Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hoşgeldin canım güzel bir başlangıç yapıyorsun. Emin ol bu gruptaki herkes az ya da çok kilo veriyor. Spora gelince ben de hep evdeyim, evde ve yerimde yürüyüş yapıp günlük 10.000 adım atıyorum. İsteyince yapılabiliyor yani. Sadece menü paylaşıp , spor bildirmeyen yeşil takım var. Kaptanlarımız görünce detaylı bilgi verirler sana
Zipzip- Cordelia

Merhaba canım hoşgeldin. İlk sayfada tanışma formu var onu doldurur musun?
Yarın iyice kaynaşırız

Doğruya bende kafa bir milyon

Merhaba canım hoşgeldin. İlk sayfada tanışma formu var onu doldurur musun?
Yarın iyice kaynaşırız
Teşekkür ederim kızlar sağolun. Uzun zamandır buralarda değildim pek hakim değilim. Yeşil takımda bu sayfa damı yarışıyo peki

ADINIZ: Yağmur
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:74
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: muhasebe
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ kendimi böyle mutlu hissetmemem.

2012 yılında cuma yarışmalarında 3 ayda 84 ten 58 kiloya kadar düşmüştüm. Onu evlenip hamile kalana kadar da korumuştum. 2018 yılında hamilelikte 25 kilo aldım doğum sonrası süt olsun diye yemeye devam edince hiç kilo veremedim. Geçen sene yine cuma yarışmalarında 84 ten 66 ya kadar düştüm. Tekrar 74 e çıktım şuan. Birkaç kez girişimde bulundum ama ben burası olmadan kilo veremiyorum onu anladım kendime bi konu açtım ama orada kimse yok motive olamıyorum aktif konu olması motivasyon açısından çok daha iyi oluyo. İnşallah bayrama kadar gözle görülecek şekilde bi incelme sağlarım.
Hep fit ana olacam derken fot ana oldum diyorum kendime

Hoşgeldin canım

Ellerine sağlık canım Haftaya katılan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…