E Elif_Eylul Niye güldün kızHoş geldin aramızaUmutumut82
İnşaallah wc ye çıkıp bu işi çözeceksin seni verdiklerine pişman et onları. Ben hırslanıp pişman ettiririm çünkü
Çok aç kaldım çok yoruldum be filizcigim kurtar beni bu hayattan beni siyah takıma alOoo tebrikler canim
Hoş geldin aramızaUmutumut82
İnşaallah wc ye çıkıp bu işi çözeceksin seni verdiklerine pişman et onları. Ben hırslanıp pişman ettiririm çünkü
Orda ne yapacaksın , yiyecen sonra yine buraya geleceksinÇok aç kaldım çok yoruldum be filizcigim kurtar beni bu hayattan beni siyah takıma al
Dogru diyosun diye gülüyorum
Gel kuzu yer varÇok aç kaldım çok yoruldum be filizcigim kurtar beni bu hayattan beni siyah takıma al
Bu sefer gecicek ben inanıyorumBüyük kız kulağım ağrıo diye diye okula gitti,çünkü damla damlatmıyor evde sürekli ağlıyor okulda unutur belki ağrısını
Küçüğü 13.30 da doktora götürücem.
Bnm de sabah 10daydı randevu ama gece uyumayınca yalan oldu tabikisi. Ama ben iyiyim bugün, doktorsuz gececek sanırım (1.5 aydır gececek diye bekliyorum)
Daha cuma gelmedi canım . Son gülen iyi gülerHepsi dökülüyor çünkü kaptanı al direk
Olsun birazcık güç toplarim be nehirim öyle gelirimOrda ne yapacaksın , yiyecen sonra yine buraya geleceksin
Cumanın gelişi pazartesiden belli olur demişler cnm benimDaha cuma gelmedi canım . Son gülen iyi güler
Cumanın gelişi pazartesiden belli olur demDaha cuma gelmedi canım . Son gülen iyi güler
Bu cuma sendeyim bebekDogru diyosun diye gülüyorum
Gel kuzu yer var
Ah canım benim. Sizi korkutmamak için ağırdan alıyoruz. Yoksa yüreğinize iner kendinizi yemeğe verirsiniz diye. Yoksa biz tabiki alacağız kupayı kaldıracağız cuma günüCumanın gelişi pazartesiden belli olur demişler cnm benim
Bu hafta elimi kolumu da bağlasalar beni zorla yetirtemezler cıslari cnmYawrum açlık ters tepki vermesin .
Sağol canım
Güç mü kilo muOlsun birazcık güç toplarim be nehirim öyle gelirim
Memeyi bıraktık bı kaç ay içinde düzene girdi kızım darısı başına cnmSaat 6.30 da uyandimNe zmn istedigim saate kdr uyuyabilecegim acaba...
He yav he heAh canım benim. Sizi korkutmamak için ağırdan alıyoruz. Yoksa yüreğinize iner kendinizi yemeğe verirsiniz diye. Yoksa biz tabiki alacağız kupayı kaldıracağız cuma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?