- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
İnşaallahİnşallah 82nin de altında olursun Bozacan
Ben bu kadar kısa sürdüğünü bilmiyordumBotoks bende 4 ay civarı kalıyor canım aslında 6 ay ömrü var. Dolgu dudağa ve göz altına yaptırmıştım onlar 1 yılı biraz geçiyor
Bu cümleyi ancak altından kalp taşıyan birisi yazar böcüüümutandirma bak isiririm seni
Tatlım ben de tam anlattığın gibiyim. Kemiklerim hâlâ ısınmadı nörücük bilmiyorum.Ben de soğuk severim ama Ankara ayazını yedim bugün evde battaniyenin altındayım herkes ev sıcak diyor ısınamıyorum
Her güzel şey bir gün biter kinoam hatunumBen bu kadar kısa sürdüğünü bilmiyordum
Ömürlük çıkar sen karar verene kadar tatlım üzülmeBen bu kadar kısa sürdüğünü bilmiyordum
Ben de üşüyorummmmm ama açlıktanTatlım ben de tam anlattığın gibiyim. Kemiklerim hâlâ ısınmadı nörücük bilmiyorum.
Sağol canım. Beyindeki bir damar tıkanmış.Geçmiş olsun canım nesi var annenin
Meme opr. Oldu mu?Ben çok meraklıyımdır estetik işlerineevet memeci de benim
Dayan kuzum ya da erken uyu...Ben de üşüyorummmmm ama açlıktan
Boziş sen ne şeker bir hatunsun
Oldu canım geçen sene büyütme ve dikleştirme yaptırdımMeme opr. Oldu mu?
Bu gözüktüKızlar benim mesajlarım gözükmüyor mu
Ama bu tam acıkma saatleri değil mi
Vayyyy fesang a bak. Onun için basen diyorsun ? Estetik planı mı var?Oldu canım geçen sene büyütme ve dikleştirme yaptırdım
Cordişim onun için liposuction falan düşündüm ama izleri kalabiliyormuş korktum açıkçası. Sporla halletmeye çalışacağımVayyyy fesang a bak. Onun için basen diyorsun ? Estetik planı mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?