Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben okula gondermeden once çevredeki okullari her ihtimale karşı arastirmistim. Devlet anaokulunu bekledik ama olmadi. Oyle olunca hem yakın hemde egitimine güvenip anaokulu-kreş olan okulumuza verdik. Birde kaç saat başlattiniz nasil oldu bilemiyorum ama biz ilk hafta 3 gün gittik. İlk gün 1 saat durdu bende orda bekleme salonunda bekledim. Kameralardan baktim. Sonraki gün iki saat durduk yine bekledim. 3. Gün 4 saat durdu o gün ben eve geldim. Hiç ağlama vs yaşamadık. Tabi benimkide evde yapti hep huysuzlugunu. İnşallah gönlüne sinen, çocuğunda seveceği bir yer bulursunuz

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim süzme peynir
Közlenmiş kırmızı biber ve yeşil biber
Salata
Şekersiz çay

Ara
Bir fincan yeşil çay

Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Bşr tabak köfteli kabak sarma
Salata

Ara
Bir tane elma
Bir fincan yeşil çay

Ara
Bir fincan sade hindistan cevizi yağlı tarçınlı Türk kahvesi
7 tane çiğ badem

Akşam
Dört tane köfteli kabak sarma
Salata
Yoğurt

Su 3.5 litre spor 30 dakika leslie adım sayısı çok az ilerleyen saatlerde olduğu kadarını paylaşırım

Zipzip- Cordelia

Hmmm sahur için mi yazdın tamam zaten ben sahur yapmıyorum
Normal zamanda bende sahur yapmıyorum, erkeklere hazırlamam lazım.
Üstelik ben yemek yerken sıvı yasak.
Sadece sahur menüsünde 1 bardak çay serbest.
Onun için sahuru seve seve yaparım, çayla muhteşem oluyor

Son düzenleme:
Bugün sabah tartıldım iki haftada hatırı sayılır bir kilo almışım dört kilo kadar ama çoğunun ödem olduğunu biliyorum çünkü troitlerimin ve suyu çok içmemin etkisi var ama sağlık olsun cumaya kadar büyük kısmının gideceğini düşünüyorum şu anki güncel kilom 98.7

Birde menülerimi sadece afiyet olsun yerine yorumlarsanız sevinirim arkadaşlar

Zipzip- Cordelia

Afiyet olsun canım benim

Okula göndermedim. Topuğuna basamıyor parmak ucunda yürüyor.

Konya ya gidecek canim
Hafta sonu icin geldi konyada okuyor

Kardelencim çok teşekkür ederim bitanem beslenmede benim gibi olursan aç kalırsın. 16/8 yapıyorum canım. Ona dikkat et yemek saatlerinde az yeme. Senin yaşın gençtir ihtiyacın olur. ...
Ben de if yapıyorum aslında ama bu hafta 4u gecirdim biraz.Aksamlari yemiyorum hic
Temizlige başlıyoruz gelecegim ara ara
Kolay gelsin
Rakip değilim canikom orti olduk şimdi beni beslersen sen de kaybedersin cumaya ona göre şimdi börekleri alayım canım kıymalı olsun
Abooo, öyle desene böcüuumm,bırak o böreği bırak çiş o CIS o zaman benden sana bı yesil çay ve yatmadan 200 zıpne dersin yemekten iki saat sonra ziplayabilir misin?Ben de yapayim senin için
Eşime yedirdim hepsini kaptanım,dün sicagiyla dayanamamistimyemedim bugün Ayşe kim
Maşallah canım ya ne güzel,daim olsun inşallah peki tek çeşit yerdim derken nasıl besleniyordun?Porsiyonların da küçük muydu?
Türkiye'de değilsin sanırım?

Sen cumaya kadar halledersin saracığım
Ödem berbat bişey

Olsun canım mutlaka gidecek o ödemler, bana şahsen menülerin hep çok sağlıklı geliyor

İyiyim canım ablam değil kızkardeşimler ve çocukları gelmişlerdi yarın gidiyorlar bunun için ayrıca üzgünüm ayrılıkları sevmiyorum hiç ama buda hayata dair
Aaa özür dilerim canım ablan diye kalmış aklımda. Benim ablam ve yegenlerim de şehir dışında yaşıyorlar senede ya bir ya iki kez görüşebiliyoruz seni çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…