- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ekside olman guzel tebrik ederim canimHayırlı öğlenler mi desem
72.6
72.5
-100
Benim çocuk hasta evde,ben çekecek dedi böyle çıktı .
Zipzip- E Elif_Eylul madamhd
Eksidesin gene canim tebrikler gecmis olsunHayırlı öğlenler mi desem
72.6
72.5
-100
Ablayla dalga gecilmez tirbiyesizGordum karalara baglanmissin
Hahahahah ufak bir hata olmuş 6 kg kadar77.1 di@Elhan
Hos buldukGeçmiş olsun canım
Hoş geldiniz
Geçmiş olsun canım
Sağol canım
Ooooo ablabu ne süpersin
Afiyet olsun. Canım
Artın fazla değil verirsin cumaya inş.
Artın fazla değil halledersin cumaya inş
Hosgeldin canim umarim en kisa zamanda hedefine ulasman dileğiyle,Zipzip- E Elif_Eylul hoş bulduk tekrardan, 35 yaşındayım, iki küçük çocuğum var, hatta bebeklerim diyeyim, çalışıyorum, 85 veya 87 ile doğuma girmiştim hatırladığım kadarıyla. Sonra tartilamadim, normal şartlarda 60 kiloydum, boyum 1.64
İki doğum kilosu birleşmiş vaziyette. Sabah tartilamadim sorry, yarın tartilip foto atarim, aslında aklıma geldi kahvaltıya oturdugumda ama kalkıp tartilsam, üstümü çıkarıcam banyoda falan, çocuk uyuyorken hızlıca masaya oturmuştuk, hatta hadi başla falan diyorlardı, şimdi kalkıp merasim gibi yapsam, olmazdı o ortamda, babamlardayim çünkü
Kardesle gecirlir ama dimiAblayla dalga gecilmez tirbiyesiz
Tamam canim yarin tartilirsin,Zipzip- E Elif_Eylul hoş bulduk tekrardan, 35 yaşındayım, iki küçük çocuğum var, hatta bebeklerim diyeyim, çalışıyorum, 85 veya 87 ile doğuma girmiştim hatırladığım kadarıyla. Sonra tartilamadim, normal şartlarda 60 kiloydum, boyum 1.64
İki doğum kilosu birleşmiş vaziyette. Sabah tartilamadim sorry, yarın tartilip foto atarim, aslında aklıma geldi kahvaltıya oturdugumda ama kalkıp tartilsam, üstümü çıkarıcam banyoda falan, çocuk uyuyorken hızlıca masaya oturmuştuk, hatta hadi başla falan diyorlardı, şimdi kalkıp merasim gibi yapsam, olmazdı o ortamda, babamlardayim çünkü
Hayirdir canim önemli biseymi varEsimle mecbur kalmadikca 2 gundur konusmuyoruz, ne kadar da zormus.
Ya kendimi alistiracagim yada orta yolu bulacagim.
Allahim hakkimda hayirlisini versin yavrularim cok kucuk.
Ekside olman güzel canımHayırlı öğlenler mi desem
72.6
72.5
-100
İnşallah onemli bir sorun yoktur canim barisirsinizEsimle mecbur kalmadikca 2 gundur konusmuyoruz, ne kadar da zormus.
Ya kendimi alistiracagim yada orta yolu bulacagim.
Allahim hakkimda hayirlisini versin yavrularim cok kucuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?