Evin büyük demek istediğin gibi koştur bacım . Bende aşağı yukarı koşturuyorum.At gibi koşturuyorum ordan oraya
Bence pek fark yoktur çünkü sadece adım yapıyor bölgesel çalışmıyor. Fotoda yan yana koyunca aradaki farkı görebiliriz. Atsın da gerekAdim sayini artirdin kiloda verdin incelme var mi kilo verdigin belli oluyor mu
Bende gelimmm mi orda ne tartı var ne bisi tartı atın dediklerinde bahanelerde çok zatenSiyah takima gel bacı
Elma agacimi çıksın midemde
Gel gel biseycik yok ohh kafa rahatBende gelimmm mi orda ne tartı var ne bisi tartı atın dediklerinde bahanelerde çok zaten
Kiz agactan aciktikca koparirsin fenamiElma agacimi çıksın midemde
Yok ya ne büyüğü tam tersine küçük büyük ev çok sevmiyorumEvin büyük demek istediğin gibi koştur bacım . Bende aşağı yukarı koşturuyorum.daha at olamadım zayıfladım da
Dalından taze taze organikKiz agactan aciktikca koparirsin fenami
Cuma günü yani seni de kaybettik yazıkÇok yakında
7800 adımdayımMAVİ TAKIM toplanıyoruz bu günü aldıkdevletten bekliyoruz pazartesiyi demiştiniz bu kazanmayı ve aldık şimdi sıra halkimda cuma göreyim sizleri güveniyorum hepinize herkesten ricam bol bol adımlar atılsın bugün nasıl kazandıysak cumada böyle sevinelim rica ediyorum dikkat edin aramızdan biri kaptan olsun inşallah menülere dikkat adımlar bol bol atılsın yapbiliyirsaniz çarşamba kadar 15.000 adım atın hergün çarşambayı da atlattiktan sonra perşembe artık adımlar yok bu yüzden sıkıca sarılalım herşeye
@Ayyulduz
@fantastikaaa
K klbk33
@bluegreeneyes
@Mefkurem
@Elhan
askrhpozitif
(Zipzip-
@Elisa83 sizinde desteklerinizi çokça bekliyoruz canlar)
EN BÜYÜK TAKIM MAVİ TAKIM
Oluyor vallah belim arka taraftan o kadar zarifkiAdim sayini artirdin kiloda verdin incelme var mi kilo verdigin belli oluyor mu
Yarisma bitince bolgesele yonelirsin canimOluyor vallah belim arka taraftan o kadar zarifkizaten kollarım bacaklarım kalın değil eltim benden zayıf bacak kolları benimkilerden daha kalın benim göbek daha da çok göze çarpıyor vıcık vıcık
Gebericen yakinda
Yok canım şaka yaptım siyah takima gitmem de hedefime ulaşmadan ama yarismam gelecek haftan dinlenmem lazım biraz hastanelik olucam yoksa filiz abla sabah ambulansı hazır etmişti zaten kazanırsak beni ambulansa bindirip yollayınCuma günü yani seni de kaybettik yazık
Ha gayret canisim 15 bin gelecek inşallah bekliyoruz7800 adımdayım
İnşallah diyim kaptanımYarisma bitince bolgesele yonelirsin canim
Bugün sana söz 500 ip atlicamNehir6161
@Tutku44
@Mellemmaltid
@Umutumut82
@Aijoo
aypare ackerman
@sardunya1038
Cordelia
M MissHayaLet
Canlarım kırmızılarım
Ben elimden geleni yaptım ama bugün değişim hakkını kazanmak bize nasip olmadı maalesef. Ama bu bizim motivemizi düşürmesin. İnanıyorum ki cuma zafer bizim olacak
Sizde buna inanın ve elinizden geleni yapın lütfen
Lütfen menülerimize biraz daha dikkat edelim ve adımlarımızı imkanlarımızı zorlayarak arttırmaya çalışalım
Hepinize inanıyorum, güveniyorum ve hepinizi seviyorum
Bu yolda kırmızı takım için elimizden gelenin en iyisini yapalım.
Haydi Kırmızılar Hep Birlikte Zayıflayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?