Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hepimiz nasıl yapmamız gerekeni biliyoruz ama icraat sıfır dengeli beslenmek en önemli bir şeyde o nasıl olacak bende bilmiyorum.bu akşam ki yayını kaçırmayalım belki işimize yarar
Neymiş canım o, ne yayını
İşte beceremiyorum ki, yani ortam yok. Nasıl yapicam gerçekten
Yaparsın, böyle düşünme. Arada yersen arada dengelersin olur.
İşyerindeki fesatlar, hep aynılar
Açım ben açım her şeyi yazma hakkım var
Kusura bakma affet, ben tokum detoks sütü içtim sonuçta dimi

İnşallah kuzum, ikinci bebekten önce biraz hafiflemek istiyorum. Oğlumda 98 le doğum yaptım Bunda 90 ı görmek istemiyorum 90 lar benim kabusum, hiçbir kıyafet olmuyor, olsa da önü kapanmıyor
81/83 kiloyla doğuma gittim.hic kilo takıntım yoktu o zaman.simdi düşünüyorum da ya o kilolarda kalsaydimallah gönlüne göre versin inşallah

İstediğim kiloma gelince , böyle durumlarda nasıl davranmam gerektiğini ve kendimi frenlemeyi öğrenmeliyim. Bizim yanlışımız genetikaz yememiz gerekiyor. Mesela hamburger, ekmeğin bir katını çıkarabiliriz. Patatesinden 5 tane yiyip bırakabiliriz. Cola vs kesinlikle içmek yok zaten. Mayonez de öyle. Bunlara alışırsak olur. Mesela pizza sadece 2 dilim.
Selam kizlar iki gundur cok zor benim icin benden bi b.k olmaz
Yapma böyle, hepimiz çöküş yaşıyoruz arada. Kendine bir iki gün zaman ver. Önce üstündeki stresten arın, sonra hiçbirşey olmamış gibi devam et

Merhaba hanımlarçocukları göndermedim bugün o yüzden geç geldim
Merhaba ablacim
Teşekkür ederiz canım
Günaydın kaptanim kolay gelsin

Ben şu an kötü bir diyet yapıyorum. Sağlıklı dengeli beslenmeyi öğrenemedim. Bir hafta coşup deli gibi yiyorum öbür hafta ağzıma lokma atmıyorum..
Aslinda normal yeme duzenine gecip yuruyusle dengelesen canim
Gecen sene iki ogun besleniyordum
Kahvaltida yarim ekmekte yiyordum
Aksam yemek +salata ekmek yemiyordum
Gun icinde en az 8-10 bin adim
Uzun sure kilomu korudum ama bu sene 3 ogune çıktım kilo veremiyorum daha dogrusu koruyamiyorum

Neymiş canım o, ne yayını

Yaparsın, böyle düşünme. Arada yersen arada dengelersin olur.

İşyerindeki fesatlar, hep aynılar

Kusura bakma affet, ben tokum detoks sütü içtim sonuçta dimi
Daha beteriyle uğraştım alışkınm ben aslında burası 3. İş yerim 4 senem bitti meslekte. Öyle zırt pırt iş değiştiren biri de değilim ben

Çok güzel söyledin kim uyacak

Teşekkür ederim kaptanım günlük 8 bin adım atmak zor değil, artık bana çok kolay geliyor. Eskiden günü 200-300 adımla kapatırdım Keşke doğumdan sonra yürüseymişim 8-10 bin adım. Kilonun K si kalmazdı şimdiye

Bende eskiden hic adim atmazdim canim gecen sene basladim
Telefonu 2 yildir kullaniyorum eski adımlarıma bakiyorum 1000-2000 diyorum neden hic hareket etmedim ki
Gecen yil 3 milyon adım attim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…