Geldim tatlım...bugün -500 daha yazdırmak için haneme akşamı iple çekiyorum. Okul dönüşü walk walk...Kahvaltimi yapip geleyim alintilara sonra dönecem
Umutumut82 başka yarislarda bulusmak dilegiyle cnm
Elhan şöyle yamacima gel bacim hosgeldinnnnn, cuma bol eksilerin olsun insallah
Onu görmüşdüm canım ya bende sütlümü yapsam
Hoş buldum bitanemHosgeldin ablaaaa. Artik sende mavisin. Yasasiiiin
Bende olsamTebrik ederim canım. Umutumut82 yi göbderdiğine inş. Pişman olmazsın
Sınav nasıldı
Cuma tartildigimda evet 58.9 dumCuma kactin canim 59 ise eksidesin sanirim tebrik ederim
700 gr artiyim canimSabit galiba.
Maşallah
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Olmamı ya böyle kaptana artiyla gelinirmi hicHele şükür ablam ya eksiside varmissss
amin insa ablaCanım geçmiş olsun. Hayırlı sonuçlar almani dilerim.
uyy zordu 5 sayfa yazi yazdım bu kadar beklemiyordum ama guzel sonuc gelir insaTebrik ederim canım. Umutumut82 yi göbderdiğine inş. Pişman olmazsın
Sınav nasıldı
Bugun ilk tartinmi ben bakmadim gecmise
Evet ilk tartımı paylaştım
İnşallahuyy zordu 5 sayfa yazi yazdım bu kadar beklemiyordum ama guzel sonuc gelir insa
ay insa canim benim ümidim o yondeInsallah güzel haberlerle gelirsin canim
Sen çok güzel spor yapıyorsun sporla vereceğine eminim700 gr artiyim canim
Tebrikler canım
Aramıza hoşgeldinn,@Zipzip- @Filiz16 hoş bulduk tekrardan, 35 yaşındayım, iki küçük çocuğum var, hatta bebeklerim diyeyim, çalışıyorum, 85 veya 87 ile doğuma girmiştim hatırladığım kadarıyla. Sonra tartilamadim, normal şartlarda 60 kiloydum, boyum 1.64
İki doğum kilosu birleşmiş vaziyette. Sabah tartilamadim sorry, yarın tartilip foto atarim, aslında aklıma geldi kahvaltıya oturdugumda ama kalkıp tartilsam, üstümü çıkarıcam banyoda falan, çocuk uyuyorken hızlıca masaya oturmuştuk, hatta hadi başla falan diyorlardı, şimdi kalkıp merasim gibi yapsam, olmazdı o ortamda, babamlardayim çünkü
Hayırlı olsun canım
Gelecek tabikiCuma günü 84
Bugün 84,85
+850
Ben ödem olduğunu düşünüyorum hafta sonu suyu icemedm onun dışında hiç kacamagim olmadı 1 bardak icetea dışında , bir günde dışarda yedim , uzun süredir ilk defa bugün 1 kere uyandım gece cumaya eksi gelecegime eminim
@Noisy Girl
Cumaya eksi gelir inşallah
Tebrikler canımGeldim geldim bu saatte kadar uyumusuz kızla
Cuma 69.5
Bugün 69.2
neredeyse 1 senede 76 dan 58 e düstüm doģumdan sonra hızlı gitmeye basladı ama sonra tekrar kilo almaya basladim emzirirken malum çok yiyiyoruz süt olsun diyeHey masallah kactan bu kiloya dustunuz?
bugun aticam kendimi ormana sonrda evde pilates insa guzel sporla gelicem .. ama hala dersteyiz su an ve hala konu isliyoruzSen çok güzel spor yapıyorsun sporla vereceğine eminim
Yawrum açlık ters tepki vermesin .Olmamı ya böyle kaptana artiyla gelinirmi hiccanım kaptanım tebrik ederim avantajı kazanmissin bu hafta yarışi biz alicagimiz şimdiden belli oldu
Sağol canımTebrikler canım
Geçmiş olsun
Aramıza hoşgeldinn
Hayırlı olsun canım
Gelecek tabiki
Cumaya eksi gelir inşallah
Tebrikler canım
Teşekkür ederim balimm21 yıl geçmiş anlamayan 21 yıl daha geçse anlamazlar . Allah sana sabırlık kolaylık versin biliyorum nasıl bir işkence olduğunu . Allahım içine ferahlık versin bunaltmasın seni.
Tebrik ederim dilek im
Ellerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?