Canım çok sağol...Herkese Günaydın
Kandiliniz mübarek olsun. Umarım tüm güzel dualarınız kabul olur.
Zipzip-
Allah rahmet eylesin...Kızlar haber geldi birkac saat önce cenazemiz var, hazırlandık Zonguldak'ta gidiyoruz. Eşimin dayısı vefat etti. Oralarda girebilir miyim bilmiyorum haberlesiriz.
Aminnn.Canım çok sağol...
Hepimizin kandili mübarek olsun...
Allah vatanımızı, milletimizi korusun
Sağol canım benim.Az ama saat olarak ve yediklerine bakılınca tok tutucu şeyler kuzum afiyet olsun
Perşembe nohut mu yedin? kilo verirsen diyete kafa atacaksın.Sahur 4.50 foto attım
1 litre su da içildi
İftar 19.20
Sirkeli su ve hurma ile açtım orucumu
Kiraz sapı çayımi içtim
19.40 da yemeğe oturdum
1 litre su bitti fotoda ki nohutun yarisi kaldı bolca salata yedim ekmekte yok
yiyemedigim için mutluyum yarın öğle arası yine işyerinde tartı fotoğrafini atarım
Cordelia Zipzip- @pastel34
Canim biz bu şekilde bolca tövbe dua ile çoluk çocuk ibadet ettik, dünden beri oruç ile geçirdim yarın da tutucam inşallah 3 günu tutmak sevapmisKahve içiyorum kızçeler uyumadan biraz ibadet etmek istiyorum. Kandili nasıl değerlendiriyorsunuz ya da nasıl değerlendirilmeli benimle de paylaşırsanız çok mutlu olurum
Ay yaa,Biz de burda cahilliğimiz ortaya çıkacak diye soramıyoruz
Aminn çok teşekkür ederimCanim biz bu şekilde bolca tövbe dua ile çoluk çocuk ibadet ettik, dünden beri oruç ile geçirdim yarın da tutucam inşallah 3 günu tutmak sevapmisAllah ne duamız muradimiz varsa versin inşallah cümlemizin
Balım bugün evde tahıl ve et pişirmek makulmus ne yapımPerşembe nohut mu yedin? kilo verirsen diyete kafa atacaksın.
Kızına geçmiş olsun canımSagol cnm
Bizim cami grubu bikac gün önce hatim başlatıyor, 1 er cüz alıp kandile yetiştiriyoruz,Kahve içiyorum kızçeler uyumadan biraz ibadet etmek istiyorum. Kandili nasıl değerlendiriyorsunuz ya da nasıl değerlendirilmeli benimle de paylaşırsanız çok mutlu olurum
Yaaa ben cogu zaman soramıyorumBiz de burda cahilliğimiz ortaya çıkacak diye soramıyoruz
Bende kizi uyutup baslicamKahve içiyorum kızçeler uyumadan biraz ibadet etmek istiyorum. Kandili nasıl değerlendiriyorsunuz ya da nasıl değerlendirilmeli benimle de paylaşırsanız çok mutlu olurum
Rabbim kabul etsin inşallahCanim biz bu şekilde bolca tövbe dua ile çoluk çocuk ibadet ettik, dünden beri oruç ile geçirdim yarın da tutucam inşallah 3 günu tutmak sevapmisAllah ne duamız muradimiz varsa versin inşallah cümlemizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?