İyi geceler canımİyi geceler kızlar
Tabi ki kankammmm
Ben geçen ay şunu aldım, hatta 70 liraya geldi. Ama çok kullanmadım daha. Yorumları iyi diye aldım.Bakımlı kızlarkullanıp memnun kaldığınız bi cilt serumu yaşlanma karşıtı cilt dolgunlaştırıcı krem vs var mı cilde çok iyi gelen yaşım 28 ama cildim çok hassas ve göz altlarımda cizgiler var gibi
İyi geceler Saracımİyi geceler kızlar
Buraya ben de iliseyim. Ben çeşitli ürünler kullandım ama düzenli olmadigim için fayda göremedimBakımlı kızlarkullanıp memnun kaldığınız bi cilt serumu yaşlanma karşıtı cilt dolgunlaştırıcı krem vs var mı cilde çok iyi gelen yaşım 28 ama cildim çok hassas ve göz altlarımda cizgiler var gibi
6 sayfa geçmiş var okuyup geliyorum
Sagol canımKolay gelsin zıpzıpım
Bi bakayım canımBen geçen ay şunu aldım, hatta 70 liraya geldi. Ama çok kullanmadım daha. Yorumları iyi diye aldım.
New Essentials Leke Karşıtı Cilt Mükemmelleştirici 3'lü Set Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Sayesinde tığ gibiymissin işteşimdi mutfakta sen olunca demek ki geldi bu kilolar
Evet hastalık sağolsun, sen hamişsin canım, olduğu kadar artıkValla ben anca çürük ortak olurum
Ama yinede elimden geleni yapicam
Sen haftaya guzel basladin sanırım
Ameliyat inşallah başarılı geçmiştir canım. Allah ailesine bağışlasın. Haber aldın mı ?
ablamla haberlestik simdi. Ameliyatta stent takilmis, kanama durdurulmus. Suan icin baska bir sey bilinmiyor. 14 gun uyutacaklarmis. Anladigim kadariyla nasil oldugunu, asil uyandirildigi zaman gorecegiz. Dualarinizi eksik etmeyin. Hic aklimin ucundan gecmezdi. 40 yasinda bile degil, dun tansiyonu cok yuksekmis, kuzenim doktora gidelim demis o istememis. Bugunde hastanenin onunde trafik isiklarinda isim yesile donmesine ragmen ilerlemedigi icin arkadaki aracin surucusu gelip bakmis o gormus durumu. Hastanenin onunde oldugu icin hemen mudahale edilebilmis. Anladigim kadariyla sua olabilecek her sey yapilmis. Sansina hastanenin onunde oldugu icin cok hizli mudahale edilebilmis. Bundan sonrasi artik dualarimizla destek olmakta... Umarim sagligina kavusmus bir sekilde uyanacakİnşallah canım.tez zamanda sağlığına kavuşur .
Ben kaptanlarımı etiketlememişim1 kâse mercimekli bulgurlu çorba
Bikaç parça tavukgöğsü
Bikaç y.k. havuç tarator
1 avuç kadar açılmış ayçekirdeği
Su 1 lt yi geçer
2 kupa kahve
Belki bitki çayı da içerim
Geçmiş olsun Allah şifa versin.Kizlar kuzenimin esinin beynine bu sabah pihti atmis. Ordu'dan trabzona hastaneye goturduler. Suan trabzonda ameliyatta. Doktorlar yuzde 20 umit vermisler. Daha gencecik, biri ilk okulda biri 5 yasinda 2 cocuklari var. Nolur dua edin sizde, Allah esine cocuklarina bagislasin onu. Suan ameliyatta, kafam onda o yuzden bildirimi falanda unuttum bugun
Link atmayı bilmiyorum canımTarif verirmisin gezegenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?