Ay ben gidiyom ölecem açlıktanYulaf deme lapa deme doymuyorum ben onlarla yaaaa
Menu paylasmadi canimKmsl Hnd salı ve çarşamba spor var mı?
KıııısKmsl Hnd salı ve çarşamba spor var mı?
Aramız bozuk değil ona karşı kırıcı şeyler yapmamak adına evime yerleşip düzenime kavuşana kadar mesafe koydum yoksa mecburen ramazan onumuz bayram illaki baba diyorsun ahımı alıyorlar bu kötü işteNe diyeceğimi bilemedim maviş, umarım için soğur ve aranız düzelir
Bende doymuyorum yaaYulaf deme lapa deme doymuyorum ben onlarla yaaaa
Kocasıyla yiyorsa yandın.Kıııısnerde o
Aslında çok şaşkın ama gerektiğinde kızmasını bilen kedi gibi uysal bir yapım varkızgınım gelmiş.
Bir aile bireyi canımıza okuyor. Çok iyi anlıyorum. Sabır de. Takma. Allah yardımcın olsun.Aramız bozuk değil ona karşı kırıcı şeyler yapmamak adına evime yerleşip düzenime kavuşana kadar mesafe koydum yoksa mecburen ramazan onumuz bayram illaki baba diyorsun ahımı alıyorlar bu kötü işte
Yok arkadaşKocasıyla yiyorsa yandın.
Amin canım cümlemizinBir aile bireyi canımıza okuyor. Çok iyi anlıyorum. Sabır de. Takma. Allah yardımcın olsun.
Afiyet olsun minnoşumAy ben gidiyom ölecem açlıktan
Çok çok haklısın. Geçmişi düşünme ve kendin için yaşa, hep mutlu olUzunca zaman ofkeliydim ben onlara 14 yaşında beni evlendirmislerdi ilk evliliğimdi bosanirken de pek yoklardi ortalıkta, yine de ailem diye diye sevgi görünce kedi gibi hep sırnaştim ama bir saçma hareketleri beni öfkelendiriyor aşamiyorum bazı şeyleri
Dogum oncesi yani hamilelik oncesi gununu saatini bile sasmazdiSeninde hep duzensiz mi hayatta bekleyemem 5 günü geçince ya test yapar ya doktora giderim
Hayırlı kandiller canımHerkese Günaydın
Kandiliniz mübarek olsun. Umarım tüm güzel dualarınız kabul olur.
Zipzip-
Amin cnm insallahHerkese Günaydın
Zipzip-
Herkese Günaydın
Zipzip-
Kmsl Hnd salı ve çarşamba spor var mı?
Menu paylasmadi canim
Selam kızlar hayırlı kandillerKıııısnerde o
Afiyet olsun.Sabah 13.00
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 küçük portakal
1 parmak peynir
Yeşil çay
Akşam 19 .20
1 kase domates çorbası
1 kase salata
Yarım porsiyon haşlanmış tavuk göğsü
1 bardak ayran.
11 bin adım üşendim resmini atmaya çok yoruldum dışarda işim vardı akıllı saati nereye attığımı bile bilmiyorum
Zipzip- Cordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?