Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yasiniz kac peki ? Yani tecrube ettiniz mi hic o yuzden yasinizi sordum.
Sahi hep boyle midir ? Yoksa tek ben mi boyleyim ?
Yasim 33. 2 tane oglum var. Evet tabiki ettim. Büyük oglum dogdugunda lohusa psikozuna girdim. Bi anda 29 kilo almistim. Oglumu erken dogurmustum. Esimden fazlasiyla sogumustum. Annem yanimdaydi annemle memlekete dönmek esimi arkamda birakmak istemistim. Ama büyüklerim bana destek oldular. O dönemi atlatmamiz icin ikimizinde yardima ihtiyaci vardi. Ve biz atlattik. Esimi cok seviyorm onunda beni sevdigini biliyorm. Bazen cok bunaliyoruz. Sorumluklarimiz bize agir geliyor. Biseylerin acisini birbirimizden cikarabiliyorz. Nazimiz birbirimize geciyor cünkü. Ikimizde cabaliyoruz ve toparlanmayi basarabiliyoruz biz. Sizde basarirsiniz ins.

Öyle yada böyle ömür geciyor diyorum ben. Ayrilsak karsi tarafa bisey olmaz , sorumlulugu azalir hafifler ozgurlesir. O yuzden gittigi yere kadar gitmeli taraftariyim. Zor ama mecbur.
Az önce arkadaşımla telde bunu konuştum.
Eşimin isteği o zaten kendi kendşne takılsın (yaptığı da sigara içip youtube izlemek, faydası da zararı da yok), biz ona hiç bulaşmayalım, çocukların sorumluluğu almasın,
E boşanınca ne olcak, ohhh hafta içi istediği gibi yatıcak dizi izlicek, zaten yemek temizlik falan dert eden bir şnsan değil, hafta sonu 3-5 saat cocukları görecek özlemini giderecek,şimdi maaşın hepsini veriosa ozaman sadece 1500tl nafaka verecek. Ben 7/24 çocuklarla uğraşıcam ,neden ona istediğini vereyim. Şeytan azapta gerek, çok çok çok mutsuz olan varsa çeker kapıyı gider, kimseyi de zorla tutmuyorum ama elimle de ona bu özgürlüğü vermem kusura bakmasın.
Sevgim bitmedikçe mantık ayrılığı şuan mantıksız.

Dediklerinize aynen katiliyorum

Sağol canım az ama
Sağol canim
Sağol canım

Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah herkesin yuvasına huzur mutluluk versin çok zor böyle şeyler ortada bir de çocuklar olunca işin içinden çıkmak çok zor
Aminmi desem bilemedim

Aboooo
Güzel eksilerden sonra gelen sonuc bence cok aç kalmayin dedik hep detoks yapmayin yapinca enfazla 1 gun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…