Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cumaya eksi geleceğinden eminim canım

Ödemi atip eksiye düşersin cumaya canim ❤

En güzeli valla, benimkinin ailesi çok gıcık hiç birini sevmem elimden gelse hepsini uzaya postaliycam belki oğullarına dayanamayıp onu da götürürler
Benim kaynatan büyük kizima hamimeydim kaynanam ondan 1sene sonra ölduler yani ben öldurdum
Benimkisin tarafida çok gıcık biz ayni bahcede yani avluda oturuyoruz 3 amca 2 hala seklinde hehe dersen gecinirsin

En güzeli valla, benimkinin ailesi çok gıcık hiç birini sevmem elimden gelse hepsini uzaya postaliycam belki oğullarına dayanamayıp onu da götürürler
Büyük kızım da (yaş 4),sinirlenince seni uzaya fırlatıcam der,sen de uzaya postalayacağım diyince (ilk kez başkasından duydum) hoşuma gitti

Benim kaynatan büyük kizima hamimeydim kaynanam ondan 1sene sonra ölduler yani ben öldurdum
Benimkisin tarafida çok gıcık biz ayni bahcede yani avluda oturuyoruz 3 amca 2 hala seklinde hehe dersen gecinirsin
Katil uzak dur benden şükür çevremde çok kimse yokda inşallah bir ömür böyle olur oy Allahim aynı avluda

Katil uzak dur benden şükür çevremde çok kimse yokda inşallah bir ömür böyle olur oy Allahim aynı avluda
Yok kiz ne katili şaka yapiyorum
Kaynatam cigerleri tükenmisti hastaydi ben geldigimde,kaynanam ayzermir hastasiydi oyle yani,hâla aynı bahcedeyim kayananamin evinde oturuyorum nasip olmadi bu bahceden kacmak,olmucakta zaten bu gidisle kızim 20 yasinda bursada kirada kaliyor hastanede calistigi icin burasi merkeze uzak diye,ama benim koca kafali kocam anlayamadi çok seviyor akrabalarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…