Annen için çok geçmiş olsunÇok şükür tatlım. İyi annem.Teşekkürler.
Tamam kaydettim migiş
cocuk surekli kardes bekledigi için boyle düsündü herhalde ama kilomda buna laf soyleyecek pay birakiyor tabikiCocuklara bakma sen benim kiz bana sen şişmansin diyor(ogretmeni benden epey zayif, halasi da cok zayif onlarla kiyasiyor cadi :) )
O iş bizde kuşummmBu hafta yıkıyormuyuz buraları ortim.ramazandan önce son hafta birinci biz oluyoruz değil mi
Masalım bugün kendin için naptın veya yapacaksınKaptanimm❤❤❤
Sagol cnm tesekkur ederimsandriyon iyi gezmeler canim
malesef cordelyamÇok geçmiş olsun.yesil takım gayet güzel diyet yapıyor.
Eline sağlık canım.
Artı mi geldin ?
Tekrar geçmiş olsun..
İncelmeye Sevindim. Erişteyi de acik oyna yakarsin.
Herkese kutku sabahlar mutlu hafta sonları.
ayni soruyu kendime sorayım her sabahMasalım bugün kendin için naptın veya yapacaksın
Sagol canimAnladim canim iyi eglenceler
Cok guzel tadi var yaaa mukemmelGuzel görünüyor cikolataliysa yerim zaten
Oyle yapmayi dusunuyorum canim sagolIzgara salata yersin canim. Iyi gezmeler
Kaptan gune hazirizKırmızı kaptan detoks suyunu kaynatti.
Şiskocuklarim bu güzel adı var kendi yok bahar sabahında neler planladı bi desin hele
Maviokur
@Suskunkardelen
@North River
@sabahvesen
@gezegenfeza
@s i d e l y a
@masal_19
@yildiz4kc
sandriyon
fesang
@limonlutarcinlikek
Mavişleri ve kendimizi yenmek için silahlanma zamanı. Zırh, kalkan her türlü mühimmat hazırlıkları yapılsın.
İyi şeyler terleyenlere gelir. Hadi koca kıçlarimizi kaldıralım. Öğlen oldu hâlâ yatıyor musunuz
Kaptanım dayanamadım bak ne yaptımGünaydın hayatım, hasta hasta zorlama bence. Hafif yürüyüş falan yap
ah ah
Izgara salata yersin canim. Iyi gezmeler
Ekmek yerine etimek verdi zaten hergun orani farkli abla 3 etimek 1.5 dlm 2 etimek 1 dlm eppekn
Gel canim gel ayni hatalarla bende 80 oldum. Ama hicbirsey icin gec degil
Gecmis olsun . Takviyeleri ogle yemeginden sonra yada yatmadan once alirsan istah acmiyormus canim
Geçmiş olsun dombilim. Ter iyi gelir hastalığa. Çivi çiviyi sökermiş.Kaptanım dayanamadım bak ne yaptım
Eki Görüntüle 3034565
Hastalık hiç bana göre değil ya, kabul edemiyorum hasta olduğumu. Neyse, iyi terledim ilacın üstüneCordelia kaptanım akşam hatırlatacağım sana
insaAfiyet olsun canim
Haftaya daha guzel olur canim afiyet olsun
Gunes yerine kar var burda ama enerjim yuksek28. ÇILGIN ÇEKİRGELER ETABI
Güneşli, mis gibi , tam diyetlik sporluk bir günden günaydın hanımlarGüneş yoksa da varmış gibi hayal edin
Enerjimiz yüksek çünkü baharı gördük, çıkın çıkın gezin anacım. Bu güzel havaların dezavantajı da var, atıştırma isteği uyandırabilir. Sakın midenizin beyninizi ele geçirmesine izin vermeyin. Sonuca odaklanın, pes etmeyin, acele de etmeyin. Çok klasik olacak ama bu kiloları bir haftada almadık, önemli olan emin adımlarla hep ileri gitmek.
Gelelim banaönümde zorlu bir Pazartesi var Kırmızı kaptan çeşitli aşk meşk oyunlarıyla aklımı karıştırmaya çalışıyor, ama ben bu numaralara kanmam.
Profilimde ne yazıyosa o@Elhan dan önce 60 kilo olunacak
sara_28
erenmothers
Hallederiz
gewezebidik
HLLAK
dolunaydagel
Kinoalihatun
She-Raa
Nefesimmmsin
Zipzip-
Afiyet olsun kaptanim25 Mart Cuma
10.00 Mantarlı omlet( bir buçuk yumurta) , peynir, zeytin, maydanoz, salatalık, domates, bir minik muz, , beş badem , çay
12.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Küçük boy bol sebzeli pizza , ayran
17.00 Dört tane çilek
19.00 Eşime evde adana şiş yapmıştım tadı nasıl oldu diye yarım şiş yedim.
Bitki çayları, bir litre detoks suyu, iki litre su
Zipzip- pastelfit
Sor bitanem.ayni soruyu kendime sorayım her sabah
Sen çok tatlısın ama eşim dayanamadı kuzum merak etme market siparişi etti adam gibi kahvaltı yapalım çay demle dedi hasta olucan ramazan öncesi diye şimdi keyif yapicam kahvaltı hazirliycamAnnenin ellerine sağlık çok sevindim.
Canım süte karşı hassasiyetin yoksa onu iç. En küçük boy yakın bir marketten al.Light bisküvi galete tarzı bir şeyler atıştır. Üzüldüm kahvaltı yapamamana.Olmadi bir simit al napalim. Enerjisiz de o kadar işin hakkından gelemezsin. Antalya'da olsan ne yapar eder ulaşırdim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?