Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok iyi yapıyorsun tatlım.

Biricikim Mart ayındayız

Benim cimcimelerin tıkırtısına uyandım, arkadaş dolabın üstündeki sepeti düşürüp kafana nasıl geçirdin, çıkmaya çalışırken ses yaptı, ya duymasaydım?
Allah korumuş
Afiyet olsun
Günaydınlar
Bugün pazar olmasının pek bir önemi yok. Gece boyu pek uyuyamadım ve sabah 6 da tamamen kalktım güne başladım
Ben de kızımı sallayarak uyuyamadım pek
Afiyet olsun.
Afiyet olsun
Günaydın kaptanim Afiyet olsun

Afiyet olsun ablacim

Günaydın ablacim
Teşekkürler
Afiyet olsun, emeğine sağlık
Afiyet olsun
İlk sayfada yeşil takım yok.
Ben çoktan farkettim, dedim yeşil takım yarışsiz diye mi koyulmadi
Niye bana gözlerini pörtlettin eppegimin arasına koyar seni de yerim stres iştah açıyor bende
İfadeyi salladım öyle, nickten de esinlendim biraz.
İyi akşamlar
merhaba kızlar iyi pazarlar sağ taraftaki hatun gibi olacağım günler gelecek mi acaba

Eki Görüntüle 3030000
İnşaallah olacaksın
19 mart menum
11.00
Peynir, 3 4 zeytin, 1 sahanda yumurta, 3 dilim ekmek, 2 3 catal pekmez, 2 3 catal recel

16.00
3 kasik makarna
Salgam suyu

19.30
1 Izgara levrek
Salata
@s i d e l y a Zipzip-
Afiyet olsun
Afiyet olsun kaptanim
Teşekkürler
afiyet olsun canım ben de az önce içtim. yanında cevizli un helvası vardı
Çok yemedin inşaallah, sağol
Eline sağlık
Eline sağlık kaptanım

Evet ayda bir ideal, eğer kilo çoksa

Pazar günleri off günüm canım
Dışarda su içme zaten wc ihtiyacı olur
Afiyet olsun canım. Et yediğinde her zaman mı miden bulanıyor, geçici bir durum mu?

Selam kızlar, bugün 2 hatta, 2 buçuk, buçuk nasıl oluyorsa cızım var, pişman diilm yediğim için. Kardeşim e eşlik ettim. Ayda yılda bir geliyor ama farkındaysanız bahane gibi oluyor. Bahane g.. gibidir herkeste bulunur diye bir söz var. Pastayı canım istemeden yedim, diyet yaptığımdan söz etmemiştim dün. Söyleyince kötü hissediyorum çünkü.

Allah iyiliğini versin çok güldüm
Olsun bitti gitti, önümüze bakalım. Bugün gördüm , bir porsiyon tatlının telafisi 3 gün sürüyormuş

Geçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah. Eve girdiğim gibi üst üste misafir geldi şimdi tekrar çıktık halı bakmaya gidiyoruz akşam gelirim
Kolay gelsin canim görüşürüz
Merhaba hanımlar
Merhaba ablacim
Selam canim

Canım beni üzen nokta; doğumdan bu yana eski bedenimi özlüyor ve bir gün kavuşacağıma inanıyor olmama rağmen hala hedefimden çok uzak olmam ki kızım 5 yaşına girecek Neyse, kaderde sizlerle tanışmak varmış. Vesilesi de bu oldu

Bu arada bitti bugün.

Sabah 11.30
2 yumurta ve 3 parça sucukla omlet,
Domates, salatalık, bol yeşillik,
2 yk domates sosu,
6 tuzsuz zeytin, 1 kk peynir.
Daha önce tarif verdiğim pırasalı poğaça 2 tane.

Akşam 17.30
1 parça tavuk ızgara,
1 yk zeytinyağ ile yeşil salata.

Dün yazdığın mesaj sonrası hesaplama yaptım She-Raa 3 litre su içmem gerekiyormuş. Tamamlamaya çalışacağım. Zipzip-

Afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…