- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
Kizlaaaarrr gelin da artık Aaaa bekletmeyin
12.00 dedik son 37 dakikaKizlaaaarrr gelin da artık Aaaa bekletmeyin
Dilek abla uykuda kaldı kesin yoksa çoktan gelmişti12.00 dedik son 37 dakika
21 senelik evliyim öldursem yeridirYasiniz kac peki ? Yani tecrube ettiniz mi hic o yuzden yasinizi sordum.
Sahi hep boyle midir ? Yoksa tek ben mi boyleyim ?
Lanet olsun o güne der gibi21 senelik evliyim öldursem yeridir
Yasim 33. 2 tane oglum var. Evet tabiki ettim. Büyük oglum dogdugunda lohusa psikozuna girdim. Bi anda 29 kilo almistim. Oglumu erken dogurmustum. Esimden fazlasiyla sogumustum. Annem yanimdaydi annemle memlekete dönmek esimi arkamda birakmak istemistim. Ama büyüklerim bana destek oldular. O dönemi atlatmamiz icin ikimizinde yardima ihtiyaci vardi. Ve biz atlattik. Esimi cok seviyorm onunda beni sevdigini biliyorm. Bazen cok bunaliyoruz. Sorumluklarimiz bize agir geliyor. Biseylerin acisini birbirimizden cikarabiliyorz. Nazimiz birbirimize geciyor cünkü. Ikimizde cabaliyoruz ve toparlanmayi basarabiliyoruz biz. Sizde basarirsiniz ins.Yasiniz kac peki ? Yani tecrube ettiniz mi hic o yuzden yasinizi sordum.
Sahi hep boyle midir ? Yoksa tek ben mi boyleyim ?
21 sene mi , masallah nice yillariniz olsun.21 senelik evliyim öldursem yeridir
Az önce arkadaşımla telde bunu konuştum.Öyle yada böyle ömür geciyor diyorum ben. Ayrilsak karsi tarafa bisey olmaz , sorumlulugu azalir hafifler ozgurlesir. O yuzden gittigi yere kadar gitmeli taraftariyim. Zor ama mecbur.
Hee valla olsun hep derim kendisinedeLanet olsun o güne der gibi
21 sene daha olmasin yaa21 sene mi , masallah nice yillariniz olsun.
Bizim 8 oldu
Geldim kaptanım geç kalkınca okul saati yakalasinca çocukların istekleriyle uğraştım ilk
Ben eşime o kelimeyi desem alınırHee valla olsun hep derim kendisinede
21 sene daha olmasin yaa
Size daha nice 8seneler
Dediklerinize aynen katiliyorumAz önce arkadaşımla telde bunu konuştum.
Eşimin isteği o zaten kendi kendşne takılsın (yaptığı da sigara içip youtube izlemek, faydası da zararı da yok), biz ona hiç bulaşmayalım, çocukların sorumluluğu almasın,
E boşanınca ne olcak, ohhh hafta içi istediği gibi yatıcak dizi izlicek, zaten yemek temizlik falan dert eden bir şnsan değil, hafta sonu 3-5 saat cocukları görecek özlemini giderecek,şimdi maaşın hepsini veriosa ozaman sadece 1500tl nafaka verecek. Ben 7/24 çocuklarla uğraşıcam ,neden ona istediğini vereyim. Şeytan azapta gerek, çok çok çok mutsuz olan varsa çeker kapıyı gider, kimseyi de zorla tutmuyorum ama elimle de ona bu özgürlüğü vermem kusura bakmasın.
Sevgim bitmedikçe mantık ayrılığı şuan mantıksız.
Sağol canım az amaGünaydın ablacim ❤
Cumaya birsey buluruz bizde
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Baslangicin hayirli olsun canim ❤
Baslangicin hayirli olsun canim ❤
Eksin cok guzel tebrik ederim ablacim
Gunaydin canim ekside olman guzel tebrik ederim
Tamam canim
Sabit olmanda guzel canim
Ilaclar ve dun aksam fasulye odem yapmis olabilir abla
Günaydın canim ekside olman guzel tebrik ederim
Gunaydin canim ekside olman guzel tebrik ederim canim
Sağol canim
Kim hangi filissss
Heee evet hayvanat parki
Sende bendensin
Baslangicin hayirli olsun canim
Başlangıcın hayirli olsun canim
Cok güzel eksin canim tebrikler
Tebrikler canim
Güzel eskin canim
Cumaya eksi gelir insallah
aboooo
Tebrikler kizlar
Afiyet olsun canım
Sağol canımOoo iki günde ne güzel eksi bu böylemaşallah abla
Ekside olman güzel canım
Geçen hafta verdiğini almışsın ama sınav stresidir diye düşünüyorum. Bugün sınavın biteceğine göre cumaya kadar halledersin canım
Cumaya eksiye düşersin canım
menün fazla değil ama ağrı kesici de bu kadar ödem yapar mı ya
Ekside olman güzel canım
Ölsede malları bana kalcak satip satıp yicemBen eşime o kelimeyi desem alınır
21 sene daha olmasın derken gömecen mi kız kocayı
Aminmi desem bilemedimRabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah herkesin yuvasına huzur mutluluk versin çok zor böyle şeyler ortada bir de çocuklar olunca işin içinden çıkmak çok zor
AbooooCuma günü 84
Bugün 84,85
+850
Ben ödem olduğunu düşünüyorum hafta sonu suyu icemedm onun dışında hiç kacamagim olmadı 1 bardak icetea dışında , bir günde dışarda yedim , uzun süredir ilk defa bugün 1 kere uyandım gece cumaya eksi gelecegime eminim
Gurbettt42
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?