Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allah korumuş ablacm geçmiş olsun
_ASTRAL_ yıldızcım tebrikler canım

Ellerine sağlık kaptanım

Bu minnoş piranalar birbirini yer gibi yapıyorlar da aslı hiç öyle değil kiloyu bile oranına kadar aynı veriyorlar

Ben de bu arada kazanmışım canım kendim kendimi tebrik ediyorum

ablammm cok gecmis olsun. aman esine bir sey olmamis, bir sey gelecekse mala gelsin, o bir sekilde yerine konur, yeter ki size bir sey olmasin. Abinlerede cok gecmis olsun. Tez zamanda sifa versin rabbim. Hafif bile atlatsalar insan bir korkuyor yine tabi. Cooook gecmis olsun iki olay icinde.

Abla turkiyede durum nasil bilmiyorum ama burada kazasizlik bozuldugunda kaskoda cok buyuk artis oluyor. Eger masrafi cebinden odersen (kucuk meblaglarda) kazasizligi bozmuyorlar yine indirimli fiyattan kaskon devam ediyor. Eger aracta cok fazla masraf yoksa bunu bir arastirin olmadi. Yani dedigim gibi Turkiye deki sistemi bilmiyorum ben ama benzerse belki isinize yararsa diye soyleyeyim dedim.

Bu minnoş piranalar birbirini yer gibi yapıyorlar da aslı hiç öyle değil kiloyu bile oranına kadar aynı veriyorlar

Ben de bu arada kazanmışım canım kendim kendimi tebrik ediyorum
Bizde kefaliz ben kazndım birde rakibimde güçlü gerçi H HAYAT40INDABASLAR

Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
Kazasizlikta kasko normal ücrette oluyor. Tabiri caizse deldirdiginde yüksek oluyor. Biz yaptırmaya kalksak 3-5 bin tutuyormuş. Ön farın degismesi gerekiyor. (Sadece bir tanesi sağ taraf ) mecburen kaskoya ödeteceğiz.

Sabah bir tane içtim aç karnına hep diyorumya wc kısmında iyi oluyordu diye,içtiğim kayısı çayı herhade bağııklık filabnmı kazandıbir kaç gündir çok etkilemedi beni direnyorum zaten
Elhan
ikiniz icin de yaziyorum, WC sorununuz varsa

sabahlari ac karnina 2 tane corek otu yagi tableti alin, en erkende yarim saat sonra yemek yiyin, coook etkili hem yag yakar hem bagirsaklari calistirir

corek otu tableti pahali gelirse kabizlik oldugu gunlerde sabah ac karnina 5 tane kuru erik yiyin yemeginizi bi yarim saat sonra yiyin

sabah ac karna yemekten hemen once 1 tk hibiskus u 1 bardak sicak suya demleyin 2-3 dk demlendikten sonra hemen icin arkasindan yemeginizi yiyin

sabah kahvaltida benim pirasali omletlerden tuketin :) tarifi su bol pirasayi ince ince dogruyoruz, cok az yag ile tavada kavurup uzerine 1 yumurta kirip yumurtayi karistiriyoruz. hem doyurucu hem bagirsak calistirici bir yemek oluyor :)

bir tane daha kur tarifim vardi bunlar ise yaramazsa onu de arar bulurum sizin icin :)

abladim ablacigim, cok gecmis olsun tekrardan.

Tablet nasıl kullanılacak peki.
Erik kayısı bile yaramadı bana,en son kayısı çayı aldım o çok etklili oldu içip 3 saat sonra filan wc oluyordu bu aralar çok etkilemedi gerçi çok az yediğim gün bile bağırsak boş sıkıntı yarattı bende.
Pıarasayı denerim mutlaka ben sigarayı bırakıncs birde diyete girince başladı bende öncesi sıkıntı yoktu.

Yaa abla çok geçmiş olsun Hasar varmış ama ne diyelim cana geleceğine mala gelsin. Abinlere de rabbim şifa versin
Havanın degişikligi
Pollenlere alerji
Halsizlik olan tek ben olamam herade
hava değişikliği yavastan beni de vurmaya başladı

Hastalara acil şifalar dilerim,
Almanyada koronalıya ilaç vermiyorlar, 2 hafta karantina süresi var, sonra oda kalkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…