- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Eline sağlık canım
MasterFit Yarışması 3.Etap 01.10.2021 08.10.2021 Kırmızı Takim @madamhd Kırmızı kaptan 76.9 Nehir6161 kırmızı 72.6 Tutku44 kırmızı 75.0 @Aijoo kırmızı 73.9 @Mellemmaltid kırmızı 77.1 @aypare- kırmızı 62.7 @sardunya1038 kırmızı 68.0 Umutumut82 kırmızı 89.2 @Cordeliaa sarı @sena zeynep sarı Kırmızı Takım ortalaması Mavi Takım @Noisy Girl Mavi kaptan 60.1 @askrhpozitif mavi 84.0 @Ayyulduz mavi 69.5 @klbk33 mavi 53.6 fantastikaaa mavi 98.8 @bluegreeneyes mavi 70.9 Mefkurem mavi 108.2 Elhan mavi 67.8 Zipzip- sarı @Elisa83 sarı Mavi Takım Ortalamasi
Beğenilmek , tercih edilmek çok güzel çok teşekkür bitanem.Evet kararımı verdim
Umutumut82 yi karşı tarafa gönderiyorum, canım kusura bakma seni de çok seviyoruz
VeeeElhan ablayı alıyorum takımıma aynı performansı bekliyorum ablacım
Annem arıyor konuşup geleyrum
evet kaptanım pazar gunu gec yattim erken kalktim odemde var bide dun su dogru duzgun icmedim kusuruma bakmayin miOoo iki günde ne güzel eksi bu böylemaşallah abla
Ekside olman güzel canım
Geçen hafta verdiğini almışsın ama sınav stresidir diye düşünüyorum. Bugün sınavın biteceğine göre cumaya kadar halledersin canım
Cumaya eksiye düşersin canım
menün fazla değil ama ağrı kesici de bu kadar ödem yapar mı ya
Ekside olman güzel canım
O dünde kaldi artikBeğenilmek , tercih edilmek çok güzel çok teşekkür bitanem.inşallah elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ederim de
Ama madamim güzel madamimbu kizcağiza da söz verdiydim ...
halledicem allahin izniyle kendime guveniyorumNiye ağlıyorsun halledersin inş cumaya
Bilemedim eksi mi artışı yeni mi
Ooo başlangıç yıkılıyo.....
Tebrikler
Halledersin inş cumaya sıkma canını
Şlsun abla stres yapma halledersin inş
Tebrikler cnm
-200 güzel tebrikler canım
Geçmiş olsun ablam
Tebrikler canım
Bende 1 tane var zaten o yetiyor fazlasıyla, daha istemem kalsın
Teşekkür ederim canım.
Sağol canım Dün kızı bırakmaya gitmiştim geldim ki altta şort üstte kısa kol tshirt babası da ile giderken ablasına bırakmış. Görümcemde dışarıdayım yemi girdik eve sen geldin dedi. Tabi çocuk o halde dışarda üşüttü . Hasta oldu . Bana da ders olsun . Bir daha peşime götürecem çocuğu.
Teşekkürler canım
Evet sizler sayesinde
Yaş kaçtı 8 yıllık evliyim demişsin. Ama neden böyle oldu ki altında yatan sebeplere bakmak lazım .
Teşekkürler
Tebrikler
Neden ki ????
Aç kaldın geçen hafta ben ona bağlıyorum canım
Hadta idiniz galiba nasılsınız? Artın fazla değil halledersin
Evi otel gibi kullanıyorum bu ara, koşturmaca çok fazla canım, bu hafta da göremezsin sanırım
Hiç beklemiyordum bugün böyle bir seçim olduğunu da unutmuşum üstelik...
tesekkur ederim kuzum sinav bitti bende bittim 5 sayfa yazı yazdim beynim yandıSpor alintiladim Tebrikler.
Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Veremeyenler cuma Show yapacak eminim.
Tutku44 sınavda başarılar.
@Mellemmaltid nasıl oldunuz?
@Tutaste53 nerelerdesin?
Dağ taş mavi dolu ...bu kırmızılar nerede kuzumO dünde kaldi artik
Hadiya haftaya gorüsürüzEvi otel gibi kullanıyorum bu ara, koşturmaca çok fazla canım, bu hafta da göremezsin sanırım
Canım geçmiş olsun. Hayırlı sonuçlar almani dilerim.tesekkur ederim kuzum sinav bitti bende bittim 5 sayfa yazı yazdim beynim yandı
insa bu onumuzdeki 4 gün bolca spor ve yuruyusle kendimi temizleyecegim
Ayyy kabak kafalımı şimdi gördüm yaaa oda iyiymişC Chikolata_gozlum nickin canimi cikilata cektiriyor bugün. Keske kabakkafalim falan yapsaydin. Kabak cekerdi canim belkim
Tebrik ederim canım. Umutumut82 yi göbderdiğine inş. Pişman olmazsınEvet kararımı verdim
Umutumut82 yi karşı tarafa gönderiyorum, canım kusura bakma seni de çok seviyoruz
VeeeElhan ablayı alıyorum takımıma aynı performansı bekliyorum ablacım
Annem arıyor konuşup geleyrum
Sınav nasıldıtesekkur ederim kuzum sinav bitti bende bittim 5 sayfa yazı yazdim beynim yandı
Insallah güzel haberlerle gelirsin canimtesekkur ederim kuzum sinav bitti bende bittim 5 sayfa yazı yazdim beynim yandı
Hosgeldin ablaaaa. Artik sende mavisin. YasasiiiinDağ taş mavi dolu ...bu kırmızılar nerede kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?