Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Rabbim şifa versin, evlatlarına bağışlasın canım

Tabili her zaman başımızın tacısın takımımız daha da renklenecek
Yeni kaptanım güvenin için çok teşekkür ederim. elimden geleni yapacağım inşallah. pastelfit fitim ' i geçeyim de derin bir nefes alayım.
60' lara Ramazan'dan önce bir insem var ya süper olur.
Sen ondan zayıf olursan artık pasterfit değil pastelfat olabilir pastelfit

Zaten hiç aklım almıyordu ki sen maviydin, nasıl gittin de kırmızı oldun

Annemin yemekleri sadece misafir gelince güzel olurdu, yağı, salçası yerinde olurdu.
O yüzden kuru kuru pilav yemektense, yada hastane çorbası gibi az yağlı ve az salçalı olunca, birde annem ve kayinvalidem çorbayı duru su gibi severler , ben katı severim.
O yüzden pilav ve çorba o zamanlar yemezdim, birde annem her yemeğe azda olsa et koyardı, her yemeğe de et olurmu yav

Sayesinde tığ gibiymissin işte şimdi mutfakta sen olunca demek ki geldi bu kilolar

Afiyet olsun ortağım

Zipzip- Cordelia She-Raa aklıma ne geldibiz eskiden takımımızda iki gün adım bir gün de zıp yarışı yapardık.Spora teşvik ediyordu.Mesela 10a kadar herkes adım ya da zıp sayısını özelden gönderiyordu.O kişi de sonrasında sonuçları açıklıyordu.Heyecanli oluyorduBiraz önce bin tane ziplarken aklıma geldi.500 zipalayacaktim aslında, hadi 750 olsun dedim sonra bı baktım 1030 olmuş.Simdi onu 10100e tamamlamak için ziplayacagim ki hızımı alamayıp 1250 falan olacakne dersiniz yapak mi

Tavuk da çok güvenilir değil ne yazık ki ama tantuni de çok güzel dayanilmiyor besanki tüm bu kiloları tantuni yiyerek almışım gibi oldu(pek çok şeye dayanamadım ocin)
Ben de çok severim valla, nerde ekmek arasıben. Elimizde bir tek Cuma günü kaldı, ona da ne yiyeceğimizi sığdıramıyoruz
Bugün hiç boş dersim yoktu,nöbetçi de olunca okulda hiç su icemedimsu saat oldu yarim lt ancak içtim.Bire tamamlayıp yatmayı düşünüyorum.Limonlu bir litre limonsuz iki litreye bedeldir inşallah
Canım benim, hiç sevmem nöbetleri. Nöbet yazıyorlarsa da wc katı olsun diye dua ederdim şükür hamileliğimde hep o kata yazdılar beni

Ara öğün niye yok canım, kabızlık varsa form çayları kiraz sapi bunlar iyi geliyor

Zıplamak derken ?? Ben bunu anlamadım? Olduğumuz yerde olan ise benim göğüslerim aciyor ya öyle

Tantuni yiyeceğim ama tavuk mu et mi olsun karar veremedim. Etlisini severim de , et konusunda dışarıya güvenemiyorum gözlemen neli olacak
Ooo tantuni de güzeldir. Gözlemem kaşarlı domatesli pastırmalı olacak belki bir de kıymalı yaparım. Sabır dereceme bağlı malum çok aç olucam onları hazırlarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…