- 13 Mart 2022
- 53
- 292
- 8
- 41
Kaptanım coşalım vallaHadi toplanin ulen
Bu hafta yeşil takımı coşturucam
Canım sana güveniyorum. Hızla gelen hızla gider. O yüzden güzel bir yüzdeyle geleceksin bu hafta inşallah
Yürüyüş çok önemli kaptanım. Günlük 10 bin adım atmaya gayret ediyorum. Zayıflamamın sebebi yürüyüş .biraz yürüyeceğim 2500 adimdayim daha
Abla bende bu sabah eşime boyunluk takmak istedim, sen beni boğacak mısın diyor, bende çıkardımAbooosöyleyim de pijamasinin üzerine çoraplarını çeksin öyle giyinsin
Sanada geçmiş olsun canımAllah şifa versin canım.cok geçmiş olsun. Migren açlık ve susuzluk sevmiyor. İkindiye doğru yemekleri hazırlayıp uyuyorum başka türlü ben de senin gibi oluyorum. Bir de sahurda uyumadan ağrı kesici alıyorum. Yine de zorluyor.
Kaptanım spora basliycam ztn okey de ben hesaplamayi yapamıyorum, squat ztn devam bisiklete başliycam birde haftalık çizelge yapıcam bunun günlük hesaplaması nasıl olucakMaviş takımım !!!
Sizler özenle seçilmiş bir takımsınız
Bu hafta kıran kırana bir mücadele olacak ve sonuç bizim zaferimizle sonuçlanacak !!!
Elinizden gelenin fazlasını yapacağınıza inanıyorum
@DombiliKus
HLLAK
Maviokur
@Suskunkardelen
@ugurbocuuu
@North River
@gewezebidik
@L u c i a
Amine Busra
Hadi maviş kızlarım , gösterin azminizi !!! Cuma gününe en fazla sporu biz yapalım ve en fazla kiloyu biz verelim
Canım sen ne yaptıysan kağıda yaz, beraber hesaplarız. Mutlaka yürüyüş ve spor yapmamız lazım ki zayıflayabilelimKaptanım spora basliycam ztn okey de ben hesaplamayi yapamıyorum, squat ztn devam bisiklete başliycam birde haftalık çizelge yapıcam bunun günlük hesaplaması nasıl olucak
Amin canım sağolGecmis olsun abla Allah sifa versin
Tmm kaptanımCanım sen ne yaptıysan kağıda yaz, beraber hesaplarız. Mutlaka yürüyüş ve spor yapmamız lazım ki zayıflayabilelim
Her gün adım atacagim canim düzenli o yüzden mavideyim
Hergün 8000-10000 adım zayıflatır canımHer gün adım atacagim canim düzenli o yüzden mavideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?