- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
İyi geceler canım erkencisinBen uyuyorum hanımlar geç bile kaldımcümleten hayırlı geceleer
Afiyet olsun canim21.03.2022 pazartesi menü
08.30
Sadece nescafe şekersiz sütsüz
Sabah 09.40
İki dilim tambuğday ekmek arası yumurta
Biraz krem peynir biraz kuru domates ezmesi
Roka
11.20
Sade nescafe
Öğlen 14.35
6 yk Karnabahar salatası
15.00
Şekersiz çay
16.40
Bir ufak paket Altınkılıç kefirli yoğurt
Akşam 19.10
Bir kepçe yoğurtlu buğdaylı nohutlu yoğurt çorbası
2 yk domatesli arpacık soğanlı et yahni
1 yk haşlanmış patates
2 yk yoğurtlu köz biber ezmesi
2.5 litre su
6180 adım
Afiyet olsun canim21 Mart menüsü
6.45 filitre k
7.50 2 yk aptates salatasi, 1 h yumurta,3 zeytin
1 yeşilçay
12.40 4 yk patates salatası,1 yumurta ekledim(okulda yiyince),5 zeytin
15.00 4 fındık,1 ceviz, 1 incir pestili
17.30 2 kepçe kuru fasulye, yarım soğan, yeşillik,bir kase yoğurt
Yeşilçay,1 lt su, yarım sade soda(bitiremedim tuvalete taşımaktan)
18000adim(sabaha kadar Tibet yolunda bı bin daha atarım galiba),1250 zıp, 50 squat @Cordelia @She-Raa Zipzip-
(Zıplar değil de şu squat mahvetti bacaklarımı) @ugurbocuuu mm sen naptın?
Ahhh çok çok isterimMisafir ol gel bana börekler açayım sana
Midem hala aynı canım ben bu hafta 57 görmek istiyorum ondan az yedim
Ay cicikuşum ne oldu sana çok geçmiş olsunSpor da yapamayacağım maalesef. Çok kötü tutulmuşum. Bir de hafta içi yemeklerimi yapayım, bahanem olmasın diye 3567 saattir mutfaktayım, ayak tabanlarım acıdı artık ama adım hedefimi bile yeni doldurmuşumSabah kendimi iyi hissedersem spor yaparım kesin.
Glucophage canım normalde benm şekerim 110 bile olmaz babam şeker hastası olduğu için sık sık ölçüyorum önlem almak amacıyla hani olur genetik falandır diye ama ilacı aldığım zaman 70 kere kadar düşüyor. Bir gün öyle düştü kafamı kaldıramadım saatlerceİlacın ne canım ? Glifor mu
Allah rahmet eylesin canimPazar günü babaannemin senesi canım yemek verecek bizimkiler orada kullanırım hakkımı muhtemelen
Sen artık kırmızısınBugün benim takımım mi değişti
Saol canımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Amin canım sağolAllah rahmet eylesin canim
Midem hala aynı canım ben bu hafta 57 görmek istiyorum ondan az yedim
Saracım bugünlük böyle oldu yarın daha iyi besleneceğim inşallahİyide canım bu kadar az yenmezki arada hiç bir şey yemedinmi böyle yaparsan yine hastanelik olursun
İnşallah ikimiz de canım. HepimizAyyy inşallah olursun ve koruyabilirsin canım çok emek veriyoruz
Aaaaa ilaç da mı varİnşallah. Şu insülin direncim kırılsa vermeye başlayacağım daİlacı kullanmak da istemiyorum çarpıntı yapıyor
İstanbul da bırrrrrrrİzmir’e yaz gelmeyecek galiba donuyoruz kızlar ya
Küllerinden yeniden dogmanin vakti geldi o zaman
Iyi geceler canimBen uyuyorum hanımlar geç bile kaldımcümleten hayırlı geceleer
Evet canim kirmiziya gectinBugün benim takımım mi değişti
Gönüllü cikarsa bakarız canimYani aslında ziplayamayacak biri zıp hesabını tutabilir Adım hesabını da bı başkası olursa belki halledebiliriz.Hani en azından deneriz sporda artış olmazsa bırakırız. Biz son dakikalarda daha bı gayrete geliyorduk.Aksam yediklerimiz direkt yakılmış oluyordu
Canım 2 önerim var bende de insülin direnci var ben biraz şöyle çözdüm 2 öğün yiyorum arada hiç bir şey yemiyorum meyve canın çekerse yanında fındık fıstık tahin ceviz gibi şeylerle ye ( kırmızı elma üzüm karpuz ... Çok şekerli şeyler yeme çok çabuk acıktırıyor )Glucophage canım normalde benm şekerim 110 bile olmaz babam şeker hastası olduğu için sık sık ölçüyorum önlem almak amacıyla hani olur genetik falandır diye ama ilacı aldığım zaman 70 kere kadar düşüyor. Bir gün öyle düştü kafamı kaldıramadı saatlerce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?