Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Pazar menüm
Sabah11.00 1.5 tb ekmek 1 parça beyaz peynir 2 siyah zeytin domates salatlık 2 çatal reçel
Ara15.00 1 fincan hindiba kahvesi
Akşam19.30 1 tabak mantar sote 1 dilim tb ekmek ayran
Su 2.5 lt
Bugünki menüm
Sabah09.30 1.5 tb ekmek 2 siyah zeytin 2 dilim sucuk az bidon peyniri domates
Ara 14.00 1 fincan sade kahve
1 portakal
Akşam19.00 1 küçük tabak pırasa yemeği 1 dilim tb ekmek ayran avuç içinden az et kavurması
Su 2 lt
Spor 100 ip atlama 15 dk cardio
20 köprü 50 squat 15 dk egzersiz 470 p
Zipzip- @B O Z A

Kizlar bugun pek aktif olamadim kusira bakmayin. Gecmis olsun yazan ,Allah sifa versin yazan, dua eden, herkese cok cok tesekkur ederim. Ben bugunku bildirimimi yapip yatmaya gidecegim simdi. Yarin ofiste olacagim o yuzden ancak aksama gelebilirim gibi. Ama diyetime dikkat ediyorum hic merak etmeyin :)

10.00 bi kahve
12 30 1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir 1 dilim tt ekmek 2 ceviz 7 zeytin 1 buyuk kase yagsiz tuzsuz salata
15.00 1 kahve
17.00 2 yudum kahve (icemedim) 1 hurma 1 kuru kayisi
18.15 6 yk sebzeli et yemegi, 1 buyuk kase yagsiz tuzsuz salata 1 bardak kefir

20.00 1 kare bitter

su 3 lt

spor yarim saat leslie 150 puan
adim 6137 (bugun 8 bin yapamadim cok yogundu ) 613 puan

toplam spor 763 puan
She-Raa Cordelia Zipzip- Kinoalihatun

Afiyet olsun ablacım

İyi geceler canım

İyi geceler canım

Allah şifa versin canım

İyi geceler canım

Link atmak çok kolay istediğin zaman anlatabilirim

İyi geceler ablacim
Vaktin olunca resimli anlatırsan sevinirim

Aman kuzum, evde küçük çocukla sizler hasta olmayın

Bir tane daha vardı kuzum, bulup adını yazıyorum hemen.
Buldum, madescar, henüz kullanmaya başlamadım ama etken maddesi madecassol ile aynıymış
Bunu nasıl becerdim bilemedim

İlk defa duydum ama güzeeeeelll
Zamanında Allah dostu bir adam canı bir şey çektiğinde onu almaz parasını bir köşeye atarmış. Sonra biriktirdiği o paralarla bir cami yaptırmış ismini de Sanki Yedim Camisi koymuş. Ben de bunu kendime uyarladim aslında böyle bir kural yok tatlım

Diyorum ya ruh eşiyiz
Aynen
Senin yazdıklarını görünce bazen ben yazdım sanıyorum
Hahahaha
O değil de hala adımları tamamlayamadım

Tabi ki kankammmm
Kaç kankan var buradan ?
Canim ya Eylül suyu az mı içtin ? Ben de yorgunum bu hafta .
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Allah korumuş. İnşaallah tamamen iyileşir. Bir derdi yoktur inşaallah, bir sıkıntısı aah ahh neler yaşıyoruz. Çocuklarını da Allah bağışlasın,
Ben kaptanlarımı etiketlememişim
Zipzip-
@ B O Z A
Doktor kontrolünde diyet menüsü galiba dimi? Sağlık açısından diye düşünüyorum ama...?
#afiyet olsun
Afiyet olsun,

Amca iki sevap kazanmış
Hem nefsine galip gelmiş
Hem cami yaptırmış

Allah ömür versin inşallah iyileşir canım.

Kordişimin adı Eylül mü

Doktor kontrolü deyilde canım
Apayrı yasam sistemi
Aidin salihin karaciğer temizliğine giden yola genç kardeşimiz yavaş ve emin adımlarla ulaştırıyor.
Önce 40 gün bozulan metabolizmayi düzene koyup sonra yavaş yavaş uzun açlıklara alıştırıyor

Günaydın kızlar, biraz uzun yazayım da dikkatinizi çeksin kaptan olmak çok zormuş cidden zamandan zaman çıkarıyorum. Çok da erken uyandım, diğer türlü de yazıyordum çok ama şimdi bir sorumluluk oluyor. Geçmişi bazen bitiriyorum. Bazen kendimi parçalasam da zaman olmuyor. Hafta sonu elimden geldiğince motive mesajları attım.insaallah faydası olabilmiştir.
Harika bir salı olsun
Sağlıklı ve Hayırlı geçsin günümüz

Günaydın bozişim.
Güzel bir geçiririz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…