Rabbim şifa versin, evlatlarına bağışlasın canımKizlar kuzenimin esinin beynine bu sabah pihti atmis. Ordu'dan trabzona hastaneye goturduler. Suan trabzonda ameliyatta. Doktorlar yuzde 20 umit vermisler. Daha gencecik, biri ilk okulda biri 5 yasinda 2 cocuklari var. Nolur dua edin sizde, Allah esine cocuklarina bagislasin onu. Suan ameliyatta, kafam onda o yuzden bildirimi falanda unuttum bugun
Teşekkür ederiz kaptanım@Elhan şirin baba oldun. @ugurbocuuu alevler içinde yakacaksın mavisleri.
Her iki takım için hayırlı olsun.
Tabili her zaman başımızın tacısınŞiracim abla olarak kabul ettiğin için onur duydum çok teşekkür ederim.
Boynumuz kıldan ince kurallar böyle.
sidelya kaptanım hakkını helal et. Bu hafta bol bol yağ yakmanızı diliyorum. aha da ata bindim gidiyorum.
Sen ondan zayıf olursan artık pasterfit değil pastelfat olabilirYeni kaptanım güvenin için çok teşekkür ederim.elimden geleni yapacağım inşallah. pastelfit fitim ' i geçeyim de derin bir nefes alayım.
60' lara Ramazan'dan önce bir insem var ya süper olur.
Zaten hiç aklım almıyordu ki sen maviydin, nasıl gittin de kırmızı oldunŞira beni alır mı ki diye aklımdan geçiyordu açmışım şom ağzımıneyse sonuçta aynı gemideyiz. Rotamız aynı nasip artık... var gücümle kırmızı kızlarından daha çok kilo vermeye odaklaniyorum bu saatten sonra. Mavişleri gazlamam lazım.
Annemin yemekleri sadece misafir gelince güzel olurdu, yağı, salçası yerinde olurdu.Bırakma beni buralardaay onu da çok severim ama memleketten gelen pekmezin bitti,markete de guvenmedigim için almıyorum.Bir iki yere haber bıraktım,güvenilir bulursam alacağım.Kova kova tahin elimde bekliyorum pekmezi
Çorba pilav sevmez mıydın de peynir yersin?genetik çok önemli,çok şanslısınızhamd olsun benim de daha tek tük beyaarim,ikinci sınıfa giden oğlum babasına çekmiş beyazı benden cok
Haaa ben onu küçük asker küçük asker
napiyorsun bize göster
halini biliyorum,o gelmedi aklımaben de adım Ayşe diye mi kaldı acaba aklımda demiştim
Defteri kapattım canım inşallah acikmam.spor da yapıldıZeynep_Nihal ablasının gülü diyet spor nasıl gidiyor??
Sayesinde tığ gibiymissin işteAnnemin yemekleri sadece misafir gelince güzel olurdu, yağı, salçası yerinde olurdu.
O yüzden kuru kuru pilav yemektense, yada hastane çorbası gibi az yağlı ve az salçalı olunca, birde annem ve kayinvalidem çorbayı duru su gibi severler, ben katı severim.
O yüzden pilav ve çorba o zamanlar yemezdim, birde annem her yemeğe azda olsa et koyardı, her yemeğe de et olurmu yav
4.405 4.255
Afiyet olsun ortağımBugunku menum(Bugün biraz geç başladım.yemege)
Öğlen 14:00
1 tabak makarna
1 kabak ve 1 havuctan yogurtlama
Akşam 19:00
1 yeşil elma
1 fincan kakaolu sut(süt sade sevmiyroum)
Ara
2 lt su
Zipzip-
Valla ben anca çürük ortak olurumOrtağım cumaya ekşi gelmen lazım,
Ben bomba gibi geleceğim
Ben de çok severim valla, nerde ekmek arasıTavuk da çok güvenilir değil ne yazık kiama tantuni de çok güzel dayanilmiyor be sanki tüm bu kiloları tantuni yiyerek almışım gibi oldu (pek çok şeye dayanamadım ocin )
Canım benim, hiç sevmem nöbetleri. Nöbet yazıyorlarsa da wc katı olsun diye dua ederdimBugün hiç boş dersim yoktu,nöbetçi de olunca okulda hiç su icemedimsu saat oldu yarim lt ancak içtim.Bire tamamlayıp yatmayı düşünüyorum.Limonlu bir litre limonsuz iki litreye bedeldir inşallah
Ara öğün niye yok canım, kabızlık varsa form çayları kiraz sapi bunlar iyi geliyorYediklerimi paylaşayım hemen,
Kahvaltı 11.00
2 dilim tam buğday ekmeği arasına 2 kk peynir, domates, salatalıkla sandviç (karbonhidrat almayacaktım ama çok rahatsız hissettim kendimi kabızlık nedeniyle)
Akşam 18.00
1 kase tavuk suyuna çorba (az şehriyeli),
1 kase yoğurt.
1 dilim dün paylaştığım fit kekten yedim.
Su:3 lt ye az kaldı.She-Raa Zipzip- North River
Zıplamak derken ?? Ben bunu anlamadım? Olduğumuz yerde olan ise benim göğüslerim aciyor ya öyleZipzip- Cordelia She-Raa aklıma ne geldi biz eskiden takımımızda iki gün adım bir gün de zıp yarışı yapardık.Spora teşvik ediyordu.Mesela 10a kadar herkes adım ya da zıp sayısını özelden gönderiyordu.O kişi de sonrasında sonuçları açıklıyordu.Heyecanli oluyordu Biraz önce bin tane ziplarken aklıma geldi.500 zipalayacaktim aslında, hadi 750 olsun dedim sonra bı baktım 1030 olmuş.Simdi onu 10100e tamamlamak için ziplayacagim ki hızımı alamayıp 1250 falan olacak ne dersiniz yapak mi
Ooo tantuni de güzeldir. Gözlemem kaşarlı domatesli pastırmalı olacak belki bir de kıymalı yaparım. Sabır dereceme bağlı malum çok aç olucam onları hazırlarkenTantuni yiyeceğimama tavuk mu et mi olsun karar veremedim. Etlisini severim de , et konusunda dışarıya güvenemiyorum gözlemen neli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?