Hayirli kandiller canim
Yedim kaptanımKahvaltı ettin dimi
Haftalık takım listelerine göre sıra. Hepiniz başım üstündesiniz.Hayırlı kandiller
En en en en başın bir altına beni yazmış
SağolHaftalık takım listelerine göre sıra. Hepiniz başım üstündesiniz.
Az kaldı kaptanım yarın ödül vaaaaarrrrBir acıktım bir acıktım, hafif ve kalorisiz doyma fikri
Heee biz senin için sadece takım listesinde bir isimiz yani......Haftalık takım listelerine göre sıra. Hepiniz başım üstündesiniz.
Bu hafta açlık çöktü üstüme, normalde böyle acıkmıyorum. Öyle çerez çikolatalık durum değil baya baya açlııııııkAz kaldı kaptanım yarın ödül vaaaaarrrr
Konuş bacımHeee biz senin için sadece takım listesinde bir isimiz yani......
O bazen bana da oluyor resmen midem delik gibi ne atsam dolmuyorBu hafta açlık çöktü üstüme, normalde böyle acıkmıyorum. Öyle çerez çikolatalık durum değil baya baya açlıııııık
Geçmiş olsun nasıl oldun?İyi akşamlar kızlar. Çok kötü hissediyorum ben kendimi. Reglin 2.günü, her türlü duyguyu maksimum düzeyde yaşıyorum. Başımda bir garip, hayal alemindeyim sanki. Gözlerim yanıyor, yaşlar süzülüyor artık. Adımlarımı paylaşayım hemen yatağa atacağım kendimi.
Eki Görüntüle 3027713
pastelfit Cordelia @She-Raa
Biliyorum, ben de yaptım, doyurmuştu beni.pastelfit kaptanım ben her gün tam buğday lavaşa dürüm yapıp yiyorum biliyosun (biliyor musun) ama hiiiiiç doyurmuyor. Ama 4 dilim ekmekle eş değer.
Bugün de nobetciyim. Gittim fırından küçük sandviç ekmeği aldım çavdar. Ona sandvic yaptım. Yedim. Doydum. İyi yapmış mıyım?
Uzunca zaman ofkeliydim ben onlara 14 yaşında beni evlendirmislerdi ilk evliliğimdi bosanirken de pek yoklardi ortalıkta, yine de ailem diye diye sevgi görünce kedi gibi hep sırnaştim ama bir saçma hareketleri beni öfkelendiriyor aşamiyorum bazı şeyleriAilenle görüşmüyor musun canım
Akşam neden ekmek yokDünkü menüm
Sabah
4 dilim ekmek
Domates, salatalık
H. Yumurta, cay
K. Peyniri
Aksam
B. pilavı 1 tabak
1.5 kase cacık
Ekmek yok
1 mandalina
Eki Görüntüle 3028051Cordelia
pastelfit
Zipzip-
Yulaf deme lapa deme doymuyorum ben onlarla yaaaaBiliyorum, ben de yaptım, doyurmuştu beni.
İyi yapmışsın.
Aaaa buldum, yulaf lapasıdoyarım hem de
Afiyet olsun canımDünkü menüm
Sabah
4 dilim ekmek
Domates, salatalık
H. Yumurta, cay
K. Peyniri
Aksam
B. pilavı 1 tabak
1.5 kase cacık
Ekmek yok
1 mandalina
pastelfit
Zipzip-
Afiyet olsun canimDünkü menüm
Sabah
4 dilim ekmek
Domates, salatalık
H. Yumurta, cay
K. Peyniri
Aksam
B. pilavı 1 tabak
1.5 kase cacık
Ekmek yok
1 mandalina
pastelfit
Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?