- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
Midesi küçülür iste iyi olmazmiAbooo Abooo deme öyle deme başkasının sağlığıyla oynayamam kız herkes kendi midesine göre yesin
Yokyaa motorum soğumadiMikserim biraz dinlensenmi
Deliler için tımarhane var mı benim naklini oraya aldırayım orası hangi renk acaba
Bende oturmak istiyorum da işte erkenden bitireyim diyorum amma zor geceye kadar sürer dişimizi sikacaz çarşamba sonIlerleyecem de ayaga kalkiyorum sonra bi bakiyorum oturmuşum
Siyah takima gel bacıDeliler için tımarhane var mı benim naklini oraya aldırayım orası hangi renk acaba
Anaaam yakalandım.bende kendi capinda diyetteyim yeni başladım kendimce.sizin gibi olamam ben
SobeAnaaam yakalandım.bende kendi capinda diyetteyim yeni başladım kendimce.sizin gibi olamam ben
Erkenden bitirmek en guzeli yaaBende oturmak istiyorum da işte erkenden bitireyim diyorum amma zor geceye kadar sürer dişimizi sikacaz çarşamba son
Ahahahah siyah takım orası için miymiş. Yakında oradayım desene kafayı yemek üzereyim çünküSiyah takima gel bacı
At gibi koşturuyorum ordan orayaErkenden bitirmek en guzeli yaa
Bende aksama kadar 10 bin yapsam 5 bini 10 dan sonra yaparım
Kız bak işte profilime siyah takim yaziyor gel hele gelAhahahah siyah takım orası için miymiş. Yakında oradayım desene kafayı yemek üzereyim çünkü
Sen yaparsın kaptanım.Erkenden bitirmek en guzeli yaa
Bende aksama kadar 10 bin yapsam 5 bini 10 dan sonra yaparım
Adim sayini artirdin kiloda verdin incelme var mi kilo verdigin belli oluyor muAt gibi koşturuyorum ordan oraya
At gibi koşturuyorum ordan oraya
Yemek isterlerse yesinlerde ben sadece elma yiyin demem ama menülere dikkat benim için değil kendileri içinMidesi küçülür iste iyi olmazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?