Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım, kolay gelsin. Taşınma gününüz ne zaman
Günümuz belli değil tuttuk bu ev sahibine de dedik en geç 5 ine kadar o tarihe kadar vaktimiz var eşimde ben de çalışınca çok vaktimiz de yok ara ara fırsat buluyoruz geç olsunda güç olmasın modundayiz ev bulunca rahatladım stresten hasta olunca şuan takmamaya çalışıyorum

Evet canım buna şükür. Bir arkadaşımın tayini çıktı, kiralık ev arıyordu, kiralık bulamamış . Bu duruma sinirlendi. Kredi çekti, ev aldı. Ev bulmak da çok zor. Allah yardım etsin. 5 ine kadar daha vakit var. Yavaş yavaş toparlanırsın. Allah kolaylık versin canım

Kuzum biz de emin evimde ödediğimiz için mecbur kiralık bakmak zorunda kaldık şerde hayır varmış arkadaşın ev sahibi olmuş Cümlemize yardım etsin inşallah rabbim

Afiyet olsun kaptanim
Yuruyus onemli gercekten canim yurumesem galiba daha cok kilo alirdim
Gunluk en az 10 bin adim atmaya calisiyorum bende
2 gundur adim yarisi yoktu ama yine 10 bin adim tamamladim

Kuzum biz de emin evimde ödediğimiz için mecbur kiralık bakmak zorunda kaldık şerde hayır varmış arkadaşın ev sahibi olmuş Cümlemize yardım etsin inşallah rabbim
Amin canım inşallah, kira ödemek zor . Bekarlığımda benim neyime gerekse lüks bir sitede oturuyordum dünyanın kirasını ödüyordum. şimdi de sitedeyim ama daha orta halli bir site . Eşime diyorum bazen senle evlenmeseydim ben geçinemezdim, iflas ederdim diye

Afiyet olsun kaptanim

Yuruyus onemli gercekten canim yurumesem galiba daha cok kilo alirdim
Gunluk en az 10 bin adim atmaya calisiyorum bende
2 gundur adim yarisi yoktu ama yine 10 bin adim tamamladim
Evet ya, yürümeden geçen günlerime yanarım. Doğumdan sonda yürümeye başlasaydım şimdiye 70 lerdeydim

Olsun canim hic gec değil yaza 70 lerdesin insallah
İnşallah canım İkinci bebeği düşünüyoruz. Hamilelikten önce biraz zayıflamak istiyorum. Doğumdan sonra da hedef 65 diyerek gelirim buraya
Bende gebelik şekeri çıkmıştı . İkincide olmaması için sağlıklı beslenmem ve biraz hareket lazım. O dönemde de burada olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…