Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Buraya ben de iliseyim. Ben çeşitli ürünler kullandım ama düzenli olmadigim için fayda göremedim

Ameliyat inşallah başarılı geçmiştir canım. Allah ailesine bağışlasın. Haber aldın mı ?

İnşallah canım. tez zamanda sağlığına kavuşur .
ablamla haberlestik simdi. Ameliyatta stent takilmis, kanama durdurulmus. Suan icin baska bir sey bilinmiyor. 14 gun uyutacaklarmis. Anladigim kadariyla nasil oldugunu, asil uyandirildigi zaman gorecegiz. Dualarinizi eksik etmeyin. Hic aklimin ucundan gecmezdi. 40 yasinda bile degil, dun tansiyonu cok yuksekmis, kuzenim doktora gidelim demis o istememis. Bugunde hastanenin onunde trafik isiklarinda isim yesile donmesine ragmen ilerlemedigi icin arkadaki aracin surucusu gelip bakmis o gormus durumu. Hastanenin onunde oldugu icin hemen mudahale edilebilmis. Anladigim kadariyla sua olabilecek her sey yapilmis. Sansina hastanenin onunde oldugu icin cok hizli mudahale edilebilmis. Bundan sonrasi artik dualarimizla destek olmakta... Umarim sagligina kavusmus bir sekilde uyanacak

1 kâse mercimekli bulgurlu çorba
Bikaç parça tavukgöğsü
Bikaç y.k. havuç tarator
1 avuç kadar açılmış ayçekirdeği

Su 1 lt yi geçer
2 kupa kahve
Belki bitki çayı da içerim
Ben kaptanlarımı etiketlememişim
Zipzip-
@ B O Z A

Geçmiş olsun Allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…