Canım.detoks sütü nedir ??Neymiş canım o, ne yayını
Yaparsın, böyle düşünme. Arada yersen arada dengelersin olur.
İşyerindeki fesatlar, hep aynılar
Kusura bakma affet, ben tokum detoks sütü içtim sonuçta dimi
Ben de evde adım atmaya sayende başladımBende eskiden hic adim atmazdim canim gecen sene basladim
Telefonu 2 yildir kullaniyorum eski adımlarıma bakiyorum 1000-2000 diyorum neden hic hareket etmedim ki
Gecen yil 3 milyon adım attim
Afiyet olsun şimdidenYarın sabah k.valideme gideceğiz kahvaltıya sonrada banka işleri var..
Kolay gelsin canımSpot time
Afiyet olsunKocaman sandviçimi yiyorum çok çok mutluyum
8.000 adım başta bana da zor geliyordu, artık daha rahat. Biraz da zorunlu olmak gerek, yoksa yine tamamlamamTeşekkür ederim kaptanımgünlük 8 bin adım atmak zor değil, artık bana çok kolay geliyor. Eskiden günü 200-300 adımla kapatırdım Keşke doğumdan sonra yürüseymişim 8-10 bin adım. Kilonun K si kalmazdı şimdiye
Maşallah kaptanımBende eskiden hic adim atmazdim canim gecen sene basladim
Telefonu 2 yildir kullaniyorum eski adımlarıma bakiyorum 1000-2000 diyorum neden hic hareket etmedim ki
Bu yil 4 milyon hedefim bakalim gerceklestirebilecek miyimMaşallah kaptanım3 milyon az mı
3 gün kahvaltıda içiyosun, öğlen ve akşam tavuk-salata veya sebze-yoğurt yiyiyosun. Ben biraz çorba filan ekledim , çok acıktım çünkü. Detoks sütüne de ceviz ekledim .Canım.detoks sütü nedir ??
Allahtan patronum çok iyi bir insan.Çok zor yaa, insanın hayatını cehenneme çeviriyolar
Ben şimdi baktım da, buraya gelmeden önce adım ortalamam aylık 6.200 müş.Bende eskiden hic adim atmazdim canim gecen sene basladim
Çok şükürAllahtan patronum çok iyi bir insan.
Çok iyi yaaaOcak -subat -mart ayi toplam 1.043.779 adim atmisim
Şok diyet yapıyorsun resmen vücuduna kendine zarar veriyorsun.Ben şu an kötü bir diyet yapıyorum. Sağlıklı dengeli beslenmeyi öğrenemedim. Bir hafta coşup deli gibi yiyorum öbür hafta ağzıma lokma atmıyorum..
Nedir bu detoks sütüBen üç gündür kahvaltı etmiyorum detoks sütü içiyorum. Az önce kızım sordu, anne istediğin kiloya gelsen de hep spor diyet mi yapacaksın. Çocuk bile farkında olayın.
Kızım spor yaparım da, yemeklerden az yersem diyet yapmama gerek kalmaz dedim. Keşke yemek yerken insanlıktan çıkmasam
Anladım canımÖnümüzdeki hafta masterfitte olmayacağım ablacım
Oda öyle harcıyor hemenBende evden götürüyorum çoğunlukla :) yemek paramı da altın hesabına atıyorum
Yapacağın şey basit aslında,evden çıkarken kahvaltını yapma şansın varsa yap,öğlende evden z.yağlı yemek varsa ondan götür yanınada salata yedinmi zaten doyarsın.İşte beceremiyorum ki, yani ortam yok. Nasıl yapicam gerçekten
Bak işte herkes hata yapabilirmiş,ama hatasını kabul etmemiş boşver diyip sallamışGeçen gün beni azarlayan arkadaş bugün bir şeyi yanlış yapmış bende o firmada öyle bir kod yok dedim direkt boşver arada kaynar diyor. Kendilerine gelince hatalarını çuvala basıyorlar sana bana gelince ağaç dalına asıyorlar resmen
Deme öyle sakın hepimiz yaşıyoruz arada bunları.Selam kizlar iki gundur cok zor benim icin benden bi b.k olmaz
ahh ben ahhhKendini üzme canım toparlarsın öyle düşünme
Beyin canim obez beynim yemek icin bahaneler uretiyorNe oldu canım beden sağlığı mı ruh sağlığın mi kötü
Misafirler 2 hafta daha bende , dun birde okuldan arkadaslar vs geldi cop oldu gunumMisafirlerin sizde değil mi canim onlarin olmasida zorluyor galiba seni
Ama cok iyi gidiyordun devam et bugün guzel bir menuyle gel
Afiyet olsun canim
Ama ben bayadir bu durumdayim abla toparlamaya calistikca battimDeme öyle sakın hepimiz yaşıyoruz arada bunları.
Bıraktım 15 dakikası kaldı pert oldumMerhaba ablacim
Teşekkür ederiz canım
Günaydın kaptanim kolay gelsin
Aslinda normal yeme duzenine gecip yuruyusle dengelesen canim
Gecen sene iki ogun besleniyordum
Kahvaltida yarim ekmekte yiyordum
Aksam yemek +salata ekmek yemiyordum
Gun icinde en az 8-10 bin adim
Uzun sure kilomu korudum ama bu sene 3 ogune çıktım kilo veremiyorum daha dogrusu koruyamiyorum
Ee ben yapsam demediğini bırakmazdı ablacımŞok diyet yapıyorsun resmen vücuduna kendine zarar veriyorsun.
Nedir bu detoks sütü
Anladım canım
Oda öyle harcıyor hemen
Yapacağın şey basit aslında,evden çıkarken kahvaltını yapma şansın varsa yap,öğlende evden z.yağlı yemek varsa ondan götür yanınada salata yedinmi zaten doyarsın.
Bak işte herkes hata yapabilirmiş,ama hatasını kabul etmemiş boşver diyip sallamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?