Afiyet olsun canım16 Mart 2022
öğlen 12.30
tavuk kalamar
4 çiğ köfte
2 ceviz
2 yaprak marul+ domates+ köz biber
1 kuru incir
ara 14.00
1 kuru incir+ 1/2 ceviz
ara 16.45
1 simit (gramajı düşüktü)
1 parça peynir
1 orta boy muz
akşam 19.10
1 yumurtadan kıymalı menemen
1,5 dilim ekmek
jalepino biber
1 tk bal
1 avuç çekirdek
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- Cordelia pastelfit
Eki Görüntüle 3027717
Evet, yarın telafi yap canım. Sıfır kaçamak, bol su, bol, salata, haşlanmış sebze, yoğurtbugün güzel olmadı
Küçük bebek
Anladım.Kaç kilosun?menemen sıcak yemek işte canım. sebze de var. bugün böyle oldu. simit fazla oldu ama dışarıdaydım çok acıktım.
son kilolarım değil daha başlarda sayılırım
Buldum ki
Güzel menü, hem portakal hem bı sürü kahvaltı bir arada olmadığı için, çok dengeli buldumSabah 13.00
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 küçük portakal
1 parmak peynir
Yeşil çay
Akşam 19 .20
1 kase domates çorbası
1 kase salata
Yarım porsiyon haşlanmış tavuk göğsü
1 bardak ayran.
11 bin adım üşendim resmini atmaya çok yoruldum dışarda işim vardı akıllı saati nereye attığımı bile bilmiyorum
Zipzip- Cordelia
Ben de 35
Geçmiş olsun canım iyi olmasına çok sevindim
Benim takvim daha 1 hafta var derken bugün şokkk. Ama ciddi şişliğim olmuştu ondanmış bugun rahatladim biraz...16 Mart Çarşamba menüm
11.00 kahvaltı: 1 kaşarlı tost tb ekmeğinden, 1 tabak Menemen, 2 kk peynir, 1 ceviz, çay
14.00 ara: sütlü sade Türk kahvesi, 5 er tane fındık fıstık badem, 2 hurma
17.00 akşam yemeği: 1 tabak erişteli yeşil mercimek yemeği, 1kase yoğurt
Su:4 litre
Takvimim iki güne regl olacağımı söylüyor. Şişkinliği başladı, çok rahatsız edici. Yemeği erken yedim. Bol su içiyorum, yürüyorum. İnşallah Cuma tartısına yansımaz
Elhan Zipzip- @DombiliKus
89.5 tan 81.3 e indim geçen ay. cuma günü 85.3 tüm. 80 barajını geçmeye çalışıyorum.Anladım.Kaç kilosun?
Hastanedeyim. Annemin durumu aynı henüz bir şey demiyorlar. Test falan yapıyorlar. Kan sulandırıcı iğne yapmışlar.
Tontiş ben.
Çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifa versinAnnem, sol el parmaklarıni oynatıyordu. Şimdi oynatamıyor.
Rabbim şifa versin kuzumAnnem, sol el parmaklarıni oynatıyordu. Şimdi oynatamıyor.
Cooook teşekkür ederim canımın içiGeçmiş olsun canım iyi olmasına çok sevindim
Daim olsun abla şükür bende iyiyim özledim sizleriHoş geldin tatlımİyiyim ben sen nasılsın? Ne iyi ettin de geldin.
Canım sen rahatsızdın, erken olmasında onun da etkisi olmuştur. Rahatlamana sevindim, darısı banaBenim takvim daha 1 hafta var derken bugün şokkk. Ama ciddi şişliğim olmuştu ondanmış bugun rahatladim biraz...
Yaa ne güzel ben de istiyorum emin değilim.Yaptırdım canım bugün.
Şükür canım iyiyim yuvarlanıp gidiyorumiyiyiz canım sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?