- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
Hayırlı yaşları olsun musmutlu olsun annesiAllah razı olsun. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Ben öyle olacağını düşünmüyorum abla. Sadece bir pasta, bir mum üflemek değil çocuğu mutlu edecek olan. Kimseyi değil oğlumuzu mutlu etmek için yapıyoruz bu kutlamayı ama bunu kendi kurallarımız ve isteklerimiz çerçevesinde yapmak istiyoruz.
Evet biz de bu zamana kadar önüne pasta koysaydık muhtemelen bizimki de öyle yapardı
Çok geçmiş olsun kendini bırakmak yok toparla kendini hemen geçecek buda sağlıklı beslenmeye devamsağlıklı beslenemedi
menü bildiremedi
evet dostlar gastroenterit olduğum için
yediklerim:
muz, elma
haşl. patates+ yoğurt
peynir zeytin ekmek
haşlanmış pirinç+yoğurt
kaşarlı pide
çay
artık hastalıklardan yıldım dostlar .... buluttan nem kapar oldum ... hayata hepten küstüm gitti
En en en çok seni seviyorum
Gün ayınca sen aklıma geldinGünaydın canlarım.
Ailenle görüşmüyor musun canımGökten para geldibabam para atmış sebebini hiç bilmiyorum, harcamam da öyle durur. Adam engelli birşey yazdıysa bile bilmiyorum açmam da engeli soğumadi içim hiç yaa ev tutunca adam tehlike geçti diye sanırım öylesine para atıyor attığı da nakliye depozito fln hiç değmez bile insanı dünyadan soğutan insanlar zor yaa aileniz ise daha zor kızlar
Ne diyeceğimi bilemedim maviş, umarım için soğur ve aranız düzelirGökten para geldibabam para atmış sebebini hiç bilmiyorum, harcamam da öyle durur. Adam engelli birşey yazdıysa bile bilmiyorum açmam da engeli soğumadi içim hiç yaa ev tutunca adam tehlike geçti diye sanırım öylesine para atıyor attığı da nakliye depozito fln hiç değmez bile insanı dünyadan soğutan insanlar zor yaa aileniz ise daha zor kızlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
En en en en en çok seni seviyorum
Hayırlı kandiller cordişyamHerkese Günaydın
Kandiliniz mübarek olsun. Umarım tüm güzel dualarınız kabul olur.
Zipzip-
pastelfit fesang Maviokur Wilma11 Hallederiz Nefesimmmsin Kmsl Hnd Kinoalihatun 60kiloyum Amine Busra
Hayırlı kandillerHerkese Günaydın
Zipzip-
pastelfit fesang Maviokur Wilma11 Hallederiz Nefesimmmsin Kmsl Hnd Kinoalihatun 60kiloyum Amine Busra
Afiyet olsun canimÇarşamba menüsü
10:00
2 dilim tb ekmeği, sucuklu yumurta, 3 zeytin, domates, Maydonoz
16:00
1 Avuç kuruyemiş(çiğ fıstık, üzüm, leblebi)
Beyaz çay
19:00
Fırında balık, yarım patates
2 Lt su
Eki Görüntüle 3027986
Zipzip- Cordelia Elhan Wilma11
Kahvaltı ettin dimiNobetciyim ve nasıl uykum var anlatamam
Günaydın canim hayirli kandillerHerkese Günaydın
Zipzip-
Senin altına da beni yazmış. Peşinizi bırakmamHayırlı kandiller
En en en en başın bir altına beni yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?