Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende olmuyor öyle çay filanda içinde tıkanıyorum herhalde.
Tahinide pek sevmem ki.

Nefesimmmsin yok mu bu hafta? Görmüyorum sanki kaç gündür
Buralardayım cnm mazeretler kraliçesolacam yakın da geçen pzt oğlumu krese yazdık bugün geri aldık bayaa ağlamış benim de içime sinmiyordu zaten 1 haftadır çocuğum orda 1 etkinliğe dahi ikna edememisler ki oğlum zor biri değil sondaradn öğrendim ki kreş değilmiş oyun merkeziymis yaa bizi uyarmadı bile demediler burası oyun merkezi kreş değil diye bayaa moralim bozuk arkadaşım iki çocuğunu gönderiyor diye başka yere bakmadım o memnun kaldı diye sonuç olarak başladığımız yere döndük sosyal hizmetler bünyesinde ki bir kresesle görüştük. Ama 1hafta gondermiyecem çocuğu evde kalsın biraz

Oyun merkezide çok faydalı aslında bizim ufsklık gitmşti ilk başta çok severek gidiyordu.
Kreşe başlayınca zorlandı gitmek istemedi 3 hafta sonra hastalanmaya başladı bağışıklık sistemi yoktu ki hep evdeydi 3 gün gidiyordu 4 gün evde oluyordu.
Böylr oluncada mazaret uydurmuş gitmeyim evde kalauım tv seyredeyim oyuncaklarım beni özler diyordu hep.
Şimdi çok daha rahat severek gidiyor,ilk başta sıkıntı mutlaka olacak sakın üzülmeyin geçici bir durum buda.

Bende çok severim tam bir ekmekciyim aslınfa neredeyse kestim ekmeği pazar sabahı sıcaktı 2 dilim filan yedim.

Bende öyleyim isterdim kızımda yanımda olsun ama olmadı işte.
Sıcak ekmek yeme de yanında yat
Ben geçen sene evden ders veriyordum o zaman tek öğün yiyordum. Bu sene okula gidiyoruz öyle iki öğüne geçtim
Bende 8.30-6.30 sabit çalışıyorum ee erken kalkınca zor oluyor 2 öğün
Hmm doktorun dediyse başka tabi canım. Ben canan Karatay teyzemin yalancısıyım, insülin direncini kırmak için iki öğün ye tam ye diyor. Çok geçmiş olsun bu arada
O kadın bana güvenilir gelmiyor nedense
Yok ya kime ne yaparsan boş insanlar nankör olmuş ablacım.
Cuma günü yap canım
Pazar günü yemek var kaçamak ihtimaline karşı bu hafta pazara kadr fire vermeden gitmek amacım

Her pazar denk gelmiyor bu sefer affetmedim hiç

Aaaa hay Allah neyse bu hafta evde geçirsin inşallah yeni yerden memnun kalırsınız

Çok sağol çok severim sıcak ekmeğide,pide bizde çok fazla yenmiyor nedense kalıncada yumurtalı ekmek gibi yaparım onuda.
Bizimkiler genelde ekmek almıyor Ramazan olunca . Birde böyle üzerine yumurta sürülen şekli var yumurtalı pide off ki ne off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…