Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

yok canım doktorum sık ama az ye dedi. aç bırakma kendini oruç tutma dedi öyle 2 öğün denedim de ben otobüste fenalaşınca insülin direncim olduğu ortaya çıktı
Hmm doktorun dediyse başka tabi canım. Ben canan Karatay teyzemin yalancısıyım, insülin direncini kırmak için iki öğün ye tam ye diyor. Çok geçmiş olsun bu arada

Bende çok severim tam bir ekmekciyim aslınfa neredeyse kestim ekmeği pazar sabahı sıcaktı 2 dilim filan yedim.

Bende öyleyim isterdim kızımda yanımda olsun ama olmadı işte.
Canı sağolsun, keyfi, huzuru yerinde olsun, kapının ardıda gurbet derdi büyüklerimiz

Hmm doktorun dediyse başka tabi canım. Ben canan Karatay teyzemin yalancısıyım, insülin direncini kırmak için iki öğün ye tam ye diyor. Çok geçmiş olsun bu arada
Evet kesinlikle, doğru söylüyor kadın.
Acaba öncesinde ne yendi?
Ve ilk başlarda 2,5 öğün diyor canan teyzem

Kızlar size bir tüyo veriyim, eğer yemekten hemen sonra acıkıyorsanız ahmet beyin tahin karışımından yapın. Bir kâse tahinin içine biraz çiğ kuruyemiş doğrayın ve öğün sonunda kilosu çok olanlar 1 yemek kaşığı, az olanlar 1 tatlı kaşığı yerseniz tok tutuyor.
Ramazanda sahurda yapacağım

Peki ya tahin sevmeyenler

Hmmm sahur için mi yazdın tamam zaten ben sahur yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…