Hmm doktorun dediyse başka tabi canım. Ben canan Karatay teyzemin yalancısıyım, insülin direncini kırmak için iki öğün ye tam ye diyor. Çok geçmiş olsun bu aradayok canım doktorum sık ama az ye dedi. aç bırakma kendini oruç tutma dedi öyle 2 öğün denedim de ben otobüste fenalaşınca insülin direncim olduğu ortaya çıktı
Canı sağolsun, keyfi, huzuru yerinde olsun, kapının ardıda gurbet derdi büyüklerimizBende çok severim tam bir ekmekciyim aslınfa neredeyse kestim ekmeği pazar sabahı sıcaktı 2 dilim filan yedim.
Bende öyleyim isterdim kızımda yanımda olsun ama olmadı işte.
Çok şükür iyi çalışıyor zaten ufsklıkta kreşe gidiyor.Canı sağolsun, keyfi, huzuru yerinde olsun, kapının ardıda gurbet derdi büyüklerimiz
Evet kesinlikle, doğru söylüyor kadın.Hmm doktorun dediyse başka tabi canım. Ben canan Karatay teyzemin yalancısıyım, insülin direncini kırmak için iki öğün ye tam ye diyor. Çok geçmiş olsun bu arada
Benim bugün 1.5 öğün oldu ama olduğu kadarEvet kesinlikle, doğru söylüyor kadın.
Acaba öncesinde ne yendi?
Ve ilk başlarda 2,5 öğün diyor canan teyzem
Zaten kilon az beybi, 1,5 senin için olmaması lazımBenim bugün 1.5 öğün oldu ama olduğu kadar
Bu cuma 57yi göreyim dedim canımZaten kilon az beybi, 1,5 senin için olmaması lazım
Peki ya tahin sevmeyenlerKızlar size bir tüyo veriyim, eğer yemekten hemen sonra acıkıyorsanız ahmet beyin tahin karışımından yapın. Bir kâse tahinin içine biraz çiğ kuruyemiş doğrayın ve öğün sonunda kilosu çok olanlar 1 yemek kaşığı, az olanlar 1 tatlı kaşığı yerseniz tok tutuyor.
Ramazanda sahurda yapacağım
Yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin, metabolizmanın dengesini niye bozuyorsun, az daha sabretBu cuma 57yi göreyim dedim canım
Zaten gıcık oluyorum bu huyumaYüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin, metabolizmanın dengesini niye bozuyorsun, az daha sabret
Sevecek başka yolu yokPeki ya tahin sevmeyenler
Hmmm sahur için mi yazdın tamam zaten ben sahur yapmıyorumSevecek başka yolu yok
Sahur menüsünde içine bazen hurma bazen incir doğramayı düşünüyorum.
Yanlış anlama olmasın, yemeğin üstüne böyle deyil, sadece bu, başka bişey yok.
Zaten menümde görürsünüz
Görüşürüz canımYeter ayakta durduğum, sırtım ağrımaya başladı, ben biraz yatıyorum
Iyi dinlenmelerYeter ayakta durduğum, sırtım ağrımaya başladı, ben biraz yatıyorum
Cuma günü yap canımDeneyeceğim ileride
Cumadan sonra yazmadi canim takimaNefesimmmsin yok mu bu hafta? Görmüyorum sanki kaç gündür
Canım benim sen daha geçen gün acillik olmadınmıBu cuma 57yi göreyim dedim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?