- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
Hayırlı olsun canımŞiracim abla olarak kabul ettiğin için onur duydum çok teşekkür ederim.
Boynumuz kıldan ince kurallar böyle.
@s i d e l y a kaptanım hakkını helal et. Bu hafta bol bol yağ yakmanızı diliyorum.aha da ata bindim gidiyorum.
Merak etme hep yakınındayımTeşekkür ederim bitanempastelfitimle vedalasamadik hayirli olur inşallah.
Sen beni geçecen belli olduYeni kaptanım güvenin için çok teşekkür ederim.elimden geleni yapacağım inşallah. pastelfit fitim ' i geçeyim de derin bir nefes alayım.
60' lara Ramazan'dan önce bir insem var ya süper olur.
Çok geçmiş olsun,Rabbim cocuklarina bağışlasınKizlar kuzenimin esinin beynine bu sabah pihti atmis. Ordu'dan trabzona hastaneye goturduler. Suan trabzonda ameliyatta. Doktorlar yuzde 20 umit vermisler. Daha gencecik, biri ilk okulda biri 5 yasinda 2 cocuklari var. Nolur dua edin sizde, Allah esine cocuklarina bagislasin onu. Suan ameliyatta, kafam onda o yuzden bildirimi falanda unuttum bugun
HoşgeldinizADINIZ: ( isteğe bağlı ) Elif
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 162
KİLONUZ: 80.400
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEGINIZ: muhasebe/insan kaynakları / yazar
ÇOCUK SAYISI:0
KİLO ALMA NEDENİNİZ: insülin direnci / hashimato tiroidi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: insülin direnci / hashimato tiroidi
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:hayatımın kısıtlandığını hissetmek ve daha sağlıklı bir yaşam için
Tavuk da çok güvenilir değil ne yazık kiTantuni yiyeceğimama tavuk mu et mi olsun karar veremedim. Etlisini severim de , et konusunda dışarıya güvenemiyorum gözlemen neli olacak
Ya misafir vardı falan, eve gelince iki bardak içebildim ya, bugün yetiştiremeyebilirim suyu. Çünkü WC olayından zor oluyor yatmaya yakınOlur canimda fırsatım olmadı
Az sonra icmeye baslarim
Geçmiş olsun canım.Okula göndermedim. Topuğuna basamıyor parmak ucunda yürüyor.
Ciddi mi, şaka mı?Kayıp oldu.
150.000 .mesaj.
150.001. mesajı yazdığın için ödül sana geldi. Cuma günü çikolata veya sütlü tatlı ödül yapabilirsin.
1,5 litre artı 2 bardak ya, biraz toparlamaya çalışacağım. Sen ne yaptın?@B O Z A su içiyor muyuzzzz????
Sağol, geç oldu ama. Mesaj için sağol yaniBizde kahvaltı tarzi birseyler olur bugun canim
Selam canim hosgeldin
Afiyet olsun canim
Kolay gelsin canim
Girdigin tarayiciyi mi değiştirsen ablacim
Operadan giriyorum hic sorun yok
Sende iyi ki varsin canim
Kilo verdikten sonra en önemlisi korumak
yediklerim fazlaysa etki etmiyor canim
Sağol canım benim
Çok geçmiş olsun canım. Kulak ağrısı deyince orta kulak iltihabı geliyor aklıma hemen. 1 ay içinde 2 defa geçirdiğimiz için… inşallah iyidir şimdi.Selam kızlar benim küçük kızım rahatsızdı biraz o yüzden dün menümü yazamadım kusura bakmayın dengesiz oldu menü
Cuma menüm
Sabah10.00 1 dilim tb ekmek 1 sahanda yumurta peynir
15.30 4 mercimekli köfte yatım kase karlahana mezesi yoğurtlu yarım poğaça ayva tatlısı 1 çatal(ev görmesine gtmiştik akşamına kızımın kulağı ağrıdı kabız oldu onjnla uğraştık)
Akşam yok yemek iatemedim o yüzden
Su 2lt
Bugünki menüm
Sabah11.00 1.5 tb ekmek az peynir 2 yeşil zeytin domates salatalık yeşillik 1 omlet
Ara15.30 1 kupa bitkiçayı
AKşam19.00 1 kaşık pirinç pilavı patlıcan kebabı çok az 1 kase cacık
Su 2.5 lt
Zipzip- @B O Z A
Iyi aksamlar canim kolay gelsinİyi akşamlar kızlar. Bugün neredeyse hiç gelemedim buralara. Yetiştirmem gereken bir proje var, iş yerinde çok yoğunum bir kaç gün. Sonrasında da çocuğu al, alışveriş yap, yemek ekmek derken şimdi soluklanayım diye oturdum koltuğa.
Yesil takim kaptanisin canim yuzden hesaplanirSağolNe diyecektim, hani aynı tartı ile tartilmamiz gerekiyor ya mantıken de öyle tabi. Ben iş çıkışı bir çılgınlık yapıp tartı aldım. (Uzun hikaye, gizli tartılicam bizimkilerden, geçen bahsettim ya, çantama sakladım market çıkışı, sabah odamda kapıyı kitleyip gizli tartilmayi planlıyorum) Bu hafta benim kilom nasıl hesaplanmış olacak? İkincisi deneme süresi en az iki hafta sanırım.ben zaten denemede olduğumdan grup yüzdesine katılmıyorum sanırım.o yüzden bu hafta aynı şekilde mi kıyaslayarak yapayım bildirimi? Geçen cuma ile kıyaslayarak?
36 dkdır geçmiş okuyorum, anca sabah 8 den öğlen 12.30 a gelebildimİyi akşamlar, zorlu geçmiş.ben de şimdi çocuğumu ayağıma aldım ve bildirim lere bakicam.
Ciddi tatlım benim.Ciddi mi, şaka mı?
Hatun yeşil takıma kaptan oldu. Hala deneme süresi diyor.SağolNe diyecektim, hani aynı tartı ile tartilmamiz gerekiyor ya mantıken de öyle tabi. Ben iş çıkışı bir çılgınlık yapıp tartı aldım. (Uzun hikaye, gizli tartılicam bizimkilerden, geçen bahsettim ya, çantama sakladım market çıkışı, sabah odamda kapıyı kitleyip gizli tartilmayi planlıyorum) Bu hafta benim kilom nasıl hesaplanmış olacak? İkincisi deneme süresi en az iki hafta sanırım.ben zaten denemede olduğumdan grup yüzdesine katılmıyorum sanırım.o yüzden bu hafta aynı şekilde mi kıyaslayarak yapayım bildirimi? Geçen cuma ile kıyaslayarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?