soğuğu burayi da etkiliyor. Hava bulutlu yağmur olsa biraz ılık olur ama yok. Kat kat giyinip yürüyüşe ineceğim evin çevresinde yürürüm artık.

Bu sene cidden soğuk çok fazla artık,oranında yğmuru hiç bitmiyor demi izliyoruz televizyonda filan.
Dkkar et hocam hasta filan olma sakın.

Ben diyetten koptum, nasil tekrar adapte olucam. Neden böyle oluyor
Zaman zaman oluyor, eğer az yiyen biri değilsen
Ama hep diyet modunda hayatimizi devam ettiremeyiz ki. Neden bende insan gibi yemiyorum porsiyonlu
Küçük yaştan beri sismansan, insan kolay kolay zayıf kalamiyor. Mesela ben iki senedir sismanim ama cidden normalde 58-62 civarıydı. Son iki yıldır hamilelik süreci ve sonrasına yavaşlayan metabolizmayı da ekleyince...
Çubuk kraker saçma olmuş ama insan dayanamıyor bazen. anlıyorum.
Ben nerdeyse hep böyleyim maalesef ama olsun alışmaya başladim bir kaç aydır bu durumlara. Dondurabilirsin, iyi geleceğini düşünüyorsan.

Bernide menapoz mahvetti eskiden dal gibiydim 45-50 arasıydım,sonradan yavaştan almaya başladım.

Cocukken de genc kizkende hep kiloluydum. Dogumlarla obez oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…