Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Müthiş bir sonuç. tebrikler bitanem.

Benimki 23.5 olmuş sakın yaklaşma kuzum e o eeee...
Sabah bir tane içtim aç karnına hep diyorumya wc kısmında iyi oluyordu diye,içtiğim kayısı çayı herhade bağııklık filabnmı kazandıbir kaç gündir çok etkilemedi beni direnyorum zaten

She-Raa arkadaşım, benim kilo farkım da yüzde oranım da senden fazlaymış ya. Ne diye laf söyletiyorsun kendine Bir de kupa sallıyor

Sabah bir tane içtim aç karnına hep diyorumya wc kısmında iyi oluyordu diye,içtiğim kayısı çayı herhade bağııklık filabnmı kazandıbir kaç gündir çok etkilemedi beni direnyorum zaten
Tatlım doğru söylüyorsun icmeyince ben de sindirim sorunu yaşıyorum ama başka çözüm yolları bulabilsen keşke...

Teşekkür ederim migi...uzak kalmak çözüm değil ..sen bilirsin.

Kendim versem sanırım bu kadar sevinirdim canım tebrik ederim.
Ablam dun sabah hala 68.90 dim dun bol bol su ictim, aksam erken kapatmaya calistim, dukan bira yaptim odem icin, bir de sunumumvardi dun is yerinde, cok stresliydim o da guzelmgecti ustumden bir yuk kalkti. Bu sabahta 7.30 uyandim ama bi saat daha yatayim odem gitsin dedi , cok uyuyamasam da dinlendim. Sonra sabah bu eksiyi gordum, diyordum ama odem diye durdu durdu son gun gitti ama sukur ki gitti

Tatlım doğru söylüyorsun icmeyince ben de sindirim sorunu yaşıyorum ama başka çözüm yolları bulabilsen keşke...
Kayısı çayı aldım cidden çok iyi geldi,bazen sinirediyor beni ondan dedim şimdi iyiyim öyle rahatsız edecek boyutta değilim zaten.
Pazartesi hastaneye gideceğim sigara bırakma merkezine .

Benim hiç derdim yok. Çok iyiyim. Diyete devam.
Dertsiz insan mı var kuzum
Eşim Ankara'ya giderken kaza yapmış. İçime attım söylemedim size. Kendisine bir şey olmadı çok şükür ama kendisi hatalı olduğu için önümüzdeki kaskoda fiyat artacak. Arabada hasar var. Çok şükür deyip hayata devam edeceğiz. Abimler covit...sabah koştur koştur onlara pazara gittim. Sonra gel bize pazar alışverişi yap 13.588 adım atmışım. Hayatın kendisi mücadele.. kaldığımız yerden daha güçlü devam edeceğiz.

Geçmiş olsun ablam çok şükür birşey olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…