Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bunlar dar mi geliyor. Kaç kilo olman lazım. Servet yatıyor orada.
Kuzum doğumdan önce, 38/40 beden giyiyordum, yine kilom vardı ama tolere edilebilir bir durumdu. Doğumdan sonra 46 bedene kadar çıktım, doğum öncesine geleceğim inancıyla 40 beden aldım alacaklarımı. Sonraki yıl 40 bedene indim, 38 aldım bu kez ama o kilolarda çok kalamadım pandeminin başlaması ve evlere kapanmamızla. 69 kiloya düştüm, 2 hafta sonra 74 kiloydum ve hızla 89 a kadar yükseldi tekrar. Şu an 42yi zorluyorum. 75 kilo olunca 40 bedenler cillop gibi olacak inşallah.

Bende 90 kilo civarındayken hepsini vermiştim canım kuzenlerime falan şimdi diyorum keske vermeseymişim
valla ben çok çok küçükleri ve boyu kısaları verdim. ama diğerlerini vermedim. çünkü hepsini indirimlerden belli kaliteli aldım. hem şıklar hem fiyatlılar. zaten piyasalar alt üst oldu bir daha nasıl alıcam.
bana da ver dağıt diyen çok oldu. kilo veremiyorsun evde duruyor öyle diye. evet çok çok küçükleri ve kısaları verdim ama diğerlerini veremem valla. tamamen vazgeçsem tamam. ama çok iradeli olamama rağmen içindeki umut hiç bitmedi. belki bir gün olur. dursunlar vermeyeceğim.

ben de önceki ay kot almıştım 81.3 e indiğimde. şimdi az dar geliyor. ilk hedefim ona girmek.

Iyi ki vermemissin canim ben inanıyorum sana yaza muthis olacaksin

O kolay kuzum. Bir kaç haftaya girersin içine. Arada böyle yoklama çekmek lazım, insan gaza geliyor. Akşam yemeğini hazırlayacağım ama elim gitmiyor. Bir parça tavuk göğsü kızartıp salatayla yiyeceğim sanırım

Depreşme canım benim de dibi görmem aynen bu şekilde olmuştu. Müthiş bir sıçrama yaşayacaksınız sen Hallederiz kendinize zaman verin ve iradeli olun yeter. Rotadan sapmak yok
Çok pis gaza geldim gerçekten. Her hafta deneyeceğim içlerinden birini. Bakalım ne kadar sürecek içlerine girmem

Eline sağlık kaptanım

Yavrulara Allah şifa versin, sanada kolay gelsin canım
Amin cnm sagol
Aa hic duymadim apa diye bisey
2 yaşına kadar bal yasak diye biliyorum canım
1 diye biliyorum ben

Kuzum boşuna hırpalıyorsun kendini. Zamanında zayıflamadın tamam ama şu an zayıflama yolundasın. Kendine zaman ver biraz. O aldığın kiloları 1 günde, 1 ayda almadın. Şöyle düşün; haftalık 1 kg vermeye devam edersen 1 ayda 4 kg gider. 2 ayda 8 kilo, 3 ayda 12 kilo, 4 ayda 16 kilo….yaza 2-3 ayımız var .sen o zamana kadar bu şekilde devam edersen o kıyafetlerin içine girersin

20 Ocak yeme fasli kapanmıştır.
11.30 Ispanak köklü , iki yumurtalı omlet , peynir, zeytin, karışık yeşillik, domates , salatalık, çay
13.00 Hin.cevizli, tarçınlı Türk kahvesi
15.15 Bir yulaf bar
16.50 İki parça haş. et , iki kepçe ezogelin, bir elma ( et yediğimde midem bulanıyor bastirsin diye elma yenildi) salata yapmaya üşendim.
Su ve sporu geç saatlerde bildiririm.
Zipzip- sidelya pastelfit

Afiyet olsun ablacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…