Gider canım, sen rahat ol yeter ki stres yapmaDün 1 di, bugün 2, yarın 33 günle kurtaracaksak birşey kalmadı canım. Yarından pek ümitli değilim zaten de cumaya Allah kerim
Canim beyin damarlarından biri tıkalı pıhtı atmış. Kısmı felç durumu varGeçmiş olsun kaptanım. Allah şifa versin. Ne rahatsızlığı var?
Ilk torununda 1 seneydi 3. Torunda süre 2 ye çıktı,Amin cnm sagol
Aa hic duymadim apa diye bisey
1 diye biliyorum ben
Çok teşekkür ederimKordişim tedavi süreci ellerinde düzelme var mı kuzum ? Allah acil şifalar versin.
Çok şükür canım sevindimÇok teşekkür ederim. Daha iyi oynatıyor. Kendi yataktan kalmıyormus. İnşallah daha da iyi olacak.
Çok şükür canımCanim beyin damarlarından biri tıkalı pıhtı atmış. Kısmı felç durumu var
Şuan daha iyi. Binlerce şükür.
Kan akışı düzelmeye başlamış olmalı canım. İnşallah sabırla daha da iyi olacakÇok teşekkür ederim. Daha iyi oynatıyor. Kendi yataktan kalmıyormus. İnşallah daha da iyi olacak.
Afiyet olsun ablacim birsey yememissin kiBende bugün diyeti bozdum
Ama başa dönmek yok, kaldığım yerden devam
Menüm
Fındık, fıstık
2 parça çikolata, şeker
Peynirli tavukgöğsü
Su 1 lt yi geçer
1 kupa adaçayı
1 de kahve içerim
Sahilde beş dakika arayla belediyenin ücretsiz temiz tuvaletleri var o sorun olmuyor. Et, tavuk, balık ne zaman yesem mide bulantısı olur niye bilmiyorum eskiden beri var.Pazar günleri off günüm canım
Dışarda su içme zaten wc ihtiyacı olur
Afiyet olsun canım. Et yediğinde her zaman mı miden bulanıyor, geçici bir durum mu?
Kulağımda kulaklık vardı pastel seni arıyor dedilerse de duymadım ki
Menün güzel bitanem. Pazartesiden itibaren temiz tutmaya bak.Bende bugün diyeti bozdum
Ama başa dönmek yok, kaldığım yerden devam
Menüm
Fındık, fıstık
2 parça çikolata, şeker
Peynirli tavukgöğsü
Su 1 lt yi geçer
1 kupa adaçayı
1 de kahve içerim
Evet kuzum bozma şansım yoktu, bozarsam baa dönecektim, dönemem, devam edeceğimAfiyet olsun ablacim birsey yememissin ki
Ama senin diyette cikolata yoktu
Yarin kaldığın yerden devam edersin
Kan grubun ne acaba? Et 0 grubuna çok iyi geliyorSahilde beş dakika arayla belediyenin ücretsiz temiz tuvaletleri var o sorun olmuyor. Et, tavuk, balık ne zaman yesem mide bulantısı olur niye bilmiyorum eskiden beri var.
Yok kuzum zaten zorla yiyorumMenün güzel bitanem. Pazartesiden itibaren temiz tutmaya bak.kahvalti da olaymış sağlıklı olurmuş. Gece mutfağa dönüp bakma tamam mı
Bende de kist var bazı aylarda gözüküyordu bazı aylarda kendiliğinden gidiyordu sıkıntı yapılacak birsey yok canım ilk öğrendiğimde çok canım sıkılmıştı şimdi unutuyorum bileBilmiyorum. Genelde bu kistler adetle atiliyor. Ama bende sık oluyor. Sonuçlari gösterirken soracağım. Başka sıkıntılara da sebep oluyor çünkü...
Afiyet olsun canimSabah
11:00
Peynirli maydanozlu omlet
3 dilim domates
1 dilim salam
1 dilim tb ekmek
3 yesil zeytin
16:00
5 tavuk kanat
4 kaşık pirinc pilavı
Salata
1 bardak Kola
Filtre kahve
1.5 litre su
Adımlarin henüz 7000 de tamamlamayınca atacağım
She-Raa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?