- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
Herkesin içinden ne geçiyorsa onu desin serbestAminmi desem bilemedim
Cumaya eksi geleceğinden eminim canımCuma günü 84
Bugün 84,85
+850
Ben ödem olduğunu düşünüyorum hafta sonu suyu icemedm onun dışında hiç kacamagim olmadı 1 bardak icetea dışında , bir günde dışarda yedim , uzun süredir ilk defa bugün 1 kere uyandım gece cumaya eksi gelecegime eminim
Gurbettt42
Ben böyleyim ya icim dısım birHerkesin içinden ne geçiyorsa onu desin serbest
Bu hafta normale dönmeye çalışıyorum canım yarına ödem gider diye düşünüyorumAboooo
Güzel eksilerden sonra gelen sonuc bence cok aç kalmayin dedik hep detoks yapmayin yapinca enfazla 1 gun lütfen
Elimden geleni yapicam canımCumaya eksi geleceğinden eminim canım
En güzeli valla, benimkinin ailesi çok gıcık hiç birini sevmem elimden gelse hepsini uzaya postaliycam belki oğullarına dayanamayıp onu da götürürlerBen böyleyim ya icim dısım bir
Ödemi atip eksiye düşersin cumaya canim ❤Cuma günü 84
Bugün 84,85
+850
Ben ödem olduğunu düşünüyorum hafta sonu suyu icemedm onun dışında hiç kacamagim olmadı 1 bardak icetea dışında , bir günde dışarda yedim , uzun süredir ilk defa bugün 1 kere uyandım gece cumaya eksi gelecegime eminim
Gurbettt42
Güveniyorum canımElimden geleni yapicam canım
Benim kaynatan büyük kizima hamimeydim kaynanam ondan 1sene sonra ölduler yani ben öldurdumEn güzeli valla, benimkinin ailesi çok gıcık hiç birini sevmem elimden gelse hepsini uzaya postaliycam belki oğullarına dayanamayıp onu da götürürler
İnşallah kaptanım bugün suyu ve ödem suyunu içersem yarına normale dönerim diye düşünüyorumÖdemi atip eksiye düşersin cumaya canim ❤
Büyük kızım da (yaş 4),sinirlenince seni uzaya fırlatıcam der,sen de uzaya postalayacağım diyince (ilk kez başkasından duydum) hoşuma gittiEn güzeli valla, benimkinin ailesi çok gıcık hiç birini sevmem elimden gelse hepsini uzaya postaliycam belki oğullarına dayanamayıp onu da götürürler
Katil uzak dur bendenBenim kaynatan büyük kizima hamimeydim kaynanam ondan 1sene sonra ölduler yani ben öldurdum
Benimkisin tarafida çok gıcık biz ayni bahcede yani avluda oturuyoruz 3 amca 2 hala seklinde hehe dersen gecinirsin
Yüzünde bir tebessüm oluşturabildiysem ne mutlu banaBüyük kızım da (yaş 4),sinirlenince seni uzaya fırlatıcam der,sen de uzaya postalayacağım diyince (ilk kez başkasından duydum) hoşuma gitti
KoreBugun ilk tartinmi ben bakmadim gecmise
Ne dizisi japonmu
Umarim hakkinda hayirlisi olsun canim
Yok kiz ne katili şaka yapiyorumKatil uzak dur bendenşükür çevremde çok kimse yokda inşallah bir ömür böyle olur oy Allahim aynı avluda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?