Savasi bahane ediyolar sanki avrupaya hersey Ukraynadan geliyomus gibiBuda geçer, iyice saçmaladılar
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsunPazartesi menüsü
Sabah11.00 1 tb ekmek 1 haş yumurta 3 dilim hellim 1 çatal reçel domates 4 yeşil zeytin
Ara16.00 1 kupa form çayı
Akşam19.30 2 dolma 4 sarma 1 kase yoğurt
Su 2 lt
Bugünki menüm
Sabah11.00 1.5 tb ekmek 3 dilim hellim 2 top peyniri 1 çatal nutella domates 2 yeşil zeytin
Ara14.30 2 kare bitter
Akşam20.00(amcamlara gelin yemeğine gidildi) 3 şiş kuşbaşı salata ayran 1 lokma lavaş
Yarım kıbrıs tatlısı yarım poğaça
Su 1.5 lt
Zipzip- @Kendinin en iyi hali ol @B O Z A
Afiyet olsun29 mart
Kahvalti
1 kasik mayonezli ton, ekmek arası
1 tatli kasigi Ekmege surmelik siyah cikolata (nutellanin bitteri)
3 kerelik sucuklu yumurta
Bu nebicim kahvalti boyle ya rabbim
Ara
Kahve
2 hurma
Aksam
6 yk etli sebze yemegi (patates, havuc, mantarli)
3 yk yogurt
Salata
Ara
7 badem
Su 3l
Adimi 8bine tamamlarim cocugu uyutup kalkinca dedim ama uyuya kalmisim
Airpod larim oldugunu unutan ben, bulunca takip yarim saat dans ettim. Onceden cok yapardim sanirim ramazanda sporum bu olacak
Zipzip- Cordelia Elhan Beth18
Afiyet olsun canımMenüm
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
2 köz biber 3 çeri domates biraz taze nane
1 dilim beyaz peynir 5 zeytin
1 bardak çay
Ara 14:30 1 fincan Türk kahvesi
2 kare bitter
Akşam 17:00 yoğurtlu pancarlı brokoli salatası 1 tabak
2 küçük ızgara tavuk göğüs
3,5 litre su
Zipzip- pastelfit Cordelia Kinoalihatun
Merhaba hba1c değerını düşürdünüz mü acaba birde yükseldiği için çok zayıflama oldu bende sızın öyle bır durumunuz oldumu.diğer değerlerim anormal değil sadece HBA1C değerim yüksek çıktı. gizli şeker yani. ilaca başlamayayım diyet yap halledersin dedi. diğer değerlerde bozulma yok. son aylarda çok karbonhidrat tüketmen ve özellikle stres yapar bunu böyle dedi.
bazı kafaya taktığım şeyler var canım. ayrıca yoğunum. bunaldım yani anlayacağın. ama daha kötüye gitsin istemiyorum kan değerim.
ekim ayında baktırdım. ocakta yeniden gideceğim.
Hba1c değerini düşürebildiniz mi acaba bendede açlık şekerım 99 95 cıkıuor ama hb yuksek cıkmısBenimde normal insülin şeker degerleri normal hb degeri yuksekti. Daha once kg verirken glifor kullandigimda cok rahat gecirmistim o zaman. Bu sefer emziriyorum diye kullanmadigim icin baslarda o direnci kirmak aylarimi aldi. Bence ilac kullanmayi bir kez daha düşün. Gercekten cok zor yaşadığım için biliyorum. İlac tamamen tatli istegi keser demiyorum ama meton hizlanir kabizlik sorununda var. Birde beslenmenide kontrol etmen kolaylasir
Çok sağol canımGeçmiş olsun canım
Bendim dün hastanedeydimYanlış mı gördüm ya yine.HanimKelesimiGetir miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?