Çok iyi yapıyorsun tatlım.Yatağımın tam karşısındaki dolaba astım hepsini, her sabah vicdan azabı gibi içime otursunlar! Hiçbir yiyeceğin tadı sağlıklı ve zinde bir vücudun verdiği hazzı veremez. Teoride maşallah herşeyi biliyorum ama pratikte çok zorlanıyorum
Kordişim tedavi süreci ellerinde düzelme var mı kuzum ? Allah acil şifalar versin.İyi canım teşekkürler. Evet hastanede.
Biricikim Mart ayındayız20 Ocak yeme fasli kapanmıştır.
11.30 Ispanak köklü , iki yumurtalı omlet , peynir, zeytin, karışık yeşillik, domates , salatalık, çay
13.00 Hin.cevizli, tarçınlı Türk kahvesi
15.15 Bir yulaf bar
16.50 İki parça haş. et , iki kepçe ezogelin, bir elma ( et yediğimde midem bulanıyor bastirsin diye elma yenildi) salata yapmaya üşendim.
Su ve sporu geç saatlerde bildiririm.
Zipzip- @s i d e l y a pastelfit
Allah korumuşBenim cimcimelerin tıkırtısına uyandım, arkadaş dolabın üstündeki sepeti düşürüp kafana nasıl geçirdin, çıkmaya çalışırken ses yaptı, ya duymasaydım?
Afiyet olsunGünaydınn herkeslere.
Ben 2 gündür menü yazmıyormuşum
Hemen yazsam
Cuma;
9.00; 4 tb ekmek+ peynir + zeytin (doymadım o sabah)
12.30; köfteli milföy mantısı (10 küçük mantı)
17.30 ayran leblebi
Cumartesi;
Kahvaltı; 2 tb ekmek menemen biraz peynir
ÖÖğle ; turk kahvesi 1 parça yğzde 90 kakaolu çikolata
17.30; 1 tabak çorba biraz kerevşz yemeği.
Cuma su 2.5 lt ama cumartesi 1 ya vardır ya yoktur.
Günaydınlar
Bugün pazar olmasının pek bir önemi yok. Gece boyu pek uyuyamadım ve sabah 6 da tamamen kalktım güne başladım
Afiyet olsun.
Afiyet olsunCumartesi menüsü
10:00
1 dilim tb ekmeği, 1 Haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytin, çatalın ucuyla kaymak, 1 çk bal
12:30
SSade kahve, 1 kare bitter
16:00
Minik muz, 1 tk şekersiz fıstık ezmesi
18:00
1 tabak brokoli salatası, 3 yk pilav, 2 bardak ayran
2 Lt su
Eki Görüntüle 3029919
Zipzip- @Cordelia She-Raa
TeşekkürlerGünaydın kaptanim Afiyet olsun
Afiyet olsun ablacim
Günaydın ablacim
Afiyet olsun, emeğine sağlıkBu arada bugün denemek isteyenlere izleyip çok beğendiğim sağlıklı tarifler paylaşacağım, biri tatlı biri yemek olmak üzere. Tatlım hazır hemen yazıyorum.
Eki Görüntüle 3029956
Önce fırın 180 dereceye getirilir,
2 büyük boy muz ezilir, 2 yumurtayla mikserle çırpılır.
Köpük köpük olunca 1 su bardağından 1 parmak az hindistan cevizi (bende hindistan cevizi unu vardı ondan kullandım),
Yarım çay bardağı kakao,
Yarım çay bardağı çiğ kuruyemiş,
1 çay kaşığı karbonat,
Tatlandırmak için 1 yk bal yada pekmez (pekmez kullandım).
(Hindistan cevizi unu çok su çektiği için çok katı oldu, kıvam alana kadar su ekledim.
Üstüne fındık, ceviz ne istersen.
1 çay kaşığı tereyağ ile fırın kabımı yağladım ve 25 dk sonra kürdan testini de geçince çıkarttım.
