Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Perşembe nohut mu yedin? kilo verirsen diyete kafa atacaksın.

Kahve içiyorum kızçeler uyumadan biraz ibadet etmek istiyorum. Kandili nasıl değerlendiriyorsunuz ya da nasıl değerlendirilmeli benimle de paylaşırsanız çok mutlu olurum
Canim biz bu şekilde bolca tövbe dua ile çoluk çocuk ibadet ettik, dünden beri oruç ile geçirdim yarın da tutucam inşallah 3 günu tutmak sevapmis Allah ne duamız muradimiz varsa versin inşallah cümlemizin

Eklentiler

• IMG-20220317-WA0008.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG-20220317-WA0007.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2022-03-17-20-39-49-238_com.whatsapp.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20220317_225356.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 32
Canim biz bu şekilde bolca tövbe dua ile çoluk çocuk ibadet ettik, dünden beri oruç ile geçirdim yarın da tutucam inşallah 3 günu tutmak sevapmis Allah ne duamız muradimiz varsa versin inşallah cümlemizin
Aminn çok teşekkür ederim Allah kabul etsin dualarınızı

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 şekersiz çay
Bir çavdar ekmeğinin dörtte üçü
Fıstık ezmesi 4 çay kaşığı kadar
4 zeytin
4 küçük küp peynir

Öğle
Tavuk şiş porsiyon (az sebzeli bulgur pilavı, biber, domates, soğan)
Ekmek tipi pideden 3 lokmalık

Akşam
Havuç ve lahana salatası
4 tavada köfte

Spor yok maalesef
Su 2.220

Zipzip- Cordelia

Yeşil çay içtim akşam
Bı şey daha içtim sanki düşünüyorum. Ay akşam çayı neyse saçmaladım yine

Kahve içiyorum kızçeler uyumadan biraz ibadet etmek istiyorum. Kandili nasıl değerlendiriyorsunuz ya da nasıl değerlendirilmeli benimle de paylaşırsanız çok mutlu olurum
Bizim cami grubu bikac gün önce hatim başlatıyor, 1 er cüz alıp kandile yetiştiriyoruz,
Ayriyeten 1000 er tane salavat, tevhid, ihlas süresi, estağfirullah çekiyoruz.
Ben evde yasin, tebareke, amme ve vakıa okudum, dün ve bugün orucluydum, nasip olursa yarın da tutacağım, bol bol dua, başka bişey yapmadım canım

Bende kizi uyutup baslicam
Kuran okucam 10 sayfa, 2cuzum var...
Namaz kilip istedigin seyi Allahtan istemek tovbe etmek... Tovbe kapisi acik bugun
Rabbim dualarini kabul etsin inşallah

Rabbim kabul etsin inşallah
Onceden kandillerde bi oturmada bi cuz bitirirdim bisuru ibadetler yapardim
Simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…