Vaktin olunca resimli anlatırsan sevinirimAfiyet olsun ablacım
İyi geceler canım
İyi geceler canım
Allah şifa versin canım
İyi geceler canım
Link atmak çok kolay istediğin zaman anlatabilirim
İyi geceler ablacim
Aman kuzum, evde küçük çocukla sizler hasta olmayınIyi geceler kaptanim
Ben bugun evde hasta bebelerle ugrasmaktan gelemedim
Bende halsiz ve birazcik hasta gibiyim
Aman kuzum, evde küçük çocukla sizler hasta olmayınIyi geceler kaptanim
Ben bugun evde hasta bebelerle ugrasmaktan gelemedim
Bende halsiz ve birazcik hasta gibiyim
Bir tane daha vardı kuzum, bulup adını yazıyorum hemen.Teşekkür ederim ablacımmadecassol bana iyi gelmedi
Allah şifa versin canımTeşekkür ederim kulağına baskı oluyormuş gripten dolayı o yüzden canım şimdide idrar yollarını üşütmüş çişini yaparken çok ağlıyor
Bunu nasıl becerdim bilemedimAman kuzum, evde küçük çocukla sizler hasta olmayın
Bir tane daha vardı kuzum, bulup adını yazıyorum hemen.
Buldum, madescar, henüz kullanmaya başlamadım ama etken maddesi madecassol ile aynıymış
Zamanında Allah dostu bir adam canı bir şey çektiğinde onu almaz parasını bir köşeye atarmış. Sonra biriktirdiği o paralarla bir cami yaptırmış ismini de Sanki Yedim Camisi koymuş.İlk defa duydum ama güzeeeeelll
AynenDiyorum ya ruh eşiyiz
HahahahaSenin yazdıklarını görünce bazen ben yazdım sanıyorum
O değil de hala adımları tamamlayamadım
Kaç kankan var buradan ?Tabi ki kankammmm
Canim ya Eylül21 Eylül p.tesi menü
Sabah 10.30
3 wasa
1 kk peynir
6 zeytin
öğle 15 00
1 kase tarhaba çorbası
2 baget
1 wasa
ara
1 avuç fıstık
sütlü kahve
akşam 19.00
2 kaşık yoğurtsuz yağsız haşlanmış mantı
salata
Zipzip- @Kendinin en iyi hali ol @B O Z A
spor yapacak halim yok.
570 puan.
Afiyet olsun@s i d e l y aCordelia Zipzip-
8.30: Peynirli dereotlu omlet, marul salatası ve çay
13.10: Sütlü kahve ve 3 hurma
18.00: Tavuk but (fırında), zeytinyağlı kereviz ve yoğurt
Su 2 litre
Eki Görüntüle 3031251
Afiyet olsunZipzip- Cordelia @s i d e l y a Elhan
Kahvaltı 09.00
Bir kase süt-granola
Bir muz
Öğle 14.30
1 kase tavuklu çorba
2 kaşık yulaf
Akşam 17.00
Yarım kase çorba
Bir tabak salata
1 h tavukbut
Yarım kase yoğurt
1 yulafbar
Su 2 lt
Spor
20 dk tempolu yürüyüş
Adım 8.300
Allah korumuş. İnşaallah tamamen iyileşir. Bir derdi yoktur inşaallah, bir sıkıntısıablamla haberlestik simdi. Ameliyatta stent takilmis, kanama durdurulmus. Suan icin baska bir sey bilinmiyor. 14 gun uyutacaklarmis. Anladigim kadariyla nasil oldugunu, asil uyandirildigi zaman gorecegiz. Dualarinizi eksik etmeyin. Hic aklimin ucundan gecmezdi. 40 yasinda bile degil, dun tansiyonu cok yuksekmis, kuzenim doktora gidelim demis o istememis. Bugunde hastanenin onunde trafik isiklarinda isim yesile donmesine ragmen ilerlemedigi icin arkadaki aracin surucusu gelip bakmis o gormus durumu. Hastanenin onunde oldugu icin hemen mudahale edilebilmis. Anladigim kadariyla sua olabilecek her sey yapilmis. Sansina hastanenin onunde oldugu icin cok hizli mudahale edilebilmis. Bundan sonrasi artik dualarimizla destek olmakta... Umarim sagligina kavusmus bir sekilde uyanacak
Doktor kontrolünde diyet menüsü galiba dimi? Sağlık açısından diye düşünüyorum ama...?
#afiyet olsunZipzip- She-Raa @DombiliKus Eki Görüntüle 3031287 dunun
sabahi
Ogle
Eki Görüntüle 3031288
Aksam
1 bardak ayran
4yk bulgur
Bugunun
Eki Görüntüle 3031289 1/2 simit ile
Ara
Eki Görüntüle 3031290
Aksam
3yk bulgur
3 kofte
Salata
Su: Eki Görüntüle 3031291 bu arkqdastan 4 tur (750ml)
Afiyet olsun,Pazar menüm
Sabah11.00 1.5 tb ekmek 1 parça beyaz peynir 2 siyah zeytin domates salatlık 2 çatal reçel
Ara15.00 1 fincan hindiba kahvesi
Akşam19.30 1 tabak mantar sote 1 dilim tb ekmek ayran
Su 2.5 lt
Bugünki menüm
Sabah09.30 1.5 tb ekmek 2 siyah zeytin 2 dilim sucuk az bidon peyniri domates
Ara 14.00 1 fincan sade kahve
1 portakal
Akşam19.00 1 küçük tabak pırasa yemeği 1 dilim tb ekmek ayran avuç içinden az et kavurması
Su 2 lt
Spor 100 ip atlama 15 dk cardio
20 köprü 50 squat 15 dk egzersiz 470 p
Zipzip- @B O Z A
Amca iki sevap kazanmışZamanında Allah dostu bir adam canı bir şey çektiğinde onu almaz parasını bir köşeye atarmış. Sonra biriktirdiği o paralarla bir cami yaptırmış ismini de Sanki Yedim Camisi koymuş.Ben de bunu kendime uyarladim aslında böyle bir kural yok tatlım
Allah ömür versin inşallah iyileşir canım.ablamla haberlestik simdi. Ameliyatta stent takilmis, kanama durdurulmus. Suan icin baska bir sey bilinmiyor. 14 gun uyutacaklarmis. Anladigim kadariyla nasil oldugunu, asil uyandirildigi zaman gorecegiz. Dualarinizi eksik etmeyin. Hic aklimin ucundan gecmezdi. 40 yasinda bile degil, dun tansiyonu cok yuksekmis, kuzenim doktora gidelim demis o istememis. Bugunde hastanenin onunde trafik isiklarinda isim yesile donmesine ragmen ilerlemedigi icin arkadaki aracin surucusu gelip bakmis o gormus durumu. Hastanenin onunde oldugu icin hemen mudahale edilebilmis. Anladigim kadariyla sua olabilecek her sey yapilmis. Sansina hastanenin onunde oldugu icin cok hizli mudahale edilebilmis. Bundan sonrasi artik dualarimizla destek olmakta... Umarim sagligina kavusmus bir sekilde uyanacak
Kordişimin adı Eylül müAynen
Hahahaha
Kaç kankan var buradan ?
Canim ya Eylülsuyu az mı içtin ? Ben de yorgunum bu hafta .
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Allah korumuş. İnşaallah tamamen iyileşir. Bir derdi yoktur inşaallah, bir sıkıntısıaah ahh neler yaşıyoruz. Çocuklarını da Allah bağışlasın,
Doktor kontrolünde diyet menüsü galiba dimi? Sağlık açısından diye düşünüyorum ama...?
#afiyet olsun
Afiyet olsun,
Evet Fezacim biz de nefis savaşı veriyoruz. Sevap tarafını hiç düşünmemiştim. Doğru vallaAmca iki sevap kazanmış
Hem nefsine galip gelmiş
Hem cami yaptırmış
Doktor kontrolü deyilde canımAynen
Hahahaha
Kaç kankan var buradan ?
Canim ya Eylülsuyu az mı içtin ? Ben de yorgunum bu hafta .
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Allah korumuş. İnşaallah tamamen iyileşir. Bir derdi yoktur inşaallah, bir sıkıntısıaah ahh neler yaşıyoruz. Çocuklarını da Allah bağışlasın,
#afiyet olsun
Afiyet olsun,
Eppeğim için rahat olsun.
Kaptanım ben bilmiyorum.Afiyet olsun ablacım
İyi geceler canım
İyi geceler canım
Allah şifa versin canım
İyi geceler canım
Link atmak çok kolay istediğin zaman anlatabilirim
İyi geceler ablacim
Menünün başına 21 Eylül yazmış cordilamKordişimin adı Eylül mü
Günaydın bozişim.Günaydın kızlar, biraz uzun yazayım da dikkatinizi çeksinkaptan olmak çok zormuş cidden zamandan zaman çıkarıyorum. Çok da erken uyandım, diğer türlü de yazıyordum çok ama şimdi bir sorumluluk oluyor. Geçmişi bazen bitiriyorum. Bazen kendimi parçalasam da zaman olmuyor. Hafta sonu elimden geldiğince motive mesajları attım.insaallah faydası olabilmiştir.
Harika bir salı olsun
Sağlıklı ve Hayırlı geçsin günümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?