- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Tşk ablacım kaydettim yapıcam bugünAynen kaynıyor günlük miktarını yazayım sana.
2 dlim limonun suyu maydonoz içine yeşil çayda aelmada katabilirsin .
1 litre suyun sıktığın limonun kabuklarını at maydonozda dahil,kaynamaya başlayınca 7 dakika kaynat limon suyunu ilave et 2 dakika daha kaynasın ocağı kapat ılınsın gün içinde içersin gece yatana kadar.
Senin dediğini biliyorum direk rondodan çekip içiliyor oda olur .
Rica ederim ne demek benimda hazır şimdi ılınsın içmeye başlarım.Tşk ablacım kaydettim yapıcam bugün
Bu mesaji baska yere kopyalamak istersen abla isaretledigim yere tikla
Kopyala cikiyor kopyala diyeceksin sonra istedigin yere yapistir
Eki Görüntüle 3031381
Afiyet olsun kaptanimPazar menüsü
11:00
Yarım simit, 1 Haşlanmış yumurta, 3 zeytin, 1 dilim peynir
15:00
2 yk sebzeli bulgur pilavı,2 köfte, 1 yk kereviz salatası, 2 sarma
18:00
2hurma,1 ceviz, beyaz çay
2 lt su
6Eki Görüntüle 3031401
Pazartesi menüsü
11:00
3 Yk sucuklu menemen, 1 Haşlanmış yumurta, 1,5 dilim tb ekmeği, 1 dilim peynir, domates
14:00
Sütlü kahve, 2 hurma, 1 ceviz
16:00
2 Yk şehriye salatası, 3 ince sarma
18:30
Salata, 2 yk yoğurt
1,5 lt su
Eki Görüntüle 3031410
Zipzip- Cordelia @She-Raa
Günaydın canimGünaydın, sabah çocugu okula götürmediğim için 1 saat daha geç tartıldım, düne göre 400 gr eksi idiödemmiş ödem.
21.03.2022 menüsü
9.30: 2 tb ekmek peynir 3 zeytin
13.00 : yarım mercimek çorba yarım porsiyon et döner salata çeyrek lavas
19.00 : 1 kase tarhana çorba ve mercimek yemeği
Su ; 2.5 lt
HanimKelesimiGetir burdaki isarete tiklayip kopyala dedikten sonra yapıştır diyeceksin ablacim
oldumu acabaPopüler Konu - Ellssa ile MasterFit
Aynen kaynıyor günlük miktarını yazayım sana. 2 dlim limonun suyu maydonoz içine yeşil çayda aelmada katabilirsin . 1 litre suyun sıktığın limonun kabuklarını at maydonozda dahil,kaynamaya başlayınca 7 dakika kaynat limon suyunu ilave et 2 dakika daha kaynasın ocağı kapat ılınsın gün içinde...www.kadinlarkulubu.com
Yok olmadi abla neden olmuyor kioldumu acabaPopüler Konu - Ellssa ile MasterFit
Aynen kaynıyor günlük miktarını yazayım sana. 2 dlim limonun suyu maydonoz içine yeşil çayda aelmada katabilirsin . 1 litre suyun sıktığın limonun kabuklarını at maydonozda dahil,kaynamaya başlayınca 7 dakika kaynat limon suyunu ilave et 2 dakika daha kaynasın ocağı kapat ılınsın gün içinde...www.kadinlarkulubu.com
Kaptanım, 6.30da evden çıkıyorum maalesef. Takımda olsak tartıyı işe getirirdimGünaydın canim
Odemdir dedik dunde 1 saat daha beklesen daha cok eksi gorursun
Bağlantıyı kopyala kısmı çıktı yaptım olmadıYok olmadi abla neden olmuyor ki
Kordişin bunadi. Eylül ne alaka bilmiyom.Kordişimin adı Eylül mü
Süpersin kaptanım.Günaydın kızlar, biraz uzun yazayım da dikkatinizi çeksinkaptan olmak çok zormuş cidden zamandan zaman çıkarıyorum. Çok da erken uyandım, diğer türlü de yazıyordum çok ama şimdi bir sorumluluk oluyor. Geçmişi bazen bitiriyorum. Bazen kendimi parçalasam da zaman olmuyor. Hafta sonu elimden geldiğince motive mesajları attım.insaallah faydası olabilmiştir.
Harika bir salı olsun
Sağlıklı ve Hayırlı geçsin günümüz
İyi uykular.Hayırlı sabahlar kızlar
Eşimin beslenmesini ve kahvaltısını hazırladım geri yatıyorum
Hayırlı geceler
Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Günaydın kızlar
Yeşil takımdasin. Kaptan @B O Z A p tesi kilo bildirimi yapmadın önemli değil. Cuma yapman zorunlu. Spor zorunlu değil.Canlarım hayırlı sabahlar
Maalesef dün İnternet paketim bitmiş olarak uyandım .
bu sabah paketim yenilendi . Dün bildirim yapma zorunluluğum var mıydı bilmiyorum ama beklettiysem özür dilerim
günaydın kızlar
Günaydın kızlar
gggüüüüüünnnnnnnnaaaaaaaaayyyyyyyyddddddddddddııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınlar hanımlar
Günaydın kizlarrrrr
Tarih dediğin nedir 2 rakam.Sınıf defterine tarihi sen atmiyosundur inşallah
Hayırlı sabahlar
Yaa cok erken cikiyorsun neyse en azindan ise gidiyorsun canim hafta sonu gercek kilonu görürsünKaptanım, 6.30da evden çıkıyorum maalesef. Takımda olsak tartıyı işe getirirdim
Dün cevap yazamadım.
Diyetisyen menüsü yiyorum. Ama sağolsun bu diyetisyenim çok serbest
Öğlen 4 kap yemek dedi. Çorba trncere yemeği salata yafa yoğurt ekmek yada 3 yk bulgur makarna gibi.
Bakliyat serbest. Pirinç patates vs yasak şekerli şeyler.
Öğlen sebzeyse akşam et yada tam tersi. Kabaca böyle
Mutlu sabahlar kaptanimKordişin bunadi. Eylül ne alaka bilmiyom.
Süpersin kaptanım.
İyi uykular.
Yeşil takımdasin. Kaptan @B O Z A p tesi kilo bildirimi yapmadın önemli değil. Cuma yapman zorunlu. Spor zorunlu değil.
Tarih dediğin nedir 2 rakam.
Mutlu sabahlar.
Olmadı kzuum olsun sağol yinede
Pc oldugu icin mi farkli oluyor acabaBağlantıyı kopyala kısmı çıktı yaptım olmadı
Sayisiz olunca oyle emoji koydum canim. Evet fazlaydi ama bugunden itibaren kh.i azalticam ya da tek ogunde ne olursa ondan yicem bakalim insallah dayanirimYine çok az yediğin günlerden biri olmuş. Afiyet olsun canım
Seni kaybettiğimize üzüldüm canım. Ama neyse ki takımımız bu hafta çok iyi.
Menün de adımların da çok iyi. Afiyet olsun canım
Afiyet olsun. Bu menüler güzel kilo verdirir
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun canım. Menün çok kötü değil. Suyu bol tüketmeye devam et
Bu tatlıları cuma gününe saklamalıydık. Akşamki menün de karbonhidrat fazla olmuş. Bugün kahvaltı dışındaki öğünlerini sevemedimsuyun sporun güzel
Emojiyi yanlış yere mi koydun canım. Sayısız kahvenin bir zararı yok bence. Ama revani olmamış hiç.
Dövme dediğin şey ne bilmiyorum ama sanırım pilav gibi bişey. Akşamki öğününde karbonhidrat fazla olmuş. Diğer günlerde daha dikkatli olursan güzel eksi gelecek senden,inanıyorum
Sanada mutlu sabahlar kaptanımKordişin bunadi. Eylül ne alaka bilmiyom.
Süpersin kaptanım.
İyi uykular.
Yeşil takımdasin. Kaptan @B O Z A p tesi kilo bildirimi yapmadın önemli değil. Cuma yapman zorunlu. Spor zorunlu değil.
Tarih dediğin nedir 2 rakam.
Mutlu sabahlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?