Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canim sen yeni geldin beni pek bilmezsin. Ben böyle calkantili bir insanim. Ayni gunde bile bir mutluyum bir depresyondayim. Ama bu kış başından beri çocuklarım sürekli hasta, eşim çok yoğun çalışıyor.. herşey birbirini tetikliyor.
Son 3 haftadir bende hastayım hâla da hiç iyileşemedim.. sosyal hayatim sifir. Böyle işte. Allah başka dert vermesin, duamda hep sağlık yönünde

Kuzum benim zor sürekli aynı cocuklar hasta sen hasta koşturmaca. Yardımcı biride yok sanırım. İnşallah iyi olacak her sey

Kuzum benim zor sürekli aynı cocuklar hasta sen hasta koşturmaca. Yardımcı biride yok sanırım. İnşallah iyi olacak her sey
Evet pandemi başından beri surekli monoton bir hayat artik beni iyice sıkmaya başladı. Martta kiş biter dışarı çıkarız umudum vardi bu sene kışta uzadi. Dogal olarak hastalıklarımızda hiç bitmiyor zaten. Birde yarin kadin doguma gidecegim cok stres oldum neden bilmiyorum. Zaten hep aklima olumsuz şeyler gelir bazen beynimi cikarmak istiyorum

Çocuklarına Allah sağlık sıhhat versin.Amin ya anlıyorum. Belirgin dert yok şükür ama ruh halinden dolayı istemeden kendini üzüp geriliyorsun.

Çocuklarına Allah sağlık sıhhat versin.Amin ya anlıyorum. Belirgin dert yok şükür ama ruh halinden dolayı istemeden kendini üzüp geriliyorsun.
Amin teşekkür ederim.
Allah beterinden korusun ne hastalıklar çeken insanlar var. Ama insanim işte bende yoruluyorum..

Amin teşekkür ederim.
Allah beterinden korusun ne hastalıklar çeken insanlar var. Ama insanim işte bende yoruluyorum..
Rica ederim ne demek. Bende de var diye baslamicam, boşver düşünmemeye calisican hasta olursun. Yapacak bir şey yok, gül , espiri yap, dua et, kendini oyala bak Allah korusun yoksa insan kendini zor toparlıyor. Dalarsam uykuya kusura bakma , yarin cuma bak, ne güzel, hayırlı cumalar, kilo da vericez

İyi geceler

Allah kabul etsin canım
Bende tabletten dinleyerek mukabele yapıyordum, nasip olursa bu sefer kendim okumak istiyorum.
Bizim her hafta deyilde arada cüz dağıtıyorlar, müsait oldukça alıyorum

Canım yarın kar var. Nasıl gideceksin yakın mı?
Bu arada olumsuz düşünme. Ben enerjiye inanıyorum. Negatif düşününce negatif oluyor.

Canım yarın kar var. Nasıl gideceksin yakın mı?
Bu arada olumsuz düşünme. Ben enerjiye inanıyorum. Negatif düşününce negatif oluyor.
Evet hava da baya kötü olcak sanirim cok uzak bir yer değil en kötü taksiyle giderimde babam çocukların yanina gelebilecek mi onu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…