- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Kuzum doğumdan önce, 38/40 beden giyiyordum, yine kilom vardı ama tolere edilebilir bir durumdu. Doğumdan sonra 46 bedene kadar çıktım, doğum öncesine geleceğim inancıyla 40 beden aldım alacaklarımı. Sonraki yıl 40 bedene indim, 38 aldım bu kez ama o kilolarda çok kalamadım pandeminin başlaması ve evlere kapanmamızla. 69 kiloya düştüm, 2 hafta sonra 74 kiloydum ve hızla 89 a kadar yükseldi tekrar. Şu an 42yi zorluyorum. 75 kilo olunca 40 bedenler cillop gibi olacak inşallah.Bunlar dar mi geliyor. Kaç kilo olman lazım. Servet yatıyor orada.
Tamamı bluz canım. 1 tane elbise almışım adl den, o da duruyor öyle etiketiyle. 10 tane kumaş pantolon var… Allahtan bol giyinmeyi sevdiğim için tshirtlerimin çoğunun içine girebiliyorum.bunlar hep elbise mi canım?
Ah evet aralıklı oruç olanlar bize koymuyorEvet adımlar 5.000 olacak. Ramazan'a özel diyet yapılacak. En az 3 kilo verilecek.
Afiyet olsun canim iyiyim sen nasilsinNasılsınz.hanimlar
Dunku menumu unuttum hemen yazayım
Sabah 12:30
Sucuklu yumurta
Peynir zeytin
2 dilim tb ekmegi
Aksam18:00
1 tane lahmacun
Kıvırcık salata
Ara
2 lt su
1 elma
Zipzip-
Biyolojik saati ayarlayalıminşallah kuzum. ya diyorum bu kadar iradesiz misin sen. ne bu iştah ne bu yeme isteği. yalnız bir hatam var biliyorum ona da dikkat edeceğim artık. uyku düzenim... geç yatınca uykumu alamıyorum.
bence de
valla ben çok çok küçükleri ve boyu kısaları verdim. ama diğerlerini vermedim. çünkü hepsini indirimlerden belli kaliteli aldım. hem şıklar hem fiyatlılar. zaten piyasalar alt üst oldu bir daha nasıl alıcam.Bende 90 kilo civarındayken hepsini vermiştim canım kuzenlerime falan şimdi diyorum keske vermeseymişim
ben de önceki ay kot almıştım 81.3 e indiğimde. şimdi az dar geliyor. ilk hedefim ona girmek.Yatağımın tam karşısındaki dolaba astım hepsini, her sabah vicdan azabı gibi içime otursunlar! Hiçbir yiyeceğin tadı sağlıklı ve zinde bir vücudun verdiği hazzı veremez. Teoride maşallah herşeyi biliyorum ama pratikte çok zorlanıyorum
Iyi ki vermemissin canim ben inanıyorum sana yaza muthis olacaksinvalla ben çok çok küçükleri ve boyu kısaları verdim. ama diğerlerini vermedim. çünkü hepsini indirimlerden belli kaliteli aldım. hem şıklar hem fiyatlılar. zaten piyasalar alt üst oldu bir daha nasıl alıcam.
bana da ver dağıt diyen çok oldu. kilo veremiyorsun evde duruyor öyle diye. evet çok çok küçükleri ve kısaları verdim ama diğerlerini veremem valla. tamamen vazgeçsem tamam. ama çok iradeli olamama rağmen içindeki umut hiç bitmedi. belki bir gün olur. dursunlar vermeyeceğim.
ben de önceki ay kot almıştım 81.3 e indiğimde. şimdi az dar geliyor. ilk hedefim ona girmek.
O kolay kuzum. Bir kaç haftaya girersin içine. Arada böyle yoklama çekmek lazım, insan gaza geliyor. Akşam yemeğini hazırlayacağım ama elim gitmiyor. Bir parça tavuk göğsü kızartıp salatayla yiyeceğim sanırımvalla ben çok çok küçükleri ve boyu kısaları verdim. ama diğerlerini vermedim. çünkü hepsini indirimlerden belli kaliteli aldım. hem şıklar hem fiyatlılar. zaten piyasalar alt üst oldu bir daha nasıl alıcam.
bana da ver dağıt diyen çok oldu. kilo veremiyorsun evde duruyor öyle diye. evet çok çok küçükleri ve kısaları verdim ama diğerlerini veremem valla. tamamen vazgeçsem tamam. ama çok iradeli olamama rağmen içindeki umut hiç bitmedi. belki bir gün olur. dursunlar vermeyeceğim.
ben de önceki ay kot almıştım 81.3 e indiğimde. şimdi az dar geliyor. ilk hedefim ona girmek.
Çok pis gaza geldim gerçekten. Her hafta deneyeceğim içlerinden birini. Bakalım ne kadar sürecek içlerine girmemDepreşme canım benim de dibi görmem aynen bu şekilde olmuştu. Müthiş bir sıçrama yaşayacaksınız senHallederiz kendinize zaman verin ve iradeli olun yeter. Rotadan sapmak yok
Eline sağlık kaptanım18-24 Mart Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 27. Hafta 18.03.2022 Cuma Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım sidelya Kırmızı Kaptan 68,7pastelfit Kırmızı 62,00Elhan Kırmızı 63,20sandriyon Kırmızı 66,80@yildiz4kc Kırmızı 74,40@fesang Kırmızı 58,60@erenmothers Kırmızı 75,70@limonlutarcinlikek Kırmızı 62,70@Kinoalihatun Kırmızı 76,70Zipzip- Kırmızı Sarı Kırmızı Takım ortalama Menü avantaj ödülü % 1 Kırmızı Takım ortalama Sonuç Mavi Takım She-Raa Mavi Kaptan 88,00Hallederiz Mavi 82,10HLLAK Mavi 66,55Maviokur Mavi 59,70@Suskunkardelen Mavi 56,90@ugurbocuuu Mavi 56,70@North River Mavi 77,30@gewezebidik Mavi 68,20@L u c i a Mavi 84,5@Busra 17 Mavi Sarı Mavi Takım Ortalama Spor avantaj ödülü % 1 Spor avantaj ödülü % 1 Menü avantaj ödülü % 1 Mavi Takım Ortalama Sonuç Yeşil Takım @B O Z A Yeşil Kaptan 81,60Cordelia Yeşil 63,15@Chedarice Yeşil 83,70@Ytmz Yeşil 69,80@HanimKelesimiGetir Yeşil 58,10@HAYAT40INDABASLAR Yeşil 54,80@Guzguzelim Yeşil 69,60@Kendinin en iyi hali ol Yeşil 69,40@gezegenfeza Yeşil 72,80Tesnim1903 Yeşil hamiş 66,80 Yeşil Takım Ortalama Sonuç
Amin cnm sagolYavrulara Allah şifa versin, sanada kolay gelsin canım
Aa hic duymadim apa diye biseyApa iksir
Avrupada çok pahalı, ben Türkiye deyken almıştım 270 tl idi.
Burda galiba 60 euro
Çocuğun ayağının altına gündüz wiks sür, gece yatarken soğan halkası koy,
Birde hangi el di bilmiyorum, her ikisine de yapabilirsin baş parmakların tam orta kısmına tane karabiber koyup bantla, bikaç saat dursun.
Hiçbirini denemedim, öğrendiğimde benim çocuklar coktaan büyümüştü.
Inşallah şifa olur
1 diye biliyorum ben2 yaşına kadar bal yasak diye biliyorum canım
Kuzum boşuna hırpalıyorsun kendini. Zamanında zayıflamadın tamam ama şu an zayıflama yolundasın. Kendine zaman ver biraz. O aldığın kiloları 1 günde, 1 ayda almadın. Şöyle düşün; haftalık 1 kg vermeye devam edersen 1 ayda 4 kg gider. 2 ayda 8 kilo, 3 ayda 12 kilo, 4 ayda 16 kilo….yaza 2-3 ayımız var .sen o zamana kadar bu şekilde devam edersen o kıyafetlerin içine girersinAğlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Doğumdan sonra ‘ha bugün zayıflayacağım, ha yarın zayıflayacağım’ diye diye olmak istediğim bedene göre alınmış o kadar çok kıyafet çıktı ki bazadan…
Eki Görüntüle 3030030
Etiketi bile sökülmemiş hiçbirinin, bir bu kadar da pantolon varBu nedir ya, çok kızdım kendime çok! Bu yaz için toka bile almayacağım. Bunların içine girdim girdim, yoksa çaputla gezeceğim
Canım annen nasıl? Hala hastanede mi?Bunlar dar mi geliyor. Kaç kilo olman lazım. Servet yatıyor orada.
İyi canım teşekkürler. Evet hastanede.Canım annen nasıl? Hala hastanede mi?
Iyi olmasina sevindim canimİyi canım teşekkürler. Evet hastanede.
Afiyet olsun ablacim20 Ocak yeme fasli kapanmıştır.
11.30 Ispanak köklü , iki yumurtalı omlet , peynir, zeytin, karışık yeşillik, domates , salatalık, çay
13.00 Hin.cevizli, tarçınlı Türk kahvesi
15.15 Bir yulaf bar
16.50 İki parça haş. et , iki kepçe ezogelin, bir elma ( et yediğimde midem bulanıyor bastirsin diye elma yenildi) salata yapmaya üşendim.
Su ve sporu geç saatlerde bildiririm.
Zipzip- sidelya pastelfit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?