Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

Ay cicikuşum ne oldu sana çok geçmiş olsun

İlacın ne canım ? Glifor mu
Glucophage canım normalde benm şekerim 110 bile olmaz babam şeker hastası olduğu için sık sık ölçüyorum önlem almak amacıyla hani olur genetik falandır diye ama ilacı aldığım zaman 70 kere kadar düşüyor. Bir gün öyle düştü kafamı kaldıramadım saatlerce

Küllerinden yeniden dogmanin vakti geldi o zaman

Yarin başlayayım yavastan
Ben uyuyorum hanımlar geç bile kaldım cümleten hayırlı geceleer
Iyi geceler canim
Bugün benim takımım mi değişti
Evet canim kirmiziya gectin
Gönüllü cikarsa bakarız canim

Canım 2 önerim var bende de insülin direnci var ben biraz şöyle çözdüm 2 öğün yiyorum arada hiç bir şey yemiyorum meyve canın çekerse yanında fındık fıstık tahin ceviz gibi şeylerle ye ( kırmızı elma üzüm karpuz ... Çok şekerli şeyler yeme çok çabuk acıktırıyor )
Muz ve fıstık ezmesi öneririm ara öğün olarak kışın yazın çilek fln yiyebilirsin şeker oranı çok düşük bi dene istersen acıktıkça mutlaka dolabında ayran ve kefir olsun 1 bardak insanı çok hızlı toparlıyor hem insülin olayına da çok faydalı bir süre şekeri tamamen bırakırsan gerçekten düşüyor daha öncelerde düşürdüm ben çünkü . Sadece tatlı işini ve kaçamak olayını tamamen bırakmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…