Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benim ablam günlük yeminler ederdi. Mesela sabah kalkardı yemin ederim bugün tatlı yemeyeceğim derdi ve o gün o yeminin hatrına yemezdi. Ertesi gün yine aynı şeyi yapardı. Belki denenebilir
Bunu amcamin hanimi yapardı ekmek yemiycem der yemin ederdi ve yemezdi süresine kadar kiloda verirdi yoksa tutamıyordu

Cumartesi açık lisem var. Öğrencilerim genelde orta yaşlı hanımlar. WhatsApp grubuna yazmışlar şimdi, bana bir sürü şey getireceklermiş börek tatlı vs. Hocam eridiniz biraz yiyin diyorlar
Ay kadın günlerini özledim yaa hepsi yasak gluteni dibini kadar yemek istiyorum ama sonrası kötü olunca da yiyemiyorum

Ay kadın günlerini özledim yaa hepsi yasak gluteni dibini kadar yemek istiyorum ama sonrası kötü olunca da yiyemiyorum
Bu arada pandemiden sonra okulda bu tarz sofralar yasaklandı. Hafta içi müdürden gizli yapılıyor açık lise sadece 5 sınıf olduğu için dikkat çeker gizlice de yapamayız.

Her neyse hanımlar bana mama getirecek ben eve götürüp evde yicem

Haklısın hep mi yasak olacak?
Ön göremiyoruz şuan 1.5 ay daha var ramazan da ztn yasak oruç tutacağım için o rahatsızlığı kaldıramam, zamanla beslenmemin içine işte biraz peynir biraz yoğurt vb. Sonra bulgur diye azar azar koyucax ama dün biraz çiğ köfte yedim dayanamadım mahvoldum sancidan ağrıdan şişlik cabası alışıyorum ama

Hay Allahım ya.. benim 13 yaşındaki yeğenimde de aynı sıkıntı var. Allah yardımcın olsun neyse ki artık nerdeyse her gıdanın glutensiz seçeneği var. Yine de umarım tamamen düzelir bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…