İyiyim kaptancim bugunlerime şükürHayirli akşamlar canim iyiyim sen nasilsin
Güzel güzel, çok uzun dayanmıyor ama botoks benim bebeğim.Yaa ne güzel ben de istiyorum emin değilim.
Maşallah böyle devam89.5 tan 81.3 e indim geçen ay. cuma günü 85.3 tüm. 80 barajını geçmeye çalışıyorum.
İnşallah 82nin de altında olursun BozacanMaşallah böyle devamkilolarimiz yakınmis.. ben de inşaallah bu cuma/cumartesi 82 olucam
Ben de soğuk severim ama Ankara ayazını yedim bugün evde battaniyenin altındayım herkes ev sıcak diyor ısınamıyorumCanım alışılmadık bir soğuk var. Karlı yerlerin soğuğu burayi da etkiliyor. Hava bulutlu yağmur olsa biraz ılık olur ama yok. Kat kat giyinip yürüyüşe ineceğim evin çevresinde yürürüm artık.
Vücuttan yağ alıp enjekte ediyorlarmış o daha kalıcı diyorlar.Güzel güzel, çok uzun dayanmıyor ama botoks benim bebeğim.
Geçmiş olsun canım nesi var anneninAnnem, sol el parmaklarıni oynatıyordu. Şimdi oynatamıyor.
O dediğin dolguya giriyor sanırım canım. Botoks başka. Uyuşturuyor ordaki kasları oynatirken kırışıklık olmuyorVücuttan yağ alıp enjekte ediyorlarmış o daha kalıcı diyorlar.
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun Saracım
Takım için endişelenme dedim tatlım.regl elinde olan bir şey değil. Onun stresini yaşamanı istemiyorum.
Sen de maşallah ha hepsini biliyon memeleri yaptıran sendin de miO dediğin dolguya giriyor sanırım canım. Botoks başka. Uyuşturuyor ordaki kasları oynatirken kırışıklık olmuyor
İyiyim canım güzel geçiyor günlerimCooook teşekkür ederim canımın içisen nasilsin nasıl geçiyor yegenlerle günlerin
Saracığım nasılsın canım verdin mi bu haftada kilo tartılıyor musunTeşekkür ederim canım
Ben çok meraklıyımdır estetik işlerineSen de maşallah ha hepsini biliyon memeleri yaptıran sendin de mi
Ne kadar gidiyor yaptırıncaO dediğin dolguya giriyor sanırım canım. Botoks başka. Uyuşturuyor ordaki kasları oynatirken kırışıklık olmuyor
Çok sevindim canımİyiyim canım güzel geçiyor günlerim
Botoks bende 4 ay civarı kalıyor canım aslında 6 ay ömrü var. Dolgu dudağa ve göz altına yaptırmıştım onlar 1 yılı biraz geçiyorNe kadar gidiyor yaptırınca
Bu cümleyi ancak altından kalp taşıyan birisi yazar böcüüüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?