Deneyeceklere afiyet olsun
Afiyet olsunKahvalti saati
Ben çoktan farkettim, dedim yeşil takım yarışsiz diye mi koyulmadiİlk sayfada yeşil takım yok.
İfadeyi salladım öyle, nickten de esinlendim biraz.Niye bana gözlerini pörtlettineppegimin arasına koyar seni de yerim stres iştah açıyor bende
İyi akşamlarTünaydın
İnşaallah olacaksınmerhaba kızlar iyi pazarlarsağ taraftaki hatun gibi olacağım günler gelecek mi acaba
Eki Görüntüle 3030000
Afiyet olsun19 mart menum
11.00
Peynir, 3 4 zeytin, 1 sahanda yumurta, 3 dilim ekmek, 2 3 catal pekmez, 2 3 catal recel
16.00
3 kasik makarna
Salgam suyu
19.30
1 Izgara levrek
Salata
@s i d e l y aZipzip-
TeşekkürlerAfiyet olsun kaptanim
Çok yemedin inşaallah, sağolafiyet olsun canım ben de az önce içtim. yanında cevizli un helvası vardı
Eline sağlık18-24 Mart Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 27. Hafta 18.03.2022 Cuma Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım @s i d e l y a Kırmızı Kaptan 68,7pastelfit Kırmızı 62,00Elhan Kırmızı 63,20@sandriyon Kırmızı 66,80_ASTRAL_ Kırmızı 74,40fesang Kırmızı 58,60erenmothers Kırmızı 75,70@limonlutarcinlikek Kırmızı 62,70@Kinoalihatun Kırmızı 76,70Zipzip- Kırmızı Sarı Kırmızı Takım ortalama Menü avantaj ödülü % 1 Kırmızı Takım ortalama Sonuç Mavi Takım She-Raa Mavi Kaptan 88,00Hallederiz Mavi 82,10@HLLAK Mavi 66,55@Maviokur Mavi 59,70@Suskunkardelen Mavi 56,90@ugurbocuuu Mavi 56,70@North River Mavi 77,30@gewezebidik Mavi 68,20@L u c i a Mavi 84,5@Busra 17 Mavi Sarı Mavi Takım Ortalama Spor avantaj ödülü % 1 Spor avantaj ödülü % 1 Menü avantaj ödülü % 1 Mavi Takım Ortalama Sonuç Yeşil Takım @B O Z A Yeşil Kaptan 81,60@Cordelia Yeşil 63,15@Chedarice Yeşil 83,70@Ytmz Yeşil 69,80@HanimKelesimiGetir Yeşil 58,10@HAYAT40INDABASLAR Yeşil 54,80@Guzguzelim Yeşil 69,60@Kendinin en iyi hali ol Yeşil 69,40@gezegenfeza Yeşil 72,80@Tesnim1989 Yeşil hamiş 66,80 Yeşil Takım Ortalama Sonuç
Eline sağlık kaptanım
Evet ayda bir ideal, eğer kilo çoksaKuzum boşuna hırpalıyorsun kendini. Zamanında zayıflamadın tamam ama şu an zayıflama yolundasın. Kendine zaman ver biraz. O aldığın kiloları 1 günde, 1 ayda almadın. Şöyle düşün; haftalık 1 kg vermeye devam edersen 1 ayda 4 kg gider. 2 ayda 8 kilo, 3 ayda 12 kilo, 4 ayda 16 kilo….yaza 2-3 ayımız var .sen o zamana kadar bu şekilde devam edersen o kıyafetlerin içine girersin
AminnKordişim tedavi süreci ellerinde düzelme var mı kuzum ? Allah acil şifalar versin.
Geçmiş olsun kaptanım. Allah şifa versin. Ne rahatsızlığı var?İyi canım teşekkürler. Evet hastanede.
