- 20 Mart 2008
- 142.037
- 214.108
- 1.423
- 60
Canım benim sen daha geçen gün acillik olmadınmıBu cuma 57yi göreyim dedim canım
Bende olmuyor öyle çay filanda içinde tıkanıyorum herhalde.Kızlar size bir tüyo veriyim, eğer yemekten hemen sonra acıkıyorsanız ahmet beyin tahin karışımından yapın. Bir kâse tahinin içine biraz çiğ kuruyemiş doğrayın ve öğün sonunda kilosu çok olanlar 1 yemek kaşığı, az olanlar 1 tatlı kaşığı yerseniz tok tutuyor.
Ramazanda sahurda yapacağım
OldumCanım benim sen daha geçen gün acillik olmadınmı
Neden peki kendine bu eziyeti etmenin sebebi varmı senceOldumkendime söz geciremiyorum
Buralardayım cnm mazeretler kraliçesolacam yakın da geçen pzt oğlumu krese yazdık bugün geri aldık bayaa ağlamış benim de içime sinmiyordu zaten 1 haftadır çocuğum orda 1 etkinliğe dahi ikna edememisler ki oğlum zor biri değil sondaradn öğrendim ki kreş değilmiş oyun merkeziymis yaa bizi uyarmadı bile demediler burası oyun merkezi kreş değil diye bayaa moralim bozuk arkadaşım iki çocuğunu gönderiyor diye başka yere bakmadım o memnun kaldı diye sonuç olarak başladığımız yere döndük sosyal hizmetler bünyesinde ki bir kresesle görüştük. Ama 1hafta gondermiyecem çocuğu evde kalsın birazNefesimmmsin yok mu bu hafta? Görmüyorum sanki kaç gündür
Oyun merkezide çok faydalı aslında bizim ufsklık gitmşti ilk başta çok severek gidiyordu.Buralardayım cnm mazeretler kraliçesolacam yakın da geçen pzt oğlumu krese yazdık bugün geri aldık bayaa ağlamış benim de içime sinmiyordu zaten 1 haftadır çocuğum orda 1 etkinliğe dahi ikna edememisler ki oğlum zor biri değil sondaradn öğrendim ki kreş değilmiş oyun merkeziymis yaa bizi uyarmadı bile demediler burası oyun merkezi kreş değil diye bayaa moralim bozuk arkadaşım iki çocuğunu gönderiyor diye başka yere bakmadım o memnun kaldı diye sonuç olarak başladığımız yere döndük sosyal hizmetler bünyesinde ki bir kresesle görüştük. Ama 1hafta gondermiyecem çocuğu evde kalsın biraz
Sıcak ekmek yeme de yanında yatBende çok severim tam bir ekmekciyim aslınfa neredeyse kestim ekmeği pazar sabahı sıcaktı 2 dilim filan yedim.
Bende öyleyim isterdim kızımda yanımda olsun ama olmadı işte.
Bende 8.30-6.30 sabit çalışıyorum ee erken kalkınca zor oluyor 2 öğünBen geçen sene evden ders veriyordum o zaman tek öğün yiyordum. Bu sene okula gidiyoruz öyle iki öğüne geçtim
O kadın bana güvenilir gelmiyor nedenseHmm doktorun dediyse başka tabi canım. Ben canan Karatay teyzemin yalancısıyım, insülin direncini kırmak için iki öğün ye tam ye diyor. Çok geçmiş olsun bu arada
Yok ya kime ne yaparsan boş insanlar nankör olmuş ablacım.Ben eskiden 15 tepsi börek yapardım, birazını eşe dosta dağıtır birazını dondurucuya koyardım.
Şimdi gözüm kesmiyor.
Vaktiyle benim dağıttığım eş, dost nerdesiniz, şimdi sıra sizde.
Sanki kimin umrunda
Demekki neymiş, aman o seviyor, bu beğeniyor denmeyecekmiş.
Kızımın dediği gibi akıllandım 30 sene sonra
Pazar günü yemek var kaçamak ihtimaline karşı bu hafta pazara kadr fire vermeden gitmek amacımCuma günü yap canım
Bnede bitter gofrete nikah basıyorum gibi olmuş yiyip boşuyorum hemenGünler sonra minik kara godiva yedim ama damakta beklettim erisin diye yasak evet ama dayanamadım çay da mis gibi kokunca gitti damakta çok güzel
Her pazar denk gelmiyor bu sefer affetmedim hiçSıcak ekmek yeme de yanında yat
Bende 8.30-6.30 sabit çalışıyorum ee erken kalkınca zor oluyor 2 öğün
O kadın bana güvenilir gelmiyor nedense
Yok ya kime ne yaparsan boş insanlar nankör olmuş ablacım.
Pazar günü yemek var kaçamak ihtimaline karşı bu hafta pazara kadr fire vermeden gitmek amacım
Aaaa hay Allah neyse bu hafta evde geçirsin inşallah yeni yerden memnun kalırsınızBuralardayım cnm mazeretler kraliçesolacam yakın da geçen pzt oğlumu krese yazdık bugün geri aldık bayaa ağlamış benim de içime sinmiyordu zaten 1 haftadır çocuğum orda 1 etkinliğe dahi ikna edememisler ki oğlum zor biri değil sondaradn öğrendim ki kreş değilmiş oyun merkeziymis yaa bizi uyarmadı bile demediler burası oyun merkezi kreş değil diye bayaa moralim bozuk arkadaşım iki çocuğunu gönderiyor diye başka yere bakmadım o memnun kaldı diye sonuç olarak başladığımız yere döndük sosyal hizmetler bünyesinde ki bir kresesle görüştük. Ama 1hafta gondermiyecem çocuğu evde kalsın biraz
Afiyet olsun ablacım. Ay Ramazan da geliyor sıcak sıcak pidelerHer pazar denk gelmiyor bu sefer affetmedim hiç
Afiyet olsun canım arada olur öyleGünler sonra minik kara godiva yedim ama damakta beklettim erisin diye yasak evet ama dayanamadım çay da mis gibi kokunca gitti damakta çok güzel
Çok sağol çok severim sıcak ekmeğide,pide bizde çok fazla yenmiyor nedense kalıncada yumurtalı ekmek gibi yaparım onuda.Afiyet olsun ablacım. Ay Ramazan da geliyor sıcak sıcak pideler
Bizimkiler genelde ekmek almıyor Ramazan olunca . Birde böyle üzerine yumurta sürülen şekli var yumurtalı pideÇok sağol çok severim sıcak ekmeğide,pide bizde çok fazla yenmiyor nedense kalıncada yumurtalı ekmek gibi yaparım onuda.
Afiyet olsun canimGünler sonra minik kara godiva yedim ama damakta beklettim erisin diye yasak evet ama dayanamadım çay da mis gibi kokunca gitti damakta çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?