- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 158
- 38
Tesekkur ederim prensesimm :)Evet canım. Kaçırmışım senin adımları. Sonradan ekledim sporlara. Tebrikler.
Canim sen yeni geldin beni pek bilmezsin. Ben böyle calkantili bir insanim. Ayni gunde bile bir mutluyum bir depresyondayim. Ama bu kış başından beri çocuklarım sürekli hasta, eşim çok yoğun çalışıyor.. herşey birbirini tetikliyor.Nooldu??
Kuzum benim zor sürekli aynı cocuklar hasta sen hasta koşturmaca. Yardımcı biride yok sanırım. İnşallah iyi olacak her seyCanim sen yeni geldin beni pek bilmezsin. Ben böyle calkantili bir insanim. Ayni gunde bile bir mutluyum bir depresyondayim. Ama bu kış başından beri çocuklarım sürekli hasta, eşim çok yoğun çalışıyor.. herşey birbirini tetikliyor.
Son 3 haftadir bende hastayım hâla da hiç iyileşemedim.. sosyal hayatim sifir. Böyle işte. Allah başka dert vermesin, duamda hep sağlık yönünde
Evet pandemi başından beri surekli monoton bir hayat artik beni iyice sıkmaya başladı. Martta kiş biter dışarı çıkarız umudum vardi bu sene kışta uzadi. Dogal olarak hastalıklarımızda hiç bitmiyor zaten. Birde yarin kadin doguma gidecegim cok stres oldum neden bilmiyorum. Zaten hep aklima olumsuz şeyler gelir bazen beynimi cikarmak istiyorumKuzum benim zor sürekli aynı cocuklar hasta sen hasta koşturmaca. Yardımcı biride yok sanırım. İnşallah iyi olacak her sey
Çocuklarına Allah sağlık sıhhat versin.Amin ya anlıyorum. Belirgin dert yok şükür ama ruh halinden dolayı istemeden kendini üzüp geriliyorsun.Canim sen yeni geldin beni pek bilmezsin. Ben böyle calkantili bir insanim. Ayni gunde bile bir mutluyum bir depresyondayim. Ama bu kış başından beri çocuklarım sürekli hasta, eşim çok yoğun çalışıyor.. herşey birbirini tetikliyor.
Son 3 haftadir bende hastayım hâla da hiç iyileşemedim.. sosyal hayatim sifir. Böyle işte. Allah başka dert vermesin, duamda hep sağlık yönünde
Amin teşekkür ederim.Çocuklarına Allah sağlık sıhhat versin.Amin ya anlıyorum. Belirgin dert yok şükür ama ruh halinden dolayı istemeden kendini üzüp geriliyorsun.
Rica ederim ne demek. Bende de var diye baslamicam, boşver düşünmemeye calisican hasta olursun. Yapacak bir şey yok, gül , espiri yap, dua et, kendini oyala bak Allah korusun yoksa insan kendini zor toparlıyor. Dalarsam uykuya kusura bakma , yarin cuma bak, ne güzel, hayırlı cumalar, kilo da vericezAmin teşekkür ederim.
Allah beterinden korusun ne hastalıklar çeken insanlar var. Ama insanim işte bende yoruluyorum..
İyi gecelerRica ederim ne demek. Bende de var diye baslamicam, boşver düşünmemeye calisican hasta olursun. Yapacak bir şey yok, gül , espiri yap, dua et, kendini oyala bak Allah korusun yoksa insan kendini zor toparlıyor. Dalarsam uykuya kusura bakma , yarin cuma bak, ne güzel, hayırlı cumalar, kilo da vericez
Allah kabul etsin canımNeden? Odemmi yapiyor nohut
Bende yesil mercimek yemegi yaptim
Kendimede salatasini yaptim
Sagol canim
Allah kabul etsin canım
Bizimde her hafta 1kisinin hatmi oluyor, aramizfa paylasiyoruz
Sali gunu duasi yapiliyo
Benim bu haftaydi
Ramazanda kendim yapıyorum yada mukabeleye katılıyorum
Canım yarın kar var. Nasıl gideceksin yakın mı?Evet pandemi başından beri surekli monoton bir hayat artik beni iyice sıkmaya başladı. Martta kiş biter dışarı çıkarız umudum vardi bu sene kışta uzadi. Dogal olarak hastalıklarımızda hiç bitmiyor zaten. Birde yarin kadin doguma gidecegim cok stres oldum neden bilmiyorum. Zaten hep aklima olumsuz şeyler gelir bazen beynimi cikarmak istiyorum
Gözünüz aydın olsunKar başladı.
Evet hava da baya kötü olcak sanirim cok uzak bir yer değil en kötü taksiyle giderimde babam çocukların yanina gelebilecek mi onu düşünüyorumCanım yarın kar var. Nasıl gideceksin yakın mı?
Bu arada olumsuz düşünme. Ben enerjiye inanıyorum. Negatif düşününce negatif oluyor.
Bilmiyorum canım bu aralar hiç keyfim yokUyuklama, Survivor ve burası. Sen napiyosun prenses??
Amin canım benim insanlahHerkese Günaydın
Kandiliniz mübarek olsun. Umarım tüm güzel dualarınız kabul olur.
Zipzip-
@pastel34@fesang Maviokur @Migim @DombiliKus @Nefesimmmsin @Kmsl Hnd @Kinoalihatun @60kiloyum Amine Busra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?