Pazar günleri off günüm canımNerede benim can özüm diyordum ki bugünün pazar olduğunu hatırladım
Pastelfitsiz pazar da ne bileyim
Neyse bir bardak soğuk su iyi gider. En iyisi su içmekgidip su bulayım sahilde sular da petrol varili gibi pahalı
Afiyet olsun canım. Et yediğinde her zaman mı miden bulanıyor, geçici bir durum mu?20 Ocak yeme fasli kapanmıştır.
11.30 Ispanak köklü , iki yumurtalı omlet , peynir, zeytin, karışık yeşillik, domates , salatalık, çay
13.00 Hin.cevizli, tarçınlı Türk kahvesi
15.15 Bir yulaf bar
16.50 İki parça haş. et , iki kepçe ezogelin, bir elma ( et yediğimde midem bulanıyor bastirsin diye elma yenildi) salata yapmaya üşendim.
Su ve sporu geç saatlerde bildiririm.
Zipzip- @s i d e l y a pastelfit
Allah iyiliğini versin çok güldümSelam kızlar, bugün 2 hatta, 2 buçuk, buçuk nasıl oluyorsa cızım var, pişman diilm yediğim için. Kardeşim e eşlik ettim. Ayda yılda bir geliyor ama farkındaysanız bahane gibi oluyor. Bahane g.. gibidir herkeste bulunur diye bir söz var. Pastayı canım istemeden yedim, diyet yaptığımdan söz etmemiştim dün. Söyleyince kötü hissediyorum çünkü.
Kolay gelsin canim görüşürüzGeçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah. Eve girdiğim gibi üst üste misafir geldi şimdi tekrar çıktık halı bakmaya gidiyoruz akşam gelirim
Merhaba ablacimMerhaba hanımlar
Selam canimSelam kızlar, bugün 2 hatta, 2 buçuk, buçuk nasıl oluyorsa cızım var, pişman diilm yediğim için. Kardeşim e eşlik ettim. Ayda yılda bir geliyor ama farkındaysanız bahane gibi oluyor. Bahane g.. gibidir herkeste bulunur diye bir söz var. Pastayı canım istemeden yedim, diyet yaptığımdan söz etmemiştim dün. Söyleyince kötü hissediyorum çünkü.
Canım beni üzen nokta; doğumdan bu yana eski bedenimi özlüyor ve bir gün kavuşacağıma inanıyor olmama rağmen hala hedefimden çok uzak olmam ki kızım 5 yaşına girecekKuzum boşuna hırpalıyorsun kendini. Zamanında zayıflamadın tamam ama şu an zayıflama yolundasın. Kendine zaman ver biraz. O aldığın kiloları 1 günde, 1 ayda almadın. Şöyle düşün; haftalık 1 kg vermeye devam edersen 1 ayda 4 kg gider. 2 ayda 8 kilo, 3 ayda 12 kilo, 4 ayda 16 kilo….yaza 2-3 ayımız var .sen o zamana kadar bu şekilde devam edersen o kıyafetlerin içine girersin
Ben sabah tartıda gördüm canım dediğiniAllah iyiliğini versin çok güldüm
Olsun bitti gitti, önümüze bakalım. Bugün gördüm , bir porsiyon tatlının telafisi 3 gün sürüyormuş
Eyvah eyvahBen sabah tartıda gördüm canım dediğini
Dün 1 di, bugün 2, yarın 3Eyvah eyvahsu iç hareket et canım
Afiyet olsun canimBu arada bitti bugün.
Sabah 11.30
2 yumurta ve 3 parça sucukla omlet,
Domates, salatalık, bol yeşillik,
2 yk domates sosu,
6 tuzsuz zeytin, 1 kk peynir.
Daha önce tarif verdiğim pırasalı poğaça 2 tane.
Akşam 17.30
1 parça tavuk ızgara,
1 yk zeytinyağ ile yeşil salata.
Dün yazdığın mesaj sonrası hesaplama yaptımShe-Raa 3 litre su içmem gerekiyormuş. Tamamlamaya çalışacağım. Zipzip-
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?