İnşallah canım ikimiz de etkisini görürüzBende kiraz sapı yapicaktim kaldırmisim koliye çok üzgünüm şuanduble form çayı iciyim bari ben de eksi görmek istiyorum
Ay inşallah yaa akşama da bezelye yaptım pişiyor havucu ile yerin sadeceİnşallah canım ikimiz de etkisini görürüz
Ben bu akşam yine açımAy inşallah yaa akşama da bezelye yaptım pişiyor havucu ile yerin sadece
Bunu amcamin hanimi yapardıBenim ablam günlük yeminler ederdi. Mesela sabah kalkardı yemin ederim bugün tatlı yemeyeceğim derdi ve o gün o yeminin hatrına yemezdi. Ertesi gün yine aynı şeyi yapardı. Belki denenebilir
Ya niye açsın eksi içinmi ben tartıyı öğlen iş yerinde yaptığim ve o saate kadar ztn yemediğim için akşam yemem lazımBen bu akşam yine açımeline sağlık mavişim afiyet olsun
İşte benim ablam da özellikle tatlida asla kendine hakim olamaz. Yemin ettiği için yemiyordu. Valla helal olsunBunu amcamin hanimi yapardıekmek yemiycem der yemin ederdi ve yemezdi süresine kadar kiloda verirdi yoksa tutamıyordu
Ay kadın günlerini özledim yaaCumartesi açık lisem var. Öğrencilerim genelde orta yaşlı hanımlar. WhatsApp grubuna yazmışlar şimdi, bana bir sürü şey getireceklermiş börek tatlı vs. Hocam eridiniz biraz yiyin diyorlar
HaklısınAy kadın günlerini özledim yaahepsi yasak gluteni dibini kadar yemek istiyorum ama sonrası kötü olunca da yiyemiyorum
Bu arada pandemiden sonra okulda bu tarz sofralar yasaklandı. Hafta içi müdürden gizli yapılıyorAy kadın günlerini özledim yaahepsi yasak gluteni dibini kadar yemek istiyorum ama sonrası kötü olunca da yiyemiyorum
Hoşbuldum ortak,bu hafta seni mahcup etmeyeceğimNasıl yedin öyle midene bişi olmamış.
Hoş geldin ortağım
Ön göremiyoruz şuan 1.5 ay daha var ramazan da ztn yasak oruç tutacağım için o rahatsızlığı kaldıramam, zamanla beslenmemin içine işte biraz peynir biraz yoğurt vb. Sonra bulgur diye azar azar koyucax ama dün biraz çiğ köfte yedim dayanamadım mahvoldum sancidan ağrıdan şişlik cabası alışıyorum amaHaklısınhep mi yasak olacak?
Hem de nasıl,eğer böyle de kilo veremezsem daha da uğraşmayım boş yereÇorba elma evet biraz mutsuz edici olabilir
Bak beni anlarsan bi sen anlarsınişte,hem aç kal,hem tatsız tuzsuz bişey ye.Ama sabredmem lazım,az verilecek olan kilo daha zor gidiyor maalesefBen onu yıllar önce yaptım.allahimmmm o nasıl bir tat.mutsuz olman gayet normal canım
Hay Allahım ya.. benim 13 yaşındaki yeğenimde de aynı sıkıntı var. Allah yardımcın olsun neyse ki artık nerdeyse her gıdanın glutensiz seçeneği var. Yine de umarım tamamen düzelir bu durumÖn göremiyoruz şuan 1.5 ay daha var ramazan da ztn yasak oruç tutacağım için o rahatsızlığı kaldıramam, zamanla beslenmemin içine işte biraz peynir biraz yoğurt vb. Sonra bulgur diye azar azar koyucax ama dün biraz çiğ köfte yedim dayanamadım mahvoldum sancidan ağrıdan şişlik cabası alışıyorum ama
Bence böyle kilo vermeye çalışma. Aralıklı oruç veya porsiyon kontrolü öneririm. Yemekten mutsuz olduğun besinlerle diyet devam ettirilmez kiHem de nasıl,eğer böyle de kilo veremezsem daha da uğraşmayım boş yere
Başka yol bul bence canımBak beni anlarsan bi sen anlarsınişte,hem aç kal,hem tatsız tuzsuz bişey ye.Ama sabredmem lazım,az verilecek olan kilo daha zor gidiyor maalesef
Bu iki günü atlatıyım da bi nevi detoksBaşka yol bul bence canım
Ondan sonra aralıklı oruç dene benceBu iki günü atlatıyım da bi nevi detoks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?