Al bitane dahaEsimle mecbur kalmadikca 2 gundur konusmuyoruz, ne kadar da zormus.
Ya kendimi alistiracagim yada orta yolu bulacagim.
Allahim hakkimda hayirlisini versin yavrularim cok kucuk.
Allah yardimcin olsun cnm. Insallah senin icin en hayirlisi neyse o olsun.Esimle mecbur kalmadikca 2 gundur konusmuyoruz, ne kadar da zormus.
Ya kendimi alistiracagim yada orta yolu bulacagim.
Allahim hakkimda hayirlisini versin yavrularim cok kucuk.
Cuma kactin canim 59 ise eksidesin sanirim tebrik ederim
Sen tartildin miEkside olman güzel canım
Aslinda ciddi bisey yok ama o benden yoruldu , ben ondan yoruldum.Hayirdir canim önemli biseymi var
Madam sen benim cocuguma bak ben alayim taramalayi hepsini öldureyim hepimiz rahat edelim olurmuAl bitane daha
Hey masallah kactan bu kiloya dustunuz?
Bugun ilk tartinmi ben bakmadim gecmise
Ne dizisi japonmuDizimin son bölümü gelicem
Umarim hakkinda hayirlisi olsun canimAslinda ciddi bisey yok ama o benden yoruldu , ben ondan yoruldum.
Yoksa evine bagli cocuklarina bagli siddet aldatma vs yok. Yorulduk ikimizde.
Benim mezun olmama yakın gelmiş demek canım o yüzden tam hatırlamıyorum işlerde yoğunlaştığı zamana denk gelmiş**6.Takım 733. Etap ***BİRİNCİ
MiraPham(64.9/63.95/0.95/%1.464)
s i d e l y a(64.85/64.90/+0.05/-%0.077)
sardunya1038(65.8/65.0/0.8/%1.216)mezun olmak istiyor
Cedarice(74.55/72.95/1.6/%2.146)
sleepy angel (68.4/67.8/0.6/%0.877)
madamhd (73.3/72.2/1.1/%1.501)
MaviBirLiman (78.9/77.2/1.7/%2.155)
sonundaoldu(73.6/72.8/0.8/%1.087)
Nehir6161(82.7/81.1/1.6/%1.935)yeni üye, B.t:17.06,B.k:87.1,H.k:74
Elisa83(72/71.4/0.6/%0.833)611.etapta mezun olan uye,B.t:23.05,B.k:74.7,H.k:65,eski nick Sweetyy83
pisi pisi kopatim (66.95/66.4/0.55/%0.075)722.etapta 66.95 ile izne ayrilan üye yuzdesi 11 e bölündü,4.takımdan transfer olmak istiyor
6.Takım Ortalamasi:%1.201
sardunya1038 ayni zamanda listedeymissiniz
Cocuklar kücükken olur öyle inis cikislar. Küs kalinca da birbirinizi özlersiniz. Cözülemeyeck bi probleminiz yokmus cok sükür. Mrk etme hersey eskisinden bile daha iyi olur aranizi toparladiginizda.Aslinda ciddi bisey yok ama o benden yoruldu , ben ondan yoruldum.
Yoksa evine bagli cocuklarina bagli siddet aldatma vs yok. Yorulduk ikimizde.
Öyle yada böyle ömür geciyor diyorum ben. Ayrilsak karsi tarafa bisey olmaz , sorumlulugu azalir hafifler ozgurlesir. O yuzden gittigi yere kadar gitmeli taraftariyim. Zor ama mecbur.Al bitane daha
Yasiniz kac peki ? Yani tecrube ettiniz mi hic o yuzden yasinizi sordum.Cocuklar kücükken olur öyle inis cikislar. Küs kalinca da birbirinizi özlersiniz. Cözülemeyeck bi probleminiz yokmus cok sükür. Mrk etme hersey eskisinden bile daha iyi olur aranizi toparladiginizda.
Günaydın kızlar 4 te kalktım biraz daha calisayim diye allahım yardimcim olsun insa
Ben yeni uyandım. Yatıyom hepinizin yerine.Sagol kuzum
Geldim canim ancak hafta sonu pert gecti , moralimde bozuktu cocugun biri cok yaramaz butun arkadaslarinin bogazini sıkiyor cumada kuzeye yapmis annesine soyledim ben soyleyince meger herkes icinde tutuyormus kadin calisiyorum diye abartmayin demez mi s.tm agzina bu hafta boyunca annem gelecek nehire bakacak oglen hep yaninda olacagim .Bu hafta gorusmeye gelecekmis hanimefendi okula
Gunaydin canim
Kaptan emzikte beben mi var yatsana hepimizin yerine
Teee allahim hepsi ayni
Tatlım o superlik hep sana da nasip olsunGeçmiş olsun canım
Hoş geldiniz
Geçmiş olsun canım
Sağol canım
Ooooo ablabu ne süpersin
Afiyet olsun. Canım
Artın fazla değil verirsin cumaya inş.
Artın fazla değil halledersin cumaya inş
Bence bizler kendi ruhlarimiza elden geldigince yatirim yapmaliyiz.Madam sen benim cocuguma bak ben alayim taramalayi hepsini öldureyim hepimiz rahat edelim olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?