Bende 7700 de oturdum kaldimBen 6binde kaldım oturuyorum öyle
Oooo güzel hedefBende 7700 de oturdum kaldim
15 000 yapacaktim sozde
Bu yazdirdigin kres iyi cikar insallah canimBuralardayım cnm mazeretler kraliçesolacam yakın da geçen pzt oğlumu krese yazdık bugün geri aldık bayaa ağlamış benim de içime sinmiyordu zaten 1 haftadır çocuğum orda 1 etkinliğe dahi ikna edememisler ki oğlum zor biri değil sondaradn öğrendim ki kreş değilmiş oyun merkeziymis yaa bizi uyarmadı bile demediler burası oyun merkezi kreş değil diye bayaa moralim bozuk arkadaşım iki çocuğunu gönderiyor diye başka yere bakmadım o memnun kaldı diye sonuç olarak başladığımız yere döndük sosyal hizmetler bünyesinde ki bir kresesle görüştük. Ama 1hafta gondermiyecem çocuğu evde kalsın biraz
Aynen canim yapabilirim daha erkenOooo güzel hedefneyse daha saat erken
Bizdede eşim ekmek yiyor ben yemeynce kalıyor bu seferde,yumurtlı pide güzel olur mis gibi.Bizimkiler genelde ekmek almıyor Ramazan olunca . Birde böyle üzerine yumurta sürülen şekli var yumurtalı pideoff ki ne off
8335 bende.Adımlar ne alemde?
Hafta sonu yaptım rekorumu kırdım 18 bin üstüne çıktımBende 7700 de oturdum kaldim
15 000 yapacaktim sozde
Harikasın ablacım8335 bende.
Hastanede kaç kat indim çıktım bacaklarımpert oldu iyi oldu gerçiHarikasın ablacım
Süpersin ablaHafta sonu yaptım rekorumu kırdım 18 bin üstüne çıktım
6771 gün daha bitmedi zabaha kadan buradayızAdımlar ne alemde?
Bide 5000 step yaptım ipini koparmış boğa gibiydim o gün dinlenmede bile koşturdum hep eşim diyor ki yeter yoruldun yok devam dedimSüpersin abla
Evet eşitledi durumuElhan kilo veriyor canım
Temizlik yaptınız yorulmuşsundur canımBende 7700 de oturdum kaldim
15 000 yapacaktim sozde
6 bin canım. Sen kaç adım attın bakimAdımlar ne alemde?
Canım birkaç gün bir iki saat yanında kalabilsen keşkeBuralardayım cnm mazeretler kraliçesolacam yakın da geçen pzt oğlumu krese yazdık bugün geri aldık bayaa ağlamış benim de içime sinmiyordu zaten 1 haftadır çocuğum orda 1 etkinliğe dahi ikna edememisler ki oğlum zor biri değil sondaradn öğrendim ki kreş değilmiş oyun merkeziymis yaa bizi uyarmadı bile demediler burası oyun merkezi kreş değil diye bayaa moralim bozuk arkadaşım iki çocuğunu gönderiyor diye başka yere bakmadım o memnun kaldı diye sonuç olarak başladığımız yere döndük sosyal hizmetler bünyesinde ki bir kresesle görüştük. Ama 1hafta gondermiyecem çocuğu evde kalsın biraz
Yaparsın kaptanım, günün bitmesine daha çok varBende 7700 de oturdum kaldim
15 000 yapacaktim sozde
6.700 kaptanım6 bin canım. Sen kaç adım attın bakim
Evet abla temizlikten sonra cok adim atmadim cogunu sabah 9 gibi atmistimTemizlik yaptınız yorulmuşsundur canım
Iyi aksamlar ablacimBen kaçtım görüşürüz hanımlar iyi akşamlar hepinize
Insallah kaptanimYaparsın kaptanım, günün bitmesine daha çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?