Hoşgeldin canımHoşbuldum
En azından erken bitirmişsin yemeği canım1.5 lt su ictim yarim litre daha içeceğim
12.000 adimdayim 15.000 e tamamlayacağım
Ama diyeti sorma bugun yediklerim cok fazlaydi ama akşam 18.30 dan sonra hic bisi yemedim yemem artik
Yaparsın tabiki canım Allah'ım ağız tadıyla yedirsin inşallahSpor da yapamayacağım maalesef. Çok kötü tutulmuşum. Bir de hafta içi yemeklerimi yapayım, bahanem olmasın diye 3567 saattir mutfaktayım, ayak tabanlarım acıdı artık ama adım hedefimi bile yeni doldurmuşumSabah kendimi iyi hissedersem spor yaparım kesin.
Ya bırak şurda hayal kuruyoz kursağımızda birakiyon valla seçmem seni ha kaptan oluncaKız eksi görürsek ara vermeyecek miydik bize özel takımımız rengimiz olmayacak mıydı? Sattın beni
Kaptan sen niye ayaktasin hadi sen ayaktasin 6da kalkan bebelerle ben niye ayaktayimBen bu hafta kırmızı sarıdayim
Genelde mavide oluyorum bende
Yok canikom kurban benimGecmise bakamadim sanirim @She-Raa Elhan ablayi almis beni mi verdi alistirarak soyleyin
Afiyet olsun ablacım
İyi geceler canımİyi geceler kızlar
İyi geceler canımİyi geceler herkese
Allah şifa versin canımablamla haberlestik simdi. Ameliyatta stent takilmis, kanama durdurulmus. Suan icin baska bir sey bilinmiyor. 14 gun uyutacaklarmis. Anladigim kadariyla nasil oldugunu, asil uyandirildigi zaman gorecegiz. Dualarinizi eksik etmeyin. Hic aklimin ucundan gecmezdi. 40 yasinda bile degil, dun tansiyonu cok yuksekmis, kuzenim doktora gidelim demis o istememis. Bugunde hastanenin onunde trafik isiklarinda isim yesile donmesine ragmen ilerlemedigi icin arkadaki aracin surucusu gelip bakmis o gormus durumu. Hastanenin onunde oldugu icin hemen mudahale edilebilmis. Anladigim kadariyla sua olabilecek her sey yapilmis. Sansina hastanenin onunde oldugu icin cok hizli mudahale edilebilmis. Bundan sonrasi artik dualarimizla destek olmakta... Umarim sagligina kavusmus bir sekilde uyanacak
İyi geceler canımİyi geceler
Link atmak çok kolay istediğin zaman anlatabilirimLink atmayı bilmiyorum canım
Google amcaya yaz, ilk çıkan tarif benim yaptığım
İyi geceler ablacimİyi geceler hanımlar
Afiyet olsun canımZipzip- @She-Raa @DombiliKus Eki Görüntüle 3031287 dunun
sabahi
Ogle
Eki Görüntüle 3031288
Aksam
1 bardak ayran
4yk bulgur
Bugunun
Eki Görüntüle 3031289 1/2 simit ile
Ara
Eki Görüntüle 3031290
Aksam
3yk bulgur
3 kofte
Salata
Su: Eki Görüntüle 3031291 bu arkqdastan 4 tur (750ml)
Kolay gelsinHerkes dökülüyor, ben maske ve eldiven takip kurabiye yapacam
Yaa sabah geçmiş olmasın okuyayım dedimKaptan sen niye ayaktasin hadi sen ayaktasin 6da kalkan bebelerle ben niye ayaktayim
Sen yenisin buralarda heraldeYok canikom kurban benim
Iyi geceler kaptanimİyi geceler kizlar
Teşekkür ederim ablacımNemlendirici kullanıyorum, öyle pahalı bişey de deyil, banyodan sonra madecassol diye bir krem var, onu kullanıyorum ( bikac ay oldu)
Birde bikac aydır kolajen hapı alıyorum, öyle gözle görülür bir fark henüz yok
Meraba canım ben önümüzdeki haftanın kırmızı kaptanı ❤Sen yenisin buralarda heraldemaviden transfer olan bebek senmisin
Oww iddialiyiz bocükMeraba canım ben önümüzdeki haftanın kırmızı kaptanı ❤
Performansına bağlı canikomOww iddialiyiz bocükbenide alırsan takımına sana oyumu veririm
Ayy moruda cok severimPerformansına bağlı canikom
Belli olmaz belki de mor takımda olurum
Mor ve otesi waaw guzel hayal
Aynı durum aynı şekilMor ve otesi waaw guzel hayal
Neyse kizlar suan yatagimdz gozum kapali bisekilde yatıyorum
Başucumda soganimla size iyi geceler diliyorum öpmeyim hastalik bulasir
Teşekkür ederim kulağına baskı oluyormuş gripten dolayı o yüzden canım şimdide idrar yollarını üşütmüş çişini yaparken çok ağlıyorÇok geçmiş olsun canım. Kulak ağrısı deyince orta kulak iltihabı geliyor aklıma hemen. 1 ay içinde 2 defa geçirdiğimiz için… inşallah iyidir şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?