Afiyet olsun kuzum. Fit kek nasıl, tadı güzel miBugünün menüsü,
Sabah 10.30
2 yumurta ve sebze ile omlet,
1 kk peynir,
6 tuzsuz zeytin,
1 dilim tb ekmeği.
Akşam 17.45
1 tabak Brüksel lahanası,
3 köfte (ekmeksiz),
Yarım kase yoğurt,
1 dilim fit kek.
Su: 3 ltye az kaldı.
She-Raa Zipzip- @North River
Sagol canimAynen abla tadı güzel bitirdim bile
Geçmiş olsun kuzum
Halam ve kuzenim de senin gibi canim bizim eve geldiklerinle kediyle karşılasinca ciglik atıyorlarKedi sohbeti olmuş bende kedilerden korkarım hiç bir hayvana hatta canlıya hiç kimse zarar versin istemem ama elimde olmadan korkuyorum işte mesela doğum yapmış bir kedi vardı evden süt ısıtıp eşimle gönderip içirtiyordum ama kendim bırak dokunmayı yanıma gelecek olsalar çığlık çığlığa bağırıyorum ancak kardeşim kedi almış evine bakıyorlar bi kaç günlüğüne onlara gittim geçen aylarda kardeşimin kucağında ilk defa bir hayvana dokundum sevdim çok tatlı ya tatlı tatlı yüzüme bakıyor gıdısının altını sevdirmeye bayılıyor hala korkuyorum kucağıma alamadım ama oda yakındır gibi geliyor keşke korkmasam neden korktuğumuda bilmiyorum elimde değil işte
Yılan korkusu bende fobi boyutunda tvde bile görmeye dayanamam bakmam bile o kadar yaniBu konuda psikolojik tedavi gören arkadaşlarım vardı biliyor musun? Çünkü artık dışarı çıkamayacak, açık alanda kahve bile içemeyecek duruma gelmişlerdi. Bir gün kahve içmeye çıktık, hava çok güzeldi dışarıda oturmaya karar verdik. Ben kahveleri almaya içeri girdim, dışarıda kıyamet kopuyor, çığlıklar, ağlamalar… koşarak dışarı çıktım, bizim arkadaş bağırıyor. Ne oldu diyorum, herkes birbirine bakıyor, kimse birşey anlamamış. Meğer kedi atlamış tenteden yere. Anlayabiliyorum seni yani.
Bende yılan dahil bütün hayvanları besledim desem yeridir
Afiyet olsun canim22.03.2022 salı
09.00
Sade nescafe
Sabah
10-15
2 dilim ekmek arasına krem peynir kuru domates ezmesi roka ve haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
12.00
Sade Türk kahvesi
Öğlen 14.00
200gram ızgara tavuk
Bir ufak kase Salata
Bir kutu Ayran
15.00
Sade soda
16.00
Kayısı form çayı
19.30
Bir ufak kase tarhana çorbası
Bir tabak marul salatası ( üzerine 2 yk börülcesi salatası )
2 tane ızgara köfte
Su :2.5 litre
Afiyet olsun canimBugünün menüsü,
Sabah 10.30
2 yumurta ve sebze ile omlet,
1 kk peynir,
6 tuzsuz zeytin,
1 dilim tb ekmeği.
Akşam 17.45
1 tabak Brüksel lahanası,
3 köfte (ekmeksiz),
Yarım kase yoğurt,
1 dilim fit kek.
Su: 3 ltye az kaldı.
She-Raa Zipzip- @North River
Afiyet olsun canimMenü
Kahvaltı 11:00 1 haşlanmış yumurta
1 tabak domates havuç ıceberg ve 2 yemek kaşığı lor ile yapılmış salata
2 dilim tam buğday ekmek
15:00 duble şekersiz Türk kahvesi
4 tane çörekotlu eti form
17:40 3 yemek kaşığı tavuk sote
3 yemek kaşığı ıspanak yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt
3 litre su + 1 litre ödem atıcı su
2 mil Leslie+50 adet mekik çektim
Zipzip- Cordelia s i d e l y a
Nasıl oldun canımSagol canim
Afiyet olsun kuzum, doktorlar pirinç pilavını önermiyorlar. Hayatınızdan pirinci çıkarın diyorlar ama işte zararlı olan ne varsa hepsi çok lezzetli
Bu konuda yalnız olmadığımı biliyorum buda rahatlatıyor insanıHalam ve kuzenim de senin gibi canim bizim eve geldiklerinle kediyle karşılasinca ciglik atıyorlar
Ben basmati pirinç kullanıyorum canım hem gluten içermiyor hemde glisemik indeksi çok düşük olduğundan kan şekerini oynatmıyor daha sağlıklı yani vr lezzetide çok güzelAfiyet olsun kuzum, doktorlar pirinç pilavını önermiyorlar. Hayatınızdan pirinci çıkarın diyorlar ama işte zararlı olan ne varsa hepsi çok lezzetli
Doktora gidiyorum şimdiNasıl oldun canım
Afiyet olsun canım güzel ve dengeli bir menü olmuş22.03.2022 salı
09.00
Sade nescafe
Sabah
10-15
2 dilim ekmek arasına krem peynir kuru domates ezmesi roka ve haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
12.00
Sade Türk kahvesi
Öğlen 14.00
200gram ızgara tavuk
Bir ufak kase Salata
Bir kutu Ayran
15.00
Sade soda
16.00
Kayısı form çayı
19.30
Bir ufak kase tarhana çorbası
Bir tabak marul salatası ( üzerine 2 yk börülcesi salatası )
2 tane ızgara köfte
Su :2.5 litre
Yok canım nerde evde isem idareten bile olsa gözüm doysun önce kafasında yoksa ben sunumluk şeklinde hazırlamayida çok severimHer görsel enfes bir şölen havasında.afiyet olsun canım
Adımı boşver canım önce sağlık diyet yapmak için bile sağlıklı olmak lazım iyileş kaldığın yerden devam edersin doktordan gelince haber ver canımDoktora gidiyorum şimdi
Hala kotuyum
Diyete hala uyuyorum kizlar bu arada ama adim yok bende
Mideni bayag kucultmussn anlaşılan ama fazlası zarar canim kilon gayet güzelEve geldiğimden beri sadece kahve içtim. Bu akşamı yoğurtla kapatayım diyorum canım hiç yemek hazırlamak istemiyor
Evet canım eşim istedi yaptim bende yedim mecburAfiyet olsun kuzum, doktorlar pirinç pilavını önermiyorlar. Hayatınızdan pirinci çıkarın diyorlar ama işte zararlı olan ne varsa hepsi çok lezzetli
Deneyim canım onu nerede satılıyorBen basmati pirinç kullanıyorum canım hem gluten içermiyor hemde glisemik indeksi çok düşük olduğundan kan şekerini oynatmıyor daha sağlıklı yani vr lezzetide çok güzel
Saol canımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Saol canımